Cykeltilbehør

Mangler du udstyr til cyklen, så har vi en række løsninger her på siden. Vi tilbyder eksempelvis cykellåse, GPS til cykel, luftpumper til cyklens dæk og meget mere.

Læs mere om Cykeltilbehør

Cykeltilbehør - Stort udvalg af tilbehør til din cykel

Er du en flittig forbruger af din cykel, så kan det være at du gerne vil have noget tilbehør til cyklen, så du kan få en bedre fornøjelse af at bruge den i din hverdag.

Der findes et stort udvalg af forskelligt tilbehør til din cykel, så du har rig mulighed for at kunne forbedre din oplevelse af din cykel og dine cykelture.

Bruger du meget cyklen mens du er i byen, så kan det være at du gerne vil kunne sikre den med en cykellås, så du er sikker på at den stadig er der når du skal hjem igen.

Hvis du har en elcykel, så kan det være godt at have en ekstra oplader liggende, så du er sikker på at kunne oplade cyklen, når du har brug for det.

Det kunne være at du eller dit barn har brug for en ny cykelhjelm, da barnet er vokset fra den gamle hjelm, og du gerne vil have at barnet køre sikkert i trafikken.

Der findes et utal af forskellige cykeltilbehør, så det er bare med at se efter, hvad du skal bruge for at kunne forbedre din cykeloplevelse.

6 typer tilbehør du kan bruge til din cykel

Du kan finde et stort udvalg af forskelligt cykeltilbehør på markedet, så du kan få lige det tilbehør som du har brug for.

Vi giver dig herunder et overblik over et par af de typer tilbehør du kan finde, så du har en bedre ide omkring hvad der er tilgængeligt for dig.

#1 - Cykellås

Hvis du gerne vil sikre din cykel mod potentielle cykeltyve, så kan det være at du har brug for en god og kraftig cykellås, der kan hjælpe dig med at forhindre tyveri.

Her kan du finde flere forskellige typer cykellåser, som f.eks. wirelåsen der bliver brugt til at binde cyklen sammen med forskellige faste genstande i bylivet, så andre folk ikke bare kan løbe med den.

Typer af cykellåse:

  • Fastmonteret lås
  • Wirelås
  • Kædelås
  • Foldelås

Du skal bare være opmærksom når du køber en cykellås om den er forsikringsgodkendt, især hvis du har tegnet en forsikring på cyklen.

Nogle cykellåse har specifikke krav som de skal kunne opfylde før at de er forsikringsgodkendte, og hvis de ikke er det, så er det muligt at din forsikring på cyklen ikke gælder, hvis den bliver stjålet.

#2 - Oplader til Elcykler

Har du en elcykel, så har du nok behov for at kunne oplade den en gang imellem, så du er sikker på at du kan bruge cyklen motor, når du skal op ad de stejle bakker.

Så kan du her finde en række forskellige modeller af opladere til elcykler, så du bedre kan være sikker på at få cyklen hurtigt opladt.

Du kan få opladere med forskelligt effekt, der bestemmer hvor hurtigt dine batterier bliver opladt, og det kan derfor være at du bør overveje hvor stor en effekt du gerne vil have på opladeren.

Bruger du ikke elcyklen ofte, så kan det være at du bare kan bruge en lille 24 V oplader, da den er relativt billig, men til gengæld tager et godt stykke tid at oplade batterierne, hvor et større 48 V oplader kan oplade dem hurtigere.

#3 - Mobilholder til cykler

Vil du gerne have mulighed for at bruge din mobiltelefon mens du cykler, så kan det være en gode ide at investere i en mobilholder til din cykel.

Det giver dig mulighed for bedre at kunne styre cyklen, da du ikke skal have en hånd fri til at holde telefonen mens du cykler.

Så kan du lettere tage opkald på cyklen, hvis du f.eks. har et par hovedtelefoner med indbygget mikrofon, da du let kan se hvem der ringer og hurtigt trykke på telefoner for at besvare eller afvise opkaldet.

