Genopladelige AAA batterier

Genopladelige AAA batterier. Få mest ud af dine batterier - Skån miljøet og vælg genopladelige AAA batterier og brug dem igen og igen.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Genopladelige AAA batterier

Panasonic Eneloop Genopladelige Batterier+Boks AAA 800mAh (NiMH) 4pk
Panasonic Eneloop Genopladelige Batterier+Boks AAA 800mAh (NiMH) 4pk

Kommer med opbevaringsboks til batterierne
Langtidsholdbare og miljøvenlige

Læs mere Fjernlager
Levering: 4-6 hverdage
Senest 24. juni 2024
Genopladelige AAA batterier 2 stk. (700mAh) Nedis
1 Anmeldelser
Genopladelige AAA batterier 2 stk. (700mAh) Nedis
1 Anmeldelser

Antal batterier: 2
Kapacitet (Ah): 700

Læs mere Fjernlager
Levering: 6-10 hverdage
Senest 28. juni 2024
Genopladelige AAA batterier 4 stk. (700mAh) Nedis
2 Anmeldelser
Genopladelige AAA batterier 4 stk. (700mAh) Nedis
2 Anmeldelser

Antal batterier: 4
Kapacitet (Ah): 700

Læs mere Fjernlager
Levering: 6-10 hverdage
Senest 28. juni 2024

Genopladelige AAA batterier, se udvalget her

Står du, og skal bruge dine batterier til dine elektroniske og batteridrevne apparater, kan du med mange positive fordele vælge at benytte dig af genopladelige batterier.

I vores hverdag bruger vi ofte batterier til forskellige elektroniske apparater som fjernbetjeninger, legetøj kameraer, mp3 afspillere og så videre. Derfor er det vigtigt at have et godt udvalg af batterier liggende i hjemmet. Heldigvis er her et bredt udvalg af de meget populære genopladelige AAA batterier.

Batterier har det med at løbe tør for kræft, derfor kan du med fordel vælge at købe et stort udvalg af genopladelige batterier. Der findes mange typer af genopladelige batterier - Fx de normale og populære genopladelige AAA batterier også kaldet de genopladelige Mini-Penlite batterier og de genopladelige Micro batterier. Derfor kan du stort set uanset hvilket forbrug af batterier, du har behov for benytte dig af genopladelige batterier i stedet for engangsbatterierne.

Fordelene ved genopladelige batterier

Der er en masse fordele ved at benytte sig af genopladelige batterier i forhold til engangsbatterier. Det er både økonomisk og miljømæssigt, at der findes fordele ved at benytte de genopladelige batterier. Fordi når du benytter genopladelige batterier om og om igen, så skåner du miljøet ved ikke at smide de engangsbatterier ud i skraldespanden som du havde gjort, hvis du ikke kunne genoplade batterierne. På samme måde opnår du en fordel økonomisk. Du skal ikke ud og købe en ny pakke batterier, hver gang de er opbrugte. Nu kan du blot smide dem i opladeren i en tid og så benytte dem atter en gang.

Miljøet er hårdt presset for tiden, derfor er det ekstra vigtigt at flere begynde at gøre sig tanker omkring, hvordan vi kan skåne miljøet bedst muligt. Hertil kan genopladelige batterier være et af de bedste løsninger til at skåne miljøet. Batterier er nemlig en stor byrde for miljøet, og er svære at nedbryde, derfor er det rigtig vigtigt at der bliver smidt færre batterier ud, som skal nedbrydes.

Batterier er relativt dyre, derfor er det en økonomisk god mulighed ligeledes at benytte sig af den genopladelige batterier i stedet for engangsbatterier, især hvis du ofte benytter batterier. Det kan godt betale sig at købe de lidt dyrere genopladelige batterier og en oplader, i stedet for hele tiden at skulle ud og købe nye batterier.

De populære AAA-batterier

AAA-batterier findes i mange genopladelige udgaver, og er et af de mest anvendte batterityper i Danmark. Genopladelige batterier er en langtidsinvestering, samt meget bedre for miljøet, hvilket har gjort genopladelige batterier ekstremt populære. AAA eller Mini-Penlite virker til mange forskellige elektroniske apparater såsom tandbørster, computermuse, tastaturer samt meget mere. AAA batterier er en af de mindste batterier, du har liggende i hjemmet og findes i mange forskellige kvaliteter, men med et køb af genopladelige batterier her er du kvalitet sikret hver eneste gang. Du finder en masse forskellige AAA-batterimærker her og i forskellige pakninger med forskellige antal af batterier i.

Forskellige batterityper og kapaciteter

Der findes mange forskellige batterityper med forskellige kapaciteter. I hjemmet kan du eksempelvis have AA-, D-, C-, 9v-, 6v-, 12v- batterier liggende. Men de langt mest populære og anvendte batterier er AAA-batterier og efterhånden genopladelige AAA-batterier. De genopladelige batterier har her en kapacitet på 950 mAh med en spænding på 1.2 volt. AAA-batterierne er en af de mindste batterityper, eksempelvis har AA-batterierne en kapacitet på 2000 mAh, et D-batteri på op imod 10000 mAh. Det er altså vigtigt at have styr på, hvilken kapacitet du skal bruge til dine elektroniske apparater, inden du går ud og køber et batteri. De forskellige elektroniske apparater skal have forskellige batterier og kapaciteter, alt efter hvor stærk kapacitet de forskellige apparater skal bruge.

På samme måde skal du ligeledes have styr på kapaciteten og batteritypen, når du skal ud og anskaffe dig en oplader til de her AAA-batterier eller andre genopladelige batterier. De fleste oplader kan oplade flere forskellige batterityper, men det er vigtigt at have tjek på det inden du går ud anskaffer den oplader, der skal genoplade de batterier op imod 1600 gange hos de stærkeste genopladelige batterier. Så huskelisten når du skal ud og kigge på genopladelige batterier, er at få styr på hvilken typer batterier samt hvor stor en kapacitet der skal bruges. Derudover er det vigtigt at anskaffe sig en oplader til batterierne og gerne en kvalitetsoplader.


 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Sprog: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007