Leder du efter FM Nødradio eller Powerbanks?

Slow Cookere & Elektriske Gryder

Slow Cookere, Crock-pots eller Elektrisk gryde. Elektriske gryder er velegnede til fx simre retter, og retter, der skal koges ved lav temperatur over længere tid. Tilslut og kog.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Slow Cookere & Elektriske Gryder

Nedis Elektrisk Woksæt 600W (6 pers)
Nedis Elektrisk Woksæt 600W (6 pers)

Egnet til 6 personer
Med 6 små pander

Læs mere Fjernlager
Levering: 6-10 hverdage
Senest 8. august 2024
Ninja OL750EU SmartLid 14-i-1 Multicooker 7,5L (1760W)
2765 DKK
Læg i kurv
Ninja OL750EU SmartLid 14-i-1 Multicooker 7,5L (1760W)

Med 14 forskellige tilberedningsfunktioner
Brug den til stegning, bagning, dampning, tørring og meget mere

Læs mere Fjernlager
Levering: 3-5 hverdage
Senest 1. august 2024
OBH Nordica Slow Cooker Saveur 4,7L (elektrisk gryde)
OBH Nordica Slow Cooker Saveur 4,7L (elektrisk gryde)

Varmholdningsfunktion
Nem rengøring og brugervenlig

Læs mere Fjernlager
Levering: 3-5 hverdage
Senest 1. august 2024
Russell Hobbs Chalkboard Slow Cooker 200W (3,5 liter)
Russell Hobbs Chalkboard Slow Cooker 200W (3,5 liter)

Efterlad et personligt indtryk
Madlavning uden stress

Læs mere Fjernlager
Levering: 3-5 hverdage
Senest 1. august 2024

Lav spændende retter med slow cookere og crock-pots

I denne kategori finder du et spændende udvalg af slow cookere, crock-pots og elektriske gryder. Med en disse kan du let lave lækre langtidstilberedte retter, såsom pulled pork, gullash og andre kødretter, uden at bruge for meget tid.

Slow cookers, crock-pots og elektriske gryder er alle køkkenredskaber som er velegnet til simreretter og retter som tilberedes ved lav temperatur i længere tid.

Hos os kan du derudover også finde et stort udvalg af andre køkkenredskaber, se f.eks. Airfryeren, dampkogere, miniovne og røremaskiner.

Hvad er forskellen på slow cookere, crock-pots og elektriske gryder?

Her på siden finder du både slow cookere, crock-pots og elektriske gryder under samme kategori og det er der en god grund til.

Der er nemlig ikke den store forskel på de tre køkkenredskaber og de kan i virkeligheden sagtens bruges til samme formål. Dog er der lidt størrelsesforskelle på de tre.

Slow cooker

Slow cookeren minder mest om crock-potten og nogle crock-pots kan endda erstatte slow cookeren, men omvendt kan slow cookeren ikke helt erstatte crock-potten.

En af de største forskelle er opbygningen af de to køkkenredskaber. Slow cookeren har en inderskål af metal og bliver opvarmet af varmelegemer i bunden af slow cookeren.

Da varmelegemerne er i bunden så er det bunden der får mest varme og den bliver derfor ikke lige fordelt i hele slow cookeren.

Crock-pot

Crock-pot er faktisk navnet på et brand som kom på markedet i 70’erne og har siden været et køkkenredskab som mange elsker at have i deres køkken.

Crock-potten bruges til større opgaver som slow cookeren ikke kan klare, f.eks. mad til mange flere mennesker eller til retter, hvor det kræver at varmen er ligefordelt.

Crock-pottens skål er lavet af stentøj i stedet for metal og måden den bliver opvarmet på er også anderledes.

Crock-pottens skål opvarmes i en beholder som sørger for at varme hele skålen op fremfor kun i bunden, som på slow cookeren.

Derfor kan resultatet af madlavningen variere en smule eftersom man laver det i slow cookeren eller om man laver det i crock-potten.

Elektriske gryde

Den elektriske gryde minder også meget om slow cookeren og de kan endda se identiske ud.

Den elektriske gryde er ofte bredere end slow cookeren og kan ikke altid producere samme mængde af varme som slow cookeren eller crock-potten kan.

Opvarmningsmetoden på den elektriske gryde minder om slow cookeren, hvor opvarmningen kommer fra bunden af gryden og man skal derfor sørge for at røre rundt i gryden.

Derudover har nogle elektriske gryder ikke altid en timerfunktion eller en funktion til at styre temperaturen, da den blot varmer op efter en bestemt temperatur.

