Cykelalarm

En cykelalarm kan give din cykel ekstra sikkerhed mod tyveri. Kan fås med utrolig høj lyd, som kan skræmme tyve væk, samt indbygget GPS så du kan spore din cykels lokation via en App.

Læs mere om Cykelalarm

Cykelalarm - Få sikret din cykel med en effektiv cykelalarm

Af og til sker der desværre det at cykler bliver stjålet, og det sker ofte i storbyer hvor der netop bliver kørt meget rundt på cykler.

Du har måske selv været uheldig at få din cykel stjålet engang og har måske nu en cykel komplet med en cykellås, men måske er det ikke nok for dig i længden.

Derfor kunne du overveje at få fat i en cykelalarm som kan være med til at sikre din cykel endnu bedre mod tyveri.

For en cykelalarm kan alarmere dig, hvis den registrerer, at din cykel bevæger sig.

Lyder det som en effektiv løsning for at undgå cykeltyveri, så er det med at se på vores store udvalg af forskellige cykelalarmer på vores side og få muligheden for at få dig en god cykelalarm til dit behov.

4 ting du bør overveje inden du køber en cykelalarm

Har det aldrig været aktuelt for dig at købe en cykelalarm før, og har derfor ingen viden om cykelalarmer generelt, så skal vi nok guide dig i det store marked indenfor det.

Herunder har vi samlet op på de vigtigste oplysninger om cykelalarmer, som kan hjælpe dig godt på vej med hensyn til dine overvejelser, så du kan være sikker på at den helt rigtige udgave af en cykelalarm.

Vi kommer ind på de forskellige typer af cykelalarmer der findes ude på markedet og gør dig klogere på deres smarte funktioner.

Du bliver eksempelvis klogere på strømforbruget i cykelalarmer og om de forskellige størrelser de findes i.

#1 - Typer af cykelalarmer og deres funktioner

Cykelalarmer er blevet utrolig effektive og moderne med årene, og bruges i dag af utallige cykelejere landet, og verden over.

Der bliver fortsat udviklet nyere udgaver af cykelalarmer, da producenterne bag dem ønsker at give forbrugere muligheden for at være på forkant konstant og have chancen for at være endnu smartere end tyven.

Det kan gøres fx ved at du anskaffer dig en cykelalarm der er med en bevægelsessensor, der kan give en høj lyd fra sig, lige så snart nogen roder med din cykel.

Der er med andre ord gode muligheder for at undgå at din cykel bliver stjålet med alle de smarte cykelalarmer der findes ude på markedet.

Du kan også bruge en cykelalarm på andre ting som fx din elcykel, din motorcykel, dit løbehjul eller din barnevogn, da de også tit er oplagte mål for tyve.

Der findes også udgaver af cykellåse der er med en integreret cykelalarm, så er der tale om en komplet løsning der kunne være værd for dig at overveje.

Uanset hvilken udgave af en cykelalarm du vælger at købe fra vores udvalg, så følger der en brugervejledning så du kan nemt og hurtigt kan komme i gang med at bruge den til din cykel.

Her er eksempler på de funktioner der findes i de forskellige cykelalarmer:

  • Bevægelsessensor. Mange cykelalarmer er med bevægelsessensor, der bliver aktiveret i tilfælde af forsøg på tyveri. Du har mulighed for at foretage indstilling på følsomheden på flere forskellige niveauer.
  • GPS-tracking. Nogle cykelalarmer er med den særlige GPS-tracking funktion, som kan gøre det muligt for dig at spore din cykel, hvis den er blevet væk eller i værste fald hvis den er blevet stjålet.
  • Fjernbetjening. Der findes cykelalarmer der er med en medfølgende fjernbetjentning. Med den til rådighed kan du til- og frakoble din cykelalarm, som det passer dig.
  • Lyd. De fleste cykelalarmer kan give lyd fra sig så de skræmmer tyve væk med det samme. Nogle cykelalarmer varierer med antallet af forskellige lyde og med deres lydstyrke.
  • Vandtæt. De fleste cykelalarmer er vandtætte, og de kan derfor godt tåle at være ude i regnvejr, uden at det går ud over teknikken.
  • App-styring. Nogle producenter har udviklet deres cykelalarmer med en tilhørende app, som du kan downloade til din smartphone. Med brug af appén kan du fx spore din cykels position via GPS.

Med noget så vigtigt som en cykelalarm kan vi kun anbefale dig at du sætter dig godt ind i hver af de forskellige cykelalarmer, vi har i vores udvalg af dem.

På den måde har du garanti for at du finder dig den cykelalarm der kan dække dit behov.

#2 - Strømforbrug i cykelalarmer

Cykelalarmer er tit batteridrevne, så de bruger forskellige typer af batterier alt afhængigt af den enkelte udgave.

Du kan også bruge genopladelige batterier til cykelalarmer, hvis du ikke er typen der gider at bruge penge på engangsbatterier.

Der findes også de cykelalarmer der er med et indbygget batteri, som du kan oplade ved hjælp af en almindelig stikkontakt eller via en USB-port på din computer.

Du kan se på vores udvalg af cykelalarmer og klikke på dem enkeltvis for at se hvad de hver især bruger af batterityper.

#3 - Størrelser og farver af cykelalarmer 

De fleste cykelalarmer fås i kompakte størrelser, og de fylder derfor ikke ret meget på din cykel.

Der kan være forskelle på deres størrelser med hensyn til deres bredde og højde, men det er ikke noget der varierer voldsomt meget.

Det bedste for dig kunne være at gå efter en cykelalarm i den mest kompakte størrelse, så den ikke forstyrrer dig når du cykler normalt.

Cykelalarmer har ofte en sort farve, så den ikke vækker for meget opmærksomhed på selve udseendet på cyklen.

#4 - Antal af decibel (dB) i cykelalarmer 

Der kan være meget forskel på hvor meget decibel der findes i de forskellige cykelalarmer.

Der er de cykelalarmer hvor du kan lave om på lydniveauet, så du kan få den rette lydstyrke efter dit behov.

Nogle cykelalarmer kan give lyd fra sig i fx 15 sekunder, og de kan stoppe af sig selv, når tiden er udløbet.

Lyden på en cykelalarm kan også fortsætte længe, indtil du stopper den med dens tilhørende fjernbetjening eller hvis du bruger en cykelalarm med en app.

Det kan være en god idé at gå efter en cykelalarm med en meget kraftig lyd på fx 120 dB, så det virkeligt kan skræmme tyven væk og dermed få folks opmærksomhed, så de også kan få øje på vedkommende.

Her er eksempler på de forskellige decibel (dB) der findes på cykelalarmer:

  • 95 dB
  • 100 dB
  • 115 dB
  • 120 dB


 

 

Betalingskort

 

 

 

Samlet score: 4.7 af 5

avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Dag-til-dag levering
Alle hverdage, året rundt
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007