Leder du efter FM Nødradio eller Powerbanks?

Whiteboard tavler

Whiteboards er essentielle både til skolebrug samt kontormiljøer, og er geniale til at holde møder, undervisning, foredrag m.m. hvor der er brug for visuel hjælp.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Whiteboard tavler

Herlitz Magnetisk Whiteboard (40x60cm) Sølv
Herlitz Magnetisk Whiteboard (40x60cm) Sølv

Kommer med en størrelse på 40 x 60cm
God til ideer, små tegninger eller noget helt tredje

Læs mere På lager
Nobo Essence Whiteboard Stål Magnetisk (60x45cm)
Nobo Essence Whiteboard Stål Magnetisk (60x45cm)

Med pennebakke inkluderet
Stål anodiseret aluminiumsramme

Læs mere Fjernlager
Levering: 2-4 hverdage
Senest 18. juli 2024
Herlitz Kork Opslagstavle m/Whiteboard (40x60cm)
Herlitz Kork Opslagstavle m/Whiteboard (40x60cm)

Kommer med 2-i-1 funktion
Praktisk at have hængende

Læs mere Fjernlager
Levering: 4-6 hverdage
Senest 22. juli 2024

Whiteboard tavler - Smart tavle til kontor, skole eller bolig

Et whiteboard er en slags tavle der er med en speciel whiteboardoverflade, som gør det muligt for dig for at bruge tusser på tavlen.

Der er mange arbejdspladser og klasseværelser der bruger whiteboards som et nyere alternativ til den gammeldags kridttavle, da de byder på mange spændende praktiske muligheder.

Du kan også bruge et whiteboard som fx en magnetisk opslagstavle hvor du kan have dine forskellige notater hængende på.

Er du fx underviser og mangler du et whiteboard til klasselokalet eller til mødelokalet, så har du mulighed for at købe et whiteboard fra vores udvalg af dem her på siden.

5 ting du bør overveje inden du køber et whiteboard

Har du været vant til at bruge de almindelige kridttavler og har derfor aldrig før stiftet bekendtskab med en whiteboard tavle, så læs videre herunder.

Vi har samlet op på alt det vigtige stof, du får brug for at vide om whiteboardtavler, som du kan basere dine overvejelser på, inden du køber den helt rigtige udgave af en whiteboard tavle.

Vi kommer ind på de mange typer af whiteboards der findes og om deres smarte egenskaber.

Du bliver også klogere på deres overfladetyper, størrelserne de findes i og om det tilbehør der findes til dem.

#1 - Typer af whiteboard tavler og deres egenskaber

Whiteboard tavler er blevet mere og mere populære at bruge på baggrund af de mange muligheder, de kan bruges til fx undervisning eller når der skal holdes møder i kontorer.

Der er derfor kommet mange flere varianter af dem som aldrig før og det stopper næppe der, da der sikkert kommer endnu flere af dem på markedet med tiden.

Driver du fx et undervisningssted med behov for at lave meget undervisning der involverer meget skrivning, så er det med at gå efter en whiteboard tavle til intensiv brug.

Med den udgave af en whiteboard tavle med en aluminiumsramme kan du fx montere den enten vertikalt eller horisontalt og som med de fleste whiteboard tavler følger der en tilhørende penneholder plus nogle små magneter til at sætte små sedler på.

Her er eksempler på de andre typer af whiteboard tavler der findes ude på markedet:

 • Whiteboard tavle uden ramme. Denne udgave af en whiteboard tavle er uden en ramme, men den har til gengæld en integreret penneholder. Der følger også montagebeslag til vægmontage.
 • Whiteboard tavle med låger og lås. Ønsker du som underviser at have muligheden for at skrive flere ting på en whiteboard tavle, så overvej en udgave der er med to låger med plads til mere indhold. Skulle det indhold der er på whiteboard tavlen være af særlig betydning, så kan du låse de to låger, så det hele er sikret og skjult.
 • Whiteboard tavle til projektion. Denne type af en whiteboard tavle egner sig godt som en projektor tavle. Den kan spille godt sammen med mange projektorer, så du kan vise flotte videoer eller Powerpoint præsentationer på den i flot kvalitet.
 • Whiteboard tavle på hjul. Har du ind imellem behov for at kunne flytte rundt en whiteboard tavle, så overvej en udgave der er med hjul. På den måde kan du nemt flytte rundt med den uden besvær. Du kan også låse hjulene, så whiteboard tavlen ikke begynder at trille væk af sig selv.
 • Whiteboard tavle med nodesystem. Den egner sig perfekt til musikundervisning, hvorpå du kan skrive noder på den ligesom, hvis det var et nodeark til komposition.
 • Whiteboard tavle med skinnesystem. Med den udgave kan du flytte rundt med dit whiteboard efter dit behov, hvis der flyttes rundt med nogle ting.

Du kan læse meget mere om de forskellige typer af whiteboard tavler, du kan finde i vores udvalg af dem og bliv klogere på de mange egenskaber, de tilbyder.

#2 - Overfladetyper på whiteboard tavler

De fleste whiteboard tavler på markedet er med en stålkeramisk overflade som man kender det fra mange undervisningslokaler.

Men der findes mange whiteboard tavler med diverse overfladetyper som fx en udgave der er med en mat melamin overflade som kan reducere genskinnet fra solen eller fra en projektor.

Her er eksempler på andre forskellige overfladetyper til whiteboards:

 • Malet stål. Denne her overfladetype varer noget længere end en melamin overflade, men den er til gengæld modtagelig for ridser. Du kan bruge magneter på den. Whiteboards med den slags overfladetype bliver ofte brugt i kontorer.
 • Glas. Whiteboards med glasoverflade kan både bruges med tør slette eller permanente tuscher. De må dog ikke beholde noget tidligere blæk.
 • Hard Coat laminat. Whiteboards med den overfladetype bliver ofte i diverse klasselokaler og har en god levetid. Nogle af dem kan eller kan ikke bruge magneter.

På vores side om whiteboard tavler kan du se på de forskellige udgaver, hvad de har af overfladetyper.

#3 - Størrelser af dit Whiteboard

Der findes whiteboards i mange forskellige størrelser, hvilket er værd at have med i dine overvejelser, når du skal på udkig efter en whiteboard tavle.

Er det til at bruge derhjemme som en opslagstavle, så kan du nøjes med at gå efter en mindre model, der ikke behøver meget vægplads.

Derimod arbejder du som lærer eller som kontormedarbejder og kræver at have meget plads til indhold på dit whiteboard, så er det oplagt for dig at gå efter en udgave der er meget stor.

Her er eksempler på størrelser af whiteboards:

 • 25 x 35 cm
 • 28 x 36 cm
 • 35 x 50 cm
 • 45 x 60 cm
 • 60 x 90 cm
 • 90 x 120 cm
 • 100 x 120 cm

#4 - Valg af farve til whiteboard

Der er mulighed for at købe en whiteboard tavle i den farve der måtte passe til dine omgivelser.

De fleste whiteboard tavler er hvide, men der findes de whiteboard tavler med forskellige farver der samtidigt også er mat i det, så du fx sagtens kan se det der er skrevet med en sort tusch på overfladen.

Her er nogle af de andre farver der findes til whiteboard tavler:

 • Grå
 • Blå
 • Lyseblå
 • Grøn
 • Rød

#5 - Tilbehør til whiteboard tavler

Der findes meget whiteboard tilbehør, så det vil være godt at overveje at få noget med i købet til din kommende whiteboard tavle.

Det er fx ikke alle whiteboard tavler der er med tilhørende tilbehør som fx tuscher og tavlevisker, men vi har et godt udvalg af alt tilbehør til whiteboard tavler.

Her er eksempler på de forskellige ting der findes til whiteboard tavler:

 • Tuscher
 • Rengøringsmidler
 • Magneter
 • Startsæt med fx tuscher og magneter
 • Pegepind
 • Penneholder
 • Inddelingstape

 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Sprog: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007