En mobilholder kan især være god, hvis du gerne vil bruge din mobiltelefon som vejviser, så du let kan følge dens instruktioner og se hvor du kører hen, uden at skulle bøvle med at holde den i hånden.

Det kan gøre din færden meget mere sikker, både for dig selv og for de andre trafikanter.

Du kan få mobilholdere i et væld af forskellige former og farver, så du er sikker på at kunne finde en model der passer til din cykel, og mobiltelefon.

#4 - Luftpumpe til cykel

Bruger du din cykel meget, så kan du let komme ud for at du enten får en punktering eller at der med tiden kommer til at mangle luft i hjulene.

Her kan det være godt at have en god og solid luftpumpe til din cykel, så du kan være sikker på at du hurtigt og let kan få fyldt hjulene op med luft igen, så du kan komme videre.

Du kan bl.a. få en manuel pumpe, der ofte er ret lille og let at have med dig rundt, når du er på farten.

Det kan give dig en sikkerhed omkring at du altid har mulighed for at kunne fylde noget luft på hjulene, hvis du skulle have brug for det, selv hvis du punktere undervejs.

Hvis du gerne vil have en lettere måde at kunne fylde luft i hjulene på, så kan du også få en elektrisk luftpumpe, der hurtigt og let bare kan tilkobles hjulet og fylde luft på.

Ulempen ved en elektrisk luftpumpe er at du gerne skal være et sted med adgang til strøm for at du kan bruge den, og at den potentiel godt kan larme en del.

Her har en manuel pumpe den fordel at den bruger ren muskelkraft ved, at du selv trækker op og ned i håndtaget for at trykke luften ind i hjulene.

#5 - Hængelås til cykel

Vil du gerne have lidt ekstra sikkerhed til din cykel, så kan det være at du gerne vil have et par hængelåse med, som du kan bruge til at låse cyklen med.

En hængelås kan bruges til at låse en række forskellige genstande fast, om det så er en dør, vinduer, skabe osv.

Ved en cykel kan du bruge hængelåsen til f.eks. at låse det cykelskur, hvor du parkerer cyklen om aftenen, så du er bedre sikret imod uvedkommende personer.

Der findes flere forskellige hængelåse på markedet, så du bør overveje hvilken type der passer bedst til dine behov, når du skal vælge en hængelås.

Du kan f.eks. få en almindelige hængelås, der skal bruge en nøgle for at kunne låses op.

Det er generelt gode til mindre opgaver, hvor du gerne vil forhindre folk i at komme ind til cyklen eller hurtigt vil låse cyklen fast til en genstand i bylivet.

Vil du helst være fri for at bære rundt på et sæt nøgler, som du potentielt kan tabe, så kan du også få hængelåse med kodeåbning, hvor du i stedet skal indtaste en specifik kode for at kunne åbne låsen.

Det betyder at du ikke længer kan miste nøglen, så du ikke kommer til at stå med en fastlåst cykel, når du skal til at hjem om aftenen.

#6 - GPS til cykel

Hvis du helst ikke vil bruge mobilen som vejviser, eller bare ikke har en god internetforbindelse, hvor du bor henne, så kan det være at en konkret cykel GPS er et godt stykke tilbehør til dig.

GPS´en kan let monteres på cyklens håndtag, så du kan følge med hvor du befinder dig henne i forhold til hvor du gerne skal hen.

GPS systemet bruger et satellitsystem frem for en internetforbindelse til at påvise, hvor du er henne, så du skal ikke bekymre dig om at miste forbindelsen, når du er ude på lange cykelture i landskabet.

Det giver dig mulighed for at kunne planlægge lange cykelture eller udlandsrejser, hvor du gerne vil cykle rundt omkring i Europa eller resten af verden, hvor der måske ikke er en god forbindelse.


 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Language: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007