avXperten

Lightning kabel

Her finder du et af de bedste udvalg af lightning kabler. Disse kan du bruge til at oplade, synkronisere og forbinde din iPhone, iPad eller iPod. Kablet er lige til at have med dig på farten og gør førnævnte hurtigt og nemt. En anden fed feature med dette kabel er, at du kan bruge det til at tage en backup af din enhed – især anvendeligt, hvis du har mange data, som du ønsker sikkert opbevaret. Vores lightning kabler er MFI certificeret og er dermed din garanti for kvalitet for pengene.

Hvad er et Lightning kabel?

Find ud af hvordan du bruger et Lightning kabel til at oplade og synkronisere din iPhone eller iPad.

Apples lightning kabel

Hos avXperten tilbyder vi lightning kabler fra Apple af absolut højeste kvalitet. Vores kunder skal have de bedste produkter, og det hjælper vi med.

Lightning kabler bruges til at oplade, synkronisere og forbinde din iPhone, iPad eller iPod. Du kan let tage kablet med overalt, og noget af det særligt smarte er, at du kan bruge Apples lightning kabler til en række forskellige ting.
En anden fed feature er, at kablet fungerer uanset hvordan du vender det, hvilket reelt betyder, at du ikke kan vende det forkert. Du behøver ikke tænke over, at tage forskellige kabler med til eksempelvis at oplade og til at overføre billeder, video og lyd fra en enhed til den anden.
Du kan altså bruge dit lightning kabel som iPhone oplader kabel eller som iPad oplader kabel. Ved hjælp af et usb kabel til iPhone kan du overføre filer fra din iPhone til din computer.

MFI-certificerede lightning kabler

Mange forbrugere er blevet skuffede, når de har fundet et godt tilbud på et kabel, der ifølge forhandleren fungerer til Apples produkter, men ikke gjorde det alligevel. Når du skal bruge et iPad kabel, iPhone oplader kabel, iPad oplader kabel, usb kabel til iPhone eller en anden form for Apple kabel, skal du gå efter MFI-certificerede kabler.

Selvom det ser ud som om, du gør en god handel ved at købe produkter uden denne certificering, kan du ende med at smide penge lige ud af vinduet. Der sker til tider det, at din Apple enhed ikke kan genkende det kabel du har købt, som derfor ikke fungerer med din iPad eller iPhone. Grunden til det er, at MFI lightning kabler har en indbygget Apple godkendt chip i dem, som garanterer, at kablet fungerer sammen med andre Apple produkter. Når andre forsøger at producere billigere kabler uden chip og MFI-certificering, udvikles kablerne altså reelt set ikke til Apples produkter. Derfor er de ikke nødvendigvis kompatible med eksempelvis din iPhone.

Praktiske Lightning kabler

Apples lightning kabler kan også benyttes i bilen, hvis du har en USB biloplader. Derfor er du ikke afhængig af, at have adgang til stikkontakter, når du skal oplade din iPhone eller iPad. Da kablerne ikke er særligt store, er de lette at have med, og det fylder ikke meget, at have et ekstra kabel liggende i skuffen på din arbejdsplads eller i handskerummet i bilen. Da flere og flere mennesker benytter Apples produkter, kan dine venner, familie og kolleger også få glæde af, at du altid har et Apple lightning kabel ved hånden. Teknologi er ikke længere teknologi og uanset om du køber en Mac eller et iPad kabel, er det et statement.

Apple er det mest trendy brand på den teknologiske stjernehimmel i disse år, og firmaet har vundet flere priser for deres lækre designs. Det flotte design og den gennemtænkte funktionalitet gælder også Apples kabler, der alle er af højeste kvalitet og har en flot finish.

Det smarte 8 pin Lightning kabel

Vi fører det nye hotte 8 pin lightning kabel fra Apple. Det er mindre og mere handy end det oprindelige 30 pin kabel.

Hvis din iPhone eller iPad er af ældre dato, kan du ved hjælp af en adapter stadig få alle glæderne ved at benytte 8 pin lightning kabel. Det nye stik er 80 procent mindre end det gamle og meget mere robust. Udover din iPhone, iPad og iPod benytter en række accessories også lightning kabler. Her er tale om blandt andre Apple Watch, Apple Pencil, Magic Keyboard og mus og Siri remote til Apples TV.

Med dit Apple lightning kabel kan du altså benytte de fleste af dine Apple devices uden at skulle tænke over, hvilket kabel der passer til hvad, og hvordan det skal vende. Vi vil have tilfredse kunder, og det er derfor vi tilbyder produkter, der gør din hverdag lidt nemmere.

Kvalitet og service hos avXperten

Hos avXperten holder vi altid øje med den nyeste udvikling og trends inden for Apples produkter, og derfor kan du altid finde netop det kabel du leder efter hos os. Hos os er du altid i trygge hænder.

Vi har et professionelt team, der er her for at vejlede dig og hjælpe dig med at finde det helt rigtige produkt. For alle nyere Apple devices gælder det, at du kan benytte 8 pin lightning kabel til at oplade, overføre filer eller forbinde enheder. Skulle du have en iPhone, iPad eller iPod af ældre dato, kan du med en adapter benytte 8 pin lightning kabel i din enhed og dermed gøre den kompatibel med dine nyere Apple produkter eller dine Apple accessories.

Når du leder efter kabler, er du i trygge hænder hos avXperten. Du kan læse mere om de forskellige kabler her på siden, og du er også altid velkommen til at kontakte os for at høre nærmere. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde det helt rigtige kabel.

E-mærket

 

Betalingskort

 

 

 

MenuKontaktKurvSøg