Kabelskjulere

Her finder du vores store udvalg af kabelskjulere. Kabelskjulere gør det nemt at organisere og gemme dine kabler af vejen, så du får et pænere og mere sikkert setup.

Læs mere om Kabelskjulere

Kabelskjulere - Få orden i dit kabelrod

Her på siden finder du vores udvalg af kabelskjulere.

Det er efterhånden noget næsten alle kender til; slangereden af kabler bagved dit fjernsyn eller din computer, og det kan virke som om at reden bliver større og større hver dag; her kan kabelskjulere hjælpe dig.

Kabelskjulere bruges til at beskytte, guide og organisere i hjemmet og på arbejdspladsen.

Uanset hvordan dine kabler strækker sig igennem lokalet, om det er gennem møbler eller hen over gulvet, kan du nemt finde kabelskjulere der kan hjælpe dig med at holde styr på dine kabler.

5 grunde til at du skal købe kabelskjulere

Kabelskjulere kan bruges til at beskytte dine kabler, så du slipper for det kabelrod, der ofte følger med den moderne livsstil; med fjernsyn, spillekonsoller, WiFi-routere, og meget andet.

Der findes forskellige varianter af disse kabelskjulere, og du kan derfor nemt finde varianter, der passer til lige præcis din kabelsituation eller kabelrod.

I vores udvalg kan du finde alt hvad du skal bruge til at lave pænere kabelføring, om det er bag dit fjernsyn, på dit kontor.

#1 - Gem og organiser dine kabler

Når det kommer til at opbevare løse kabler, vil god organisering ofte hjælpe dig med spare flere timers søgning og oprydning, og det vil ofte også gavne dit skrivebord, at få de irriterende kabler af vejen, eller gemt væk.

Der findes overordnet set to forskellige varianter af kabelskjulere, henholdsvis kabelbindere og kabelbakker og -bokse.

Dette afhænger meget af om hvorvidt du vil gemme dine kabler eller lade dem hænge frit.

Kabelbindere bliver brugt til at organisere og guide kabler i datakabinetter, kontrolbokse, elektroniske enheder, sikkerhed, og meget andet.

Kabelbindere hjælper dig med at holde vigtige kabler samlet, og du kan nemt finde varierende farver, så du nemt kan identificere de forskellige grupper af kabler.

At organisere kablerne vil hjælpe med at mindske slid, hvilket forlænger dine kablers levetid; fordi dine kabler organiseres, kan du også spare tid og ressourcer ved vedligeholdelse og reparationer.

Her kan du finde mange forskellige typer af kabelbindere i flere forskellige varianter, og dermed finde den kabelbinder, der passer bedst til dig.

Det positive ved at vælge kabelbindere er at de ofte er genanvendelige, simple, og effektive, men fungerer bedst, hvis tydelige kabler ikke er til gene for dig.

Kabelbakker fungerer godt til ophængte enheder, hvor kablerne kan komme til at hænge løst i luften, hvilket ikke altid er optimalt.

Her kan både kæledyr og mindre børn muligvis få fat i kablerne, og dermed komme til at skade kablerne, og i værste tilfælde, enheden de er koblet til.

Det kan også være pænere at kigge på, og du får her også muligheden for at male dine kabelbakker, så de derfor falder i med væggen bag dem.

Kabelbokse fungerer meget på samme måde, som kabelbakker, bortset fra at her kan du nogengange få skriveborde med indbyggede kabelbakker, hvilket er ideelt til ethvert kontor, hvor du har stationære computere, som ofte kræver mange ledninger.

Du vil ikke stå i en situation, hvor du kan blive nødt til at fjerne perfekt organiserede kabler, og derfor kan kabelbokse ofte være at foretrække for mange; du kan nemlig nemt gemme dine kabler af vejen og sætte låget på, så du ikke skal døje med løse kabler.

Dermed kan du også nemt åbne låget og nappe et kabel, hvis du pludseligt står og skal bruge det.

#2 - Mere orden i dit setup

Hvis du, enten privat eller på arbejdspladsen, har en stor installation, enten i forbindelse med arbejdscomputere, projektører, fjernsyn eller andet, er du højst sandsynligt bekendt med problematikken, der opstår når en masse kabler er samlet samme sted.

De har filtret sig sammen til uigenkendelighed, og det er næsten umuligt at danne overblik, og måske er der en af kablerne der svigter.

Det kan være en uoverskuelig mission at skulle gå i gang med at kæmpe sig igennem de mange forskellige kabler, og det kan især være utroligt frustrerende, hvis du eksempelvis skal stå og til at flytte ind eller ud.

Ved at have organiseret dine kabler i kabelskjulere, vil du nemt kunne finde ud af hvilket kabel der hører til hvilken enhed; hermed undgår du også lige pludseligt at stå med enten et kabel for meget eller for lidt, og samtidigt også at skulle rode kablerne fra hinanden.

#3 - Nemt til at lokalisere individuelle kabler

Kabelskjulere sorterer dine kabler, og hvis du inddeler dem efter typer eller hvilken enhed de hører til, vil det også være nemmere for både dig og tech-support, hvis uheldet er ude.

Hvis du derfor er nødt til at ringe efter hjælp, kan du nemt få den, uanset om din tech-support møder op fysisk, eller hvis I er nødt til at tage den over telefonen.

Kabelskjulere gør det derfor ikke bare nemt at holde styr på dine kabler, men også at finde ud af hvilket kabel, der muligvis har svigtet, og dermed nemt og sikkert få det skiftet.

#4 - Typer af kabelskjulere

Hvis kablerne er hovedsageligt gemt bag noget, som eksempelvis dit fjernsyn, ville den ideelle løsning ofte være kabelbindere.

Dette vil nemlig hjælpe dig med at samle de overskydende ledninger og få dem ud af synsfelt.

Hvis du vælger en genanvendelig kabelbinder, vil du også have nemmere ved at skifte ledninger ud, da du nemt kan binde bindet op og binde det sammen igen.

Hvis kablerne derimod er tydeligt fremme, vil kabelbindere ikke altid være nok, og i stedet skal du overveje noget som kabelbakker og -bokse, for at samle kablerne og gemme dem væk.

#5 - Perfekt til langvarige opsætninger

Der er noget utroligt tilfredsstillende ved perfekt arrangerede og skjulte kabler, men det er vigtigt at tænke over hvor ofte du bruger kablerne, og hvor ofte du fjerner dem.

Eksempelvis, vil det ikke hjælpe dig meget at have din telefonoplader skjult og arrangeret, men hvis du ofte tager den med dig, vil det blot ende med at være mere til gene, end noget andet.

I modsætning til dette, bliver et fjernsyn sjældent rykket rundt på, og du vil derfor nemt kunne skjule eller arrangere kablerne uden at skulle frygte at fjerne det hele igen få dage efter.

Det er derfor essentielt at du tænker over hvordan du bruger dine enheder, så du kan være bevidst om hvad der er sikkert at gemme væk, og hvad der er nødt til nemt at kunne rykkes rundt på.


 

 

Betalingskort

 

 

 

Samlet score: 4.7 af 5

avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 14.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007