A23 batteri

A23 batterier til mindre elektroniske enheder som nøgleringe, radioenheder, Bluetooth headsets og lignende hvor A23 bliver jævnt brugt over længere tid.

Filtrér
Sortering

Læs mere om A23 batteri

A23 batteri 1 stk. (Alkaline) Nedis
A23 batteri 1 stk. (Alkaline) Nedis

Antal batterier: 1
Brand: Nedis

Læs mere Fjernlager
Levering: 6-10 hverdage
Senest 5. juni 2024
23A batteri 12V (Alkaline) Kodak
1 Anmeldelser
23A batteri 12V (Alkaline) Kodak
1 Anmeldelser

Perfekt til høje effektbehov
Perfekt til fx kamera flash

Læs mere Fjernlager
Levering: 4-6 hverdage
Senest 30. maj 2024

A23 Batteri - Kompakt batteri til dine elektroniske enheder

Mange hjem er fyldt med forskellige elektronisk enheder, der regelmæssigt gerne skal have udskiftet batterier for at de kan fortsætte med at fungere.

Derfor kan det altid være godt at have nogle ekstra batterier liggende derhjemme, da du så altid ved at du har batterier liggende som du kan bruge til at skifte med.

Batterier af typen A23 vil oftest være alkalinebaseret batterier, der generelt har en høj strømmodstand og energikapacitet, hvilket giver dig en sikkerhed om at de har en lang levetid, specielt når de bruges til enheder med et minimalt strømforbrug.

Fordelen ved at alkaline batterier er at de er meget stabile og holder rigtigt længe, så du ikke skal bekymre dig særlig meget omkring afladning, når du ikke bruger dine enheder.

A23 batterier bliver primært brugt i elektroniske enheder som bl.a. nøgleringe, radioenheder, bluetooth headsets, trådløse fjernbetjeninger eller trådløse dørklokker.

3 Ting du bør overveje når du køber A23 batterier

Hvis du gerne vil have et ekstra lager af A23 batterier liggende til dine elektroniske enheder, så kan det være en god ide at gøre dig nogle overvejelser, så du er sikker på at få de rette batterier.

Derfor giver vi dig herunder et par eksempler på overvejelser du kan gøre dig, så du er bedre sikret til at kunne få lige de batterier der passer til dine behov.

#1 - Hvilke enheder skal dine A23 batterier passe til?

Det første du bør overveje, når du skal købe batterier er, hvilke batterier du skal bruge til de pågældende elektroniske enheder du har derhjemme.

Her kan der være stor forskel fra enhed til enhed, hvilke type batterier de bruger, og det er derfor vigtigt at du undersøger dine enheder, så du ved lige de batterier du skal bruge.

A23 batteriet er generelt ikke brugt til særlig mange enheder, da den har en specifik størrelse, der er designet til mindre enheder, hvor batterierne ikke må være så lange.

De typer elektroniske enheder er skal bruge A23 batterier er ofte lidt mindre end andre enheder og består bl.a. af forskellige radioenheder og trådløse headsets, fjernbetjeninger eller dørklokker, hvor de gerne skal kunne have et godt batteri, så de kan fungere uden en direkte strømforsyning.

Alkaline batterier er et meget effektivt type batteri, da de er gode til at kunne holde på strømmen over lang tid, så de ikke bliver afladet nær så hurtigt som andre batterier.

Med alkaline batterier kan der gå mellem 5 - 10 år før at de begynder at miste deres ladning selv, og de er derfor gode at have som ekstra batterier, da du derfor kan være ret sikker på at de stadig har deres ladning, når du endelig får brug for dem.

Det kan især være brugbart, hvis du skal bruge dem til mindre enheder som netop fjernbetjeninger eller andre trådløse enheder, hvor de ikke bruger meget strøm, og det kan derfor tage lang tid før at de løber tør.

Det er derfor en god ide at undersøge hvilke batterier dine enheder skal bruge, så du kan være sikker på at få fat i den rigtige batteritype der passer dertil.

#2 - A23 batteriets spænding

Når du skal købe nye batterier til dine enheder, så kan det også være en god ide at undersøge hvor stor en spænding som dine enheder har brug for, så du kan få fat i de batterier med en spænding der passer dertil.

A23 batterier har en spænding der ligger på 12 V med en strømkapacitet der ligger på mellem 38 mAh - 52 mAh alt efter kvaliteten på A23 batteriet.

mAh værdien viser hvor stor en strømkapacitet som batteriet har, og betyder essentielt hvor meget strøm der er opbevaret deri.

Det betyder at jo større mAh værdi som det pågældende batteri har, jo længere kan dine batterier holde strøm mens de er i de elektroniske enheder.

Du bør også overveje hvor stor en mAh værdi du har brug for til de enheder, hvor batteriet skal bruges til, da hvis enheden har et relativt højt energiforbrug.

Det kunne f.eks. være et bluetooth headset, hvor du kan gerne vil have batterier med en højere strømkapacitet end hvis du kun skal bruge dem til dørklokken.

#3 - A23 batteriets levetid

Hvis du skal bruge ekstra batterier derhjemme, der gerne skal kunne ligge i reserve over lang tid, så kan det være en god ide at overveje batteriernes levetid, så du er sikker på at de kan holde.

Her er det vigtigt at du undersøger afladningstiden for de pågældende batterier, så du har bedre mulighed for at kunne vælge batterier der kan holde deres ladning i lang tid.

Et A23 batteri er et alkalinebaseret batteri, og det betyder at pga. den måde hvor batteriet er opbygget på, så har det meget let ved at kunne holde på strømmen i lang tid, så du ikke oplever en afladning inden for få måneder eller år.

Det betyder at du kan have alkaline batterier liggende i flere år før at du behøver at tage dem i brug, og de vil stadigvæk have størstedelen af deres ladning tilbage.

Det giver dig en sikkerhed om at dine reservebatterier stadig har rigeligt med strøm til, når du endelig skal bruge dem.

Fordele ved A23 batterier

Der kan være en del fordele ved at bruge A23 batterier i dine enheder, da de har nogle gode funktioner generelt.

A23 og andre alkalinebatterier ofte bygget med genbrug i tankerne, da mange af stofferne deri kommer fra tidligere batterier, som er blevet genbrugt.

Det betyder også at, hvis du smider dine batterier ordentligt ud, så vil de blive genbrugt til at lave nye batterier, da komponenterne blot kan indbygget i nye og friske batterier.

En anden fordel ved at bruge alkalinebatterier er, at de er tørbatterier, hvilket betyder at deres strømladning ikke bliver genereret via forskellige væsker, som ellers er ret normalt.

Det har den fordel at batterierne ikke blive nær så påvirket af temperaturen som andre batterier er.

Hvis et almindeligt batteri bliver udsat for meget varme eller kulde, så kan det få væsken til enten at fordampe eller fryse, hvilket kan få både effektiviteten og strømkapaciteten på batteriet til at falde.

Det er bl.a. derfor at bilbatterier ofte løber tør for strøm om vinteren.

Da alkalinebatterier ikke indeholder nogen væsker i deres konstruktion, så betyder det også at de ikke er nær så påvirket af varme eller kulde, og de vil derfor stadig holde deres spænding og effektivitet.


 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Language: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007