Kassette adapter

Smart kassette adapter der kan konvertere dine gamle analoge kassettebånd til MP3 filer, som kan afspilles på computer. Digitaliser dine kassettebånd nemt og hurtigt.

Filtrér

Læs mere om Kassette adapter

Kassette adapter - Konverter dine kassettebånd til MP3-filer

Har du en stor samling af gamle analoge kassettebånd, som du ønsker at kunne afspille på den digitale måde, så findes der en nyttig løsning til dette.

Med en kassette adapter til rådighed kan du konvertere dine kassette bånd om til MP3-filer, så du kan afspille dem via din smartphone eller din computer.

De findes i versioner som kan tilsluttes direkte til din computer, så du hurtigt kan afspille dine gamle kassettebånd på din computer.

Dernæst kan du endda downloade filerne, og eksempelvis overføre dem til andre enheder, som fx din smartphone, iPod eller andet.

Her på siden kan du finde et udvalg af forskellige kassette adaptere.

5 ting du bør vide inden du køber en kassette adapter

Er du ikke bekendt med kassette adaptere, så er det med at læse videre herunder.

Vi kommer herunder ind på de forskellige typer der findes af kassette adaptere og har