Leder du efter FM Nødradio eller Powerbanks?

Genopladelige batterier

Her finder du vores store udvalg af forskellige Genopladelige batterier. Med et genopladeligt batteri får du en vedvarende og mere miljøvenlig løsning til batteridrevne enheder i dit hjem, eller på din arbejdsplads.

Læs mere om Genopladelige batterier

Genopladeligt batteri - Et miljøvenligt alternativ til almindelige batterier

Flere forbrugere går ofte efter at købe genopladelige batterier til deres forskellige elektroniske enheder (digitale kameraer, mus, tastaturer osv) , da de ønsker at spare penge på almindelige batterier og vil være med til at skåne miljøet.

Det kan være at du er blevet træt at købe store mængder af almindelige batterier der kan svinge meget i kvaliteten, og måske synes at det er på tide på at tænke alternativt, når det handler om batteriforbrug.

Du har måske eksempelvis en elektrisk tandbørste, som du bruger på daglig basis, så det kunne være rart med en pakke af genopladelige AA batterier med en tilhørende oplader, så du undgår at købe nye AA batterier i fremtiden.  

I det lange løb kan det måske betale sig at købe genopladelige batterier af højere kvalitet, så du er sikker på at købe dem der har en langvarig effekt.  

Vi råder over et større udvalg af genopladelige batterier som uden tvivl vil vokse i de kommende år, men allerede nu er der mange valgmuligheder her på siden.    

6 typer af genopladelige batterier du kan købe til hjemmet eller arbejdspladsen

Der findes mange forskellige typer af genopladelige batterier, hvilket vores udvalg viser med alt tydelighed.

Det kan, ved første øjekast, godt virke uoverskueligt for dig som forbruger, hvis du aldrig før har købt genopladelige batterier.

Men vi har herunder lavet et samlet overblik over nogle af vores forskellige genopladelige batterier, så efter noget tids læsning kan du ende med at blive ekspert på feltet for din egen skyld.

Fælles for alle vores genopladelige batterier er at de varierer meget på afgørende punkter som antal af dem i pakker, spændinger i volt, deres kapaciteter i mAh (milliampere timer) og deres cyklus med hensyn til hvor mange gange de kan tåle at blive genopladt.

På hver enkelt af vores genopladelige batterier kan du få et komplet overblik ved at klikke på dem på vores liste, så du ved besked med det samme om netop de nævnte punkter.

En anden vigtig ting at tænke på inden køb er om du ønsker dine kommende  genopladelige batterier med tilhørende oplader, for der kan være forskel på det område, da nogle opladere fungerer bedre med mange slags genopladelige batterier end andre, så det er værd at have med i dine tanker.  

Som generelt udgangspunkt er det altid en god idé at foretage dit kommende køb af  genopladelige batterier ud fra, hvad du måtte mangle til hjemmet eller arbejdspladsen.

#1 - Genopladelige AA batterier

AA batterier hører til de mest benyttede batterityper, som der bliver brugt en stor mængde af årligt, da mange elektroniske produkter stadig bruger dem.

Med en højde på 50, 5 mm og en diameter på 14 mm er de i en kompakt størrelse.

AA batterier bruges til produkter som fx lommelygter, mus, legetøj, digitale kameraer osv.

Er du en af dem der tit bruger AA batterier til den slags produkter, så kunne du spare en del penge ved at købe dem i genopladelige udgaver.     

#2 - Genopladelige AAA batterier

AAA batterier bliver også brugt af mange forbrugere landet over, og du er måske en af dem.

De findes også, ligesom AA batterier, i forskellige antal pr pakke, så det vil være op til dig at vurdere hvor mange genopladelige AAA batterier, du får brug for at købe.

AAA batterier bruges i produkter som tandbørster, fjernbetjening og meget mere.

Bruger du eksempelvis meget trådløse enheder til din computer til dagligt som USB-drevet tastatur og mus, så vil det være meget nyttigt at have nogle genopladelige AAA batterier i hjemmet, når det gælder.  

#3 - Genopladelige AAAA batterier

AAAA batterier bliver tit brugt til små enheder, og er en lille størrelse der ikke fylder meget samtidig med at de har en høj ydeevne.

Som de fleste af vores genopladelige batterier som fx AA og AAA batterier kan du købe vores AAAA batterier som har “Ready To Use”-teknologi,  

Det betyder at de er opladet på forhånd, så du kan bruge dem med det samme.   

#4 - Genopladelige C batterier

C batterier bliver tit brugt til store lommelygter, cykellygter, radioer, boomblastere osv.

Så har du netop en stor lommelygte, så vil genopladelige C batterier lige være sagen at bruge.

C batterier er også kendt som “Baby-batterier” og “LR14 batterier”.

Den gode fordel ved størrelsen af C batterier er, at de har en høj strømkapacitet op til cirka 5000 mAh, hvilken er godt til de meget strømkrævende enheder.  

#5 - Genopladelige D batterier

D batterier bruges ofte til store håndlygter, havelamper og transportable radioer.

D batterier er også kendt som “LR20 batterier” og “mono batterier”.

Ligesom deres fætter, C batteriet, kan de holde meget strøm på baggrund af deres størrelse og de har en meget høj strømkapacitet op til cirka 10000 mAh.  

#6 - Genopladelige 9V batterier

9V batterier er også kendt som “E batterier” og også som “blok batterier” på grund af deres firkantende form.

De bliver brugt til røgalarmer, legetøj, ure og meget mere.

Et 9V batteri er stor i dens størrelse og kan derfor indeholde meget strøm.    

Fordele ved at bruge genopladelige batterier

Der er gode fordele i at bruge genopladelige batterier til hverdag, og vi kommer herunder ind på dem.

#1 - Økonomi

De genopladelige batterier koster ofte mere end de fleste engangsbatterier, men økonomisk set sparer du mange penge.

Genopladelige batterier kan nemlig oplades ufattelig mange gange, inden de skal udskiftes, og giver en mere “permanent” løsning.

Derudover skal du ikke tænke på at affaldssortere batterier som før, hvor du typisk skal stille dem i en lille pose for sig selv.

Med genopladelige batterier smider du nemlig næsten aldrig batterier ud.

Det er værd at have med i dine tanker, særligt til dig der har et højt batteriforbrug til dine forskellige enheder som fx fjernbetjening eller cykellygte.

#2 - Miljøvenligt alternativ

Ved køb af genopladelige batterier er du også med til at passe på miljøet.

For udviklingen af de almindelige engangsbatterier er med til at belaste miljøet, da de kræver årligt større mængder af zink, mangan, jern og kobber til produktion.

Genopladelige batterier består af de selvsamme råstoffer, men fordelen er bare at du kan genbruge dem igen og igen i forhold til engangsbatterier.

Det er alt sammen værd at have med i betragtning, hvis du vil være med til at bevare miljøet på længere sigt.   


 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Sprog: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007