A27 batteri

A27 Batterier har en spænding på 12V og højvoltbatterier bruges ofte i fjernbetjeninger til centrallåse, garageport og lignende.

Filtrér

Læs mere om A27 batteri

A27 Batterier - Ekstra strøm til dine elektroniske enheder

Der findes mange mindre elektroniske enheder der har brug for batterier for at kunne fungere, og der findes næsten en tilsvarende mængde af forskellige batterier til dem.

Det kan derfor være svært at kunne vælge mellem de mange typer batterier og om de passer til dine enheder.

A27 batteriet, også kendt som LR27 batteriet, er en af de mindre batterityper, og bliver primært brugt til mindre elektroniske enheder, som f.eks. fjernbetjeninger, modelelektronik, røgalarmer og lignende.

Hvis du har en eller flere enheder der skal bruge A27 batterier, så kan det muligvis være en god ide at have nogle reservebatterier liggende, så du altid kan være sikker på at du kan udskifte batterierne, hvis dine enheder skulle løbe tør for strøm.

På den måde kan du spare en del tid, da du ikke skal til at ud og hente nye batterier for at kunne få dine enheder til at fungere igen.

A27 batteriet er af type alkalinebatterier, der er en type for tør batteri, der er resistent overfor temperatursvingninger og har meget lang levetid i forhold til tidligere batterier.

Alkalinebatterier er også en type for engangsbatteri, og du vil dermed ikke have mulighed for at kunne genoplade batterierne, men de vil til gengæld være en del billigere.

Alkalinebatterier indeholde hverken kviksølv eller bly, og materialerne kan sagtens genbruges, så længe at de bliver sorteret ordentligt i affaldet.

3 Ting du bør overveje når du køber A27 batterier

Hvis du gerne vil have mulighed for at kunne opbygge en reserve af forskellige batterier, så er det en god ide at gøre dig nogle overvejelser, så du kan være sikker på at få fat i de rette batterier.

Så kan du være sikker på at de kan holde længere, og at de passer til de forskellige enheder du har i hjemmet.

Du kan herunder finde et par eksempler på overvejelser, som du kan gøre dig, hvilket giver dig mulighed for bedre at kunne vurdere hvilken type batterier, der kan opfylde dine behov.

#1 - Er A27 batterierne kompatible med dine enheder?

Hvis du har et stort antal af forskellige små enheder derhjemme, så bruger du nok en del batterier for at holde dem kørende.

Her kan hver enhed muligvis have brug for forskellige typer af batterier, om det så er almindelige AAA eller de helt små knapcelle batterier.

A27 batteriet er en mindre type batteri, der passer til små enheder der ikke skal bruge så meget strøm, som f.eks. fjernbetjeninger til garageporte eller centrallåse.

Det første du bør undersøge når du skal købe batterier er, hvilke type batterier dine enheder bruger præcist, da der findes et stort antal af batterityper på markedet, men de passer ikke alle til de forskellige enheder.

Du vil derfor ikke kunne bruge et A27 batteri i en enhed, der kræver et AAA batteri, og omvendt.

Det vil derfor være en god ide at du undersøger hvilke batterier dine enheder skal bruge, så du kan være sikker på at de batterier du køber er kompatibel med dine enheder.

#2 - A27 Batteriets spænding

En anden ting som du bør overveje når du køber batterier er, hvor meget spænding som batteriet giver dine enheder, da det kan have en stor indflydelse på om enheden skal fungere ordentligt.

Alt efter hvilken batteritype, som du skal bruge, så kan de have en varierende spænding, der gerne skal passe til den pågældende enhed.

Et A27 batteri har en spænding der ligger på omkring 12 V, så den kan bruges til enheder, der skal bruge 12 V for at kunne fungere.

Grunden til at det er vigtigt at spændingen på batteriet passer til enheden er, fordi at hvis dine batterier ikke har høj nok spænding, så vil enheden ikke få den mængde strøm som den skal bruge, og vil dermed ikke kunne fungere, eller fungere meget dårligt i forhold til almindeligvis.

Hvis du til gengæld bruger en batteritype der har for høj en spænding til enheder, så vil enheden højst sandsynligt blive overbelastet af den overskydende strøm, hvilken kan medføre kortslutninger eller at enheden bliver helt ødelagt.

For at kunne sikre at dine enheder ikke tager skade af dine batterier, så skal du gerne være sikker på at spændingen på batterierne passer til enhederne.

#3 - A27 Batteriets strømkapacitet

Hvis du gerne vil sikre dig at dine batterier kan holde i længst mulig tid, så kan det være en god ide at undersøge de forskellige batteriers strømkapacitet.

Strømkapaciteten på et batteri bliver målt i mAh eller milliamperetimer, og giver dig en ide omkring, hvor meget strøm som batteriet kan afgive til din enhed før at den løber tør for strøm.

Du kan derfor antage at jo større en strømkapacitet som dine batterier har, jo længere tid kan de afgive strøm til din enheder, så de holder længere.

Et A27 batteri vil generelt have en strømkapacitet på omkring 20 mAh, men det kan potentielt variere en del mellem hvem der har produceret batteriet.

Det kan derfor være en god ide at undersøge, hvilke producenter der giver dig den størst mulige strømkapacitet, da du så får et batteri der kan holde i lang tid, når du slutter den til dine enheder.

Du bør dog være opmærksom på at alle batterier naturligt vil blive afladt, selv hvis de ikke er slået til en elektronisk enhed.

Dette tidsrum kan variere en del alt efter hvilke materialer, som batteriet er opbygget af, men de fleste A27 batterier er af typen alkaline batterier, og vil have en levetid på ca. 2 - 3 år, før at de selv bliver afladet.

På den måde kan du sikre dig at du altid har et batteri liggende klar i dine reserver til dine enheder, der skal bruge batterier.


 

 

Betalingskort

 

 

 

Samlet score: 4.7 af 5

avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007