Synology

Denne side viser et udvalg af produkter fra Synology. Synology er kendt blandt kunder for deres holdbarhed og kvalitet. Køb en effektiv router fra Synology lige her.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Synology

Synology Mesh Router MR2200ac (2134 Mbps)
Synology Mesh Router MR2200ac (2134 Mbps)
1215 DKK
Læg i kurv
Synology Mesh Router MR2200ac (2134 Mbps)

Tri-band router
Med MU-Mimo og Mesh teknologi

Læs mere Fjernlager
Levering: 3-5 hverdage
Senest 26. april 2024

Historien om Synology

Synology er en Taiwanesisk virksomhed der har specialiseret sig i at sikre dataopbevaring på computere og servere.

Virksomheden blev oprettet i 2000 af to tidligere medarbejdere fra Microsoft, som havde sagt deres job hos Microsoft op, for at starte virksomheden.

I 2004 lancerede Synology deres første komplette løsning til at sikre data opbevarelse på servere og computere, løsningen blev kaldet “the DiscStation DS-101.

I 2005 blev den første SATA-baserede NAS (network-attached storage) lanceret, samtidig med at videreudviklingen af DS-101 også blev lanceret som DS-101G.

Siden 2005 er det gået stærkt for Synology med lancering af flere nye sikkerhedsløsninger og åbning af nye produktioner og kontorer flere steder i verden, blandt andet i England, Tyskland og Frankrig.

Seneste produkt er en sky baseret tjeneste for sikker opbevaring af data, fildeling og backups til skyen.

Synology - kendt for sikkerhed

Synology er kendt for at fremstille både hardware og software, beregnet til at opbevare data meget sikkert.

Virksomhedens produkter bliver løbende opdateret og i et marked med hård konkurrence er Synology stadig en af de mest sikre opbevaringsmetoder til dataopbevaring og datasikkerhed.

Virksomheden tilbyder en bred vifte af features og skanner løbende dine filer, softwaren giver dig besked hvis den finder noget mistænkeligt og hjælper med at få fjernet ransomware og andre angreb på dine filer og data.

Synology er blandt andet kendt for deres NAS enheder, som er en lagerenhed, der forbinder en eller flere computere via dit hjemmenetværk, her ligger dine data godt beskyttet bag Synology software, som beskytter mod angreb fra for eksempel Ransomware. 

Synology tilbyder også andre produkter og har både produkter til private og virksomheder, eksempler på produkter er:

 • Overvågning
 • Overvågningsvideo
 • Overvågning Styring
 • Netværkssikkerhed
 • Harddisk
 • Skyløsninger

Synology er også kendt for deres samarbejde med forskellige hackergrupper, som virksomheden blandt andet bruger til at teste sikkerheden i produkterne.

Hackerne går i gang med at forsøge at hacke sig ind i datalagringen, og udfordrer på den måde softwaren, der beskytter lager enhederne. 

På denne måde sikrer Synology at produkterne er så sikre som overhovedet muligt og ved hjælp af hackerne står eventuelle huller i sikkerheden, hurtigt klar og kan rettes.

I Danmark er Synology kendt for deres netværksløsninger, som betyder at du med en router og noget software let kan opsætte et sikkert og trygt netværk.

5 grunde til at vælge Synology

Hvis sikkerheden ikke er nok til at du vælger Synology, så får du har lidt flere grunde til hvorfor du bør vælge Synology produkter.

#1 - Sikkerhed som primært fokus

Synology tilbyder sikkerhed som deres produkt og derfor er det også naturligt at dette er deres primære fokus.

Arbejder du med en computer, har du næsten helt sikkert en masse data liggende, som for eksempel:

 • Browserdata
 • tekstdokumenter
 • personlige oplysninger
 • netbank
 • adgangskoder
 • billeder
 • videoer 
 • og meget mere

Disse data er følsomme og der findes mange mennesker i verden, der kun arbejder for at kunne bruge disse data, enten som afpresning af dig eller til forfalskninger osv.

