avXperten

Luplampe

Går du op i detaljer – eller er detaljer en vigtig del af dit arbejds- eller fritidsliv? Så kan en luplampe være en uvurderlig hjælp i din hverdag. Luplamper forstørrer ikke bare et objekt, men belyser det samtidig med et perfekt lys, så du har fuldt overblik over de vigtige detaljer, som du har brug for at se klart og tydeligt. I vores sortiment finder du en luplampe, der letter dit daglige arbejde eller giver dig den fulde nydelse af alle detaljerne i dit yndlingsfrimærke – og samtidig kan du se alt det, der ”står med småt”.

Hvad er en luplampe?

Se hvordan du kommer helt tæt på dine hobbyaktiviteter med en luplampe.

Luplampe – Kæmpe udvalg i luplamper – lysstofrør eller LED dioder

En luplampe er i sin enkelthed et forstørrelsesglas med lampe. Det er en særdeles brugbar opfindelse, der er et uvurderligt hjælpe- eller arbejdsredskab for mange mennesker.
Det er ikke alt, man kan se ordentligt med det blotte øje. Hvis det kniber med at se de små ting – og det er noget, der ofte tiltager med alderen – kan det meste heldigvis rettes op via et besøg hos en professionel optiker, der kan levere briller, der retter op på de små skavanker.
Hos nogle kan problemet ikke løses med briller alene. Selv om et synshandicap kan korrigeres med briller langt hen ad vejen, er der mange, der har brug for mere hjælp – især hvis det drejer sig om at læse en trykt tekst.
I sådanne tilfælde kan du med fordel købe en af vores læselup med lys, der både forstørrer teksten og giver et godt lys, så du ikke trætter øjnene unødigt.

Det er imidlertid ikke kun folk med briller, der har fordel af en lup med lys. Selv med et almindelig og perfekt syn er der mange situationer, hvor det kniber. Prøv for eksempel at læse de tekniske specifikationer på en strømforsyning eller varedeklarationen på en dåse makrel i tomat.
I begge tilfælde vil selv folk uden synshandicap komme til kort, hvis de skal læse disse med det blotte øje.

Luplamper til både fritid og arbejde

Luplamper bruges til utallige formål, hvor der læses, studeres små ting eller arbejdes med små komponenter – og der samtidig skal bruges godt lys.
Til præcisionsarbejde med montering af små komponenter eller for eksempel lodning på små printplader, er en luplampe ikke bare en behagelig hjælp, men et nødvendigt arbejdsredskab.
På mange finmekanik- og elektronikværksteder er luplamper placeret på mange strategiske steder, da det er vigtigt at kunne bruge dem overalt og på alle tider. Det samme gælder mange systuer, hvor der ofte arbejdes med påsyning af små perler og pailletter. Hos optikere og urmagere, vil du med stor sikkerhed også se, at luplamper bruges i det daglige arbejde.

Rigtig mange har også glæde af luplamper til deres hobby- og fritidsarbejde i hjemmet. Roder du med elektronik og/eller lodning har du måske allerede en luplampe – ellers bør den stå øverst på ønskesedlen.
Mange andre hobbyinspirerede områder finder anvendelse for luplamper. Er du filatelist eller møntsamler har du sandsynligvis allerede en lup. Du kan med fordel finde en luplampe i vores sortiment, hvorefter du vil opleve, hvor meget bedre det hele ses, når der samtidig er et godt lys på objektet, der skal betragtes nærgående.

Lampe med lup findes i mange modeller

I vores sortiment fører vi luplamper i flere modeller og prisklasser. Nogle modeller står direkte på bordet, mens andre kan monteres på bordkanten via en kraftig klemme, der holder luplampen fast.
Du kan vælge en model med en enkelt kort arm, som ikke fylder meget på bordet – eller du kan vælge en model med dobbelt justerbar arm, der rækker over et større område på arbejdsbordet.Størrelsen på selve luppen varierer også fra model til model – der er forskel på, om du skal se et enkelt frimærke ad gangen eller du har brug for at overskue en hel printplade.

Vores modeller omfatter to forskellige lyskilder; lysrør eller LED-dioder. Modellerne med lysrør er lidt billigere og kan være det rigtige valg, hvis du ikke bruger din luplampe så tit. Lysrørene giver et godt lys, ligger i energiklasse A og kan udskiftes til en meget overkommelig pris, hvis de bliver defekte eller bliver lidt ”trætte” med tiden.
Modellerne med LED-dioder giver et meget skarpt og konstant lys. Disse ligger i energiklasse A+ og kan med fordel vælges, hvis du bruger din luplampe meget. LED-dioder skiftes ikke lige så nemt som et lysrør, men giver til gengæld samme konstante lysstyrke i op til 20.000 timer, hvorfor du i mange år fremover vil have en velfungerende luplampe med et skarpt, konstant og præcist lys.

Alle hjem bør have en luplampe

Når du har købt en luplampe til køkkenbordet, skrivebordet, arbejdsbordet eller sybordet, vil du sikkert undre dig over, at du har klaret dig uden førhen.
Du vil sikkert – som mange andre – erfare, hvor ofte du bruger den. Hvis du skal se det, der står med småt, skal tjekke en lodning, sy lidt perler på datterens yndlingskjole eller skifte det lille knapcelle batteri i minuturet, vil du med stor sandsynlighed gøre dette ved hjælp af luplampen.
Det er også luplampen, der træder til, når sønnen kommer småtudende ind med den lille splint i fingeren, som er næsten umulig at se med det blotte øje. Hver vil samarbejdet mellem en luplampe og en pincet gøre dig til dagens redningsmand.

Find derfor den luplampe, der tiltaler dig i vores sortiment allerede i dag og oplev alle livets små detaljefyldte glæder – og samtidig i et perfekt lys, der sikrer, at du ikke mere skal sidde og knibe øjnene sammen.

E-mærket

 

Betalingskort

 

 

 

MenuKontaktKurvSøg