Alle køb kan byttes til 15. marts 2022 - Bestil før 22. dec og få pakken før jul!

Genopladeligt batteri

Genopladeligt batteri. Stort udvalg af genopladelige batterier der kan oplades igen og igen. Genopladelige batterier i alle de gængse størrelser.

Læs mere om Genopladeligt batteri

Hvilken type batteri skal jeg vælge?

Her kan du se en video der forklarer forskellen på almindelige og genopladelige batterier, og hvilken type enheder de passer bedst til.

Se vores store udvalg af genopladelige batterier

Genopladelige batterier er batterier, der er lavet i samme størrelse som de gængse batterier (som fx AA og AAA) og derfor kan bruges til at oplade de samme elektriske enheder.

Men i modsætning til almindelige batterier kan genopladelige batterier genbruges.

Genopladelige batterier er designet til at kunne genoplades i batteriladere, så de kan bruges igen og igen.

Godt for miljøet og din pengepung


Genopladelige batterier vil typisk være dyrere end almindelige batterier, men på den lange bane vil genopladelige batterier altid være billigst - netop fordi de er genopladelige og kan bruges flere gange.

De bedste genopladelige batterier kan oplades op til 2100 gange. Hvis du investerer i sådan en stak, slipper du dermed for at bekymre dig om at investere i batterier de næste mange år.

Hos os kan du finde stort set alle typer af genopladelige batterier samt tilbehør. Hvis du føler, at du forgæves leder efter et produkt, er du meget velkommen til at give os et kald på 86 32 71 71, så hjælper vi dig med at finde frem til produktet.

Hvis vi, mod forventning, ikke allerede har produktet i shoppen, undersøger vi, om vi kan fremskaffe dette inden for en overskuelig tidsramme.

Det er ikke alle, der er lige gode til at skille sig af med deres engangsbatterier på den bedst tænkelige miljømæssige måde. Lidt for ofte ender et brugt batteri i skraldespanden, og det er virkelig ikke godt for miljøet.

Et genopladeligt batteri skal man ikke tænke på at skaffe sig af med. Det kan nemlig holde i mange år, og derfor har den type batteri positiv indflydelse på miljøet.

De bedste genopladelige batterier på markedet


Vi går rigtig meget op i kvalitet her hos avXperten. Det er vigtigt for os, at vores produkter er langtidsholdbare og hårdføre.

Vores fokus på høj kvalitet gør sig også gældende på batteriområdet. Du kan være sikker på investere i nogle af de bedste genopladelige batterier på markedet, hvis du handler hos os.

Spørgsmål angående vores genopladelige batterier?


Hvis du har spørgsmål angående vores genopladelige batterier, så skal du endelig ikke tøve med at kontakte os. Vi kan træffes via både telefon og mail.

Telefon: 86 32 71 71
Mail: info@avxperten.dk


Herunder finder du alle de typer genopladelige batterier, vi har.

Klik blot på den batteritype, du er interesseret, og få herefter vist produktsortimentet for denne batteritype.


 

 

Betalingskort

 

 

 

Samlet score: 4.7 af 5

avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Dag-til-dag levering
Alle hverdage, året rundt
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid!
E-mærket
Godkendt siden 2007