Derfor er sikkerheden omkring disse data meget vigtig, og det er her Synology udmærker sig, fordi de tilbyder løsninger, der ikke bare opbevarer dine data, men også beskytter dem mod hackerangreb og ransomware.

Du må ikke tro at fordi du har et virusprogram på din pc, at dine data så er sikret, et sådan program beskytter nemlig ikke imod hackerangreb, og ofte er sikkerhedsopdateringer længe undervejs.


Synology tester konsekvent deres sikkerhedssystemer ved hjælp af hackere, der gør alt hvad de kan for at finde huller i sikkerheden. 

Faktisk bliver hackerne belønnet når de formår at trænge igennem sikkerhedsprogrammet.

Det betyder at sikkerheden altid er i top og nye opdateringer sendes ud jævnligt.

#2 - Høj kvalitet

Synology tilbyder oftest langvarig garanti på virksomhedens hardware produkter og denne garanti kan de stille fordi produkterne er fremstillet i kvalitetsmaterialer.

Materialerne er robuste og stabile, hvilket betyder at produkterne har en meget høj kvalitet.

Designet er simpelt og nemt at implementere i en eksisterende opsætning. 

Den mekaniske kvalitet er også i topklasse og skuffer gør det let at montere harddiske, og yderligere er støjniveauet fra hardwaren meget lavt. 

Selv hastigheden på hardwaren er høj og selv med store filer, går det så stærkt at du sjældent behøver at vente.

#3 - Nem opsætning og brugervenlighed

Selv for en person som ikke er så vant til at arbejde med computere og opsætninger, virker opsætning af både hardware og software let og brugervenligt.

Synology har et stort udvalg af videoguides og en support der altid står klar til at hjælp, derudover medfølger en udførlig guide i både installation af nye komponenter og opsætning af den pågældende komponent. 

Softwaren er brugervenlig og intuitiv, så det føles let at få opsat hele styringen af dit nye sikkerhedsprodukt.

I tilfælde af at sikkerhedssoftwaren finder udfordringer i dine filer eller andet, får du en notifikation, der udførligt guider dig til at få rettet problemet. 

Så alt i alt er det både nemt at opsætte og bruge produkterne fra Synology.

#4 - Til private og erhverv

Uanset om du skal bruge Synology til dit private netværk af computere, eller du skal bruge en virksomheds løsning, har Synology løsninger der er specielt tilpasset dit behov.

En virksomhed har typisk brug for en større sikkerhed, har flere computere på netværket og deler måske flere filer, end du som privatperson har brug for. 

Derfor er løsningerne skaleret efter hvad sikkerhedsløsningen skal bruges til.

Synology har gjort det let at finde frem til den rigtige løsning, uanset om det er til privat eller erhverv, med virksomhedens opsætning på deres hjemmeside.

Her bliver du guidet igennem nogle spørgsmål og ud fra dine svar og behov, kommer der forslag til løsninger frem, som tager udgangspunkt i de svar du har givet. 

På den måde er det let at finde den rigtige løsning både i forhold til hardware og i forhold til software.

#5 - Mange års erfaring og udvikling

Synology har mange års erfaring i at udvikle de mest sikre data opbevaringsløsninger, til både private og erhverv.

I mere end 20 år har virksomheden udviklet sikkerheden på deres produkter og gjort det lettere at leve op til de stigende krav om sikker opbevaring af data. 

De to grundlæggere af virksomheden har ikke startet virksomheden helt uden erfaring, da de begge har arbejdet hos Microsoft, den ene som udviklingschef for Microsoft Exchange Server Group og den anden som salgsdirektør for Microsoft i Taiwan.

Deres kendskab til computer udvikling fra Microsoft har været medvirkende til Synologys succes og evne til at have et konstant højt niveau sikkerhedsmæssigt.

Samtidig har Synology forstået at man ikke kan bygge det sikreste system, uden at få det testet af rigtige mennesker med kendskabet til at finde huller i sikkerheden, som for eksempel hackere. 

Leveringstid
0
0
Vælg alle
Type
0
0
0
Vælg alle
Pris (kr)
Min:
Max:

 

 

Betalingskort

 

 

 

Samlet score: 4.7 af 5

avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 14.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007