Klik her for at se JANUARUDSALG TILBUD  -  Spar op til 38%

Kabelskjulere

Kabelskjulere som kan hjælpe dig med at få orden på kabelrod. Stort udvalg af hjælpemidler til at skjule og holde styr på kablerne. Få pænere kabelføring.

Læs mere om Kabelskjulere

Kabelskjulere i alle typer lige her


I denne kategori finder du kabelskjulere som kan hjælpe dig med at holde orden på kabelrod fra din DVD afspiller, spillekonsol osv. Stort udvalg af hjælpemidler til at skjule og holde styr på kablerne. 


Du kan fx få kabelbakker, kabelsamlere, kabelkanaler, kabelbindere, kabelstrømper og kabelholdere. 


Kort sagt alt hvad du skal bruge til at lave en pænere kabelføring på steder, hvor der er mange kabler som fx i stuen bag tv-et eller på kontoret bag skrivebordet.


Derfor bør du bruge kabelskjulere


Hvis du har elektroniske enheder installeret i dit hjem i dag, er du med sikkerhed bekendt med det kaos, der kan opstå, når man først har fået kablet hele projektet - måske endda flere samtidigt.


Det bliver hurtigt et værre rod. Med vores forskellige løsninger til kabelskjuling kan du nemt undgå, at gulvet ligner en ormegård fuld af kabler, der blot venter på at blive trukket ud eller være skyld i, at du eller en anden falder i dem. Vi forhandler flere forskellige former for kabelstyring.


Den mest diskrete løsning er en kabelbakke. Her kan du vælge mellem kabelbakker af plast eller kabelbakker i alu. 


Du kører ganske enkelt bare samtlige kabler gennem bakken, som kommer i forskellige størrelser og designs, også ligger alle kablerne gemt deri. 


Du undgår derfor at falde i dem. Samtidigt er det et virkelig elegant, diskret og praktisk løsningsforslag.


Har du virkelig mange kabler, kan du med fordel benytte dig af vores kabelnummerering som samtidigt er farvekodet. 


Så kan du let på forhånd se, hvilke kabler der hører sammen og til hvilken enhed de er tilkoblet. Foruden det æstetiske i en simpel afskærmning af kablerne er der nemlig også tænkt på brugervenligheden og det praktiske.


Sikrer dig den ultimative underholdningsoplevelse ved at hænge dit fjernsyn op med et vægbeslag og gå ikke på kompromis med kvalitet, fleksibilitet eller din pengepung.


Du kan lynhurtigt klikke dig ind på det rette størrelsesforhold og få vist et bredt sortiment af produkter i den angivne størrelse.

Se også andre spændende produkter som fx et el løbehjul i vores store udvalg. Kabelskjuere kombineres ofte med ledninger fra computer eller TV, og er især smart hvis du har løse ledninger fordi du bruget et vægbeslag til dit TV hængende.


 

 

Betalingskort

 

 

 

Samlet score: 4.7 af 5

avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid!
E-mærket
Godkendt siden 2007