5 gode grunde til at købe en slow cooker

Hvis du stadig sidder og overvejer om nogle af de ovenstående faktisk er noget for dig, så vil de nedenstående punkter forhåbentligt hjælpe dig med at træffe et valg.

Herunder er der præsenteret nogle gode grunde til hvorfor du netop bør købe en slowcooker og hvilke spændende retter du kan lave med den.

#1 Spar tid på madlavningen

Alt du skal gøre med slow cookeren og crock-potten er at smide alle ingredienser i og starte dem op.

Det kan du sagtens gøre inden du f.eks. møder på arbejde eller afleverer børnene. Maden kan sagtens stå og passe sig selv, imens du er på arbejde.

Når du endelig får fri og kommer hjem så er maden klar til servering. Slip for at stresse hjem for at nå tilberedning af aftensmaden og brug mere tid med familien.

#2 Udforsk nye lækre retter

Der er mange som synes at retter som pulled pork og langtidsstegte svinemørbrad og svinekæber er lækkert, men tænker at det tager for lang tid at lave.

Det tager kun lang tid hvis man først starter med madlavningen, når man får fri. Smider man det i slow cookeren eller crock-potten inden man træder ud af døren om morgen, så er der lækkert mørt kød til aftensmaden.

Der er altså mange nye spændende retter som du kan prøve at lave med slow cookeren og crock-potten. Herunder er blot et par eksempler.

  • Risotto
  • Langtidsstegt oksesteg
  • Langtidsstegt hel kylling
  • Diverse karryretter
  • Pulled flæskesteg

#3 Lav mad til flere personer på en gang

Hvis der skal laves mad til et større selskab end familien, så er opskrifter tilberedt i en slow cooker og crock-pot en oplagt idé.

Det er tidsbesparende så du har mere tid til at fokusere på andre ting inden gæsterne kommer. Det kunne f.eks. være rengøring eller oppyntning, imens maden passer sig selv.

Slow cookeren kan sagtens lave mad til flere mennesker ad gangen. Du kan f.eks. lave pulled pork eller langtidsstegt svinekæbere til 6-8 personer ad gangen.

Ud over kødet så kan du også tilberede tilbehøring som ris og grøntsager i den samme slow cooker og crock-pot, som kødet bliver tilberedt i, hvilket tilfører lidt mere smag til tilbehøret.

#4 Let at rengøre

Efter maden er spist og der skal rengøres, så er der faktisk ikke meget rengøring at gøre med slow cookeren og crock-potten.

Det eneste der skal rengøres er skålen som maden har været tilberedt i og låget, hvis det er nødvendigt.

Derfor er der altså ikke meget at gøre, når man tilbereder mad i en slow cooker og crock-pot. På travle dage så er de altså køkkenredskaber der kan spare dig en masse tid.

Langt de fleste skåle og låg på slow cookeren kan smides i opvaskemaskinen, dog anbefaler vi at rengøre skåle af stentøj i hånden, da det kan tage skade i opvaskemaskinen.

#5 Multi køkkenredskab

Slow cookeren og crock-potten er et fantastisk køkkenredskab at have i sit køkken, netop fordi de kan klare så mange forskellige opgaver.

De to køkkenredskaber kan potentielt erstatte flere af dine køkkenredskaber, hvis du mangler plads i køkkenet.

Med en slow cookere eller crock-pot kan du potentielt erstatte følgende køkkenredskaber:

Ofte stillede spørgsmål om slow cooker

Kan man koge ris i en slow cooker?

Man kan sagtens koge ris i en slow cooker, hvis man ikke har en riskoger eller andre lignende køkkenredskaber til rådighed. Dog skal man være opmærksom på at ikke alle slow cookere har en timerfunktion, som sørger selv for at slukke, når risen er færdig kogt.

Kan man bage i en slow cooker?

Man kan godt bage i en slow cookere, dog er det ikke alle former for bagning der kan ske i slow cookeren. Bagning af cookies og andre småkager kan sagtens ske i slow cookeren, da disse bagværk ikke kræver meget varme i forhold til større bagværk.

Hvordan bruger man en slow cooker?

En slow cooker er let at bruge da man blot skal smide ingredienserne i slow cookeren og tænde for den. Derefter vil den stille tilberede maden på den lave temperatur, indtil slow cookeren bliver slukket eller stoppet af timerfunktionen.

Produkttype
0
0
0
0
0
0
0
0
0
Vælg alle
Kapacitet (L)
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
Vælg alle
Holde varm funktion
Effekt (W)
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
Vælg alle
Produktfarve
0
0
0
0
0
0
0
Vælg alle
Brand
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
Vælg alle
Leveringstid
0
0
0
0
0
Vælg alle
Pris (kr)
Min:
Max:

 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Sprog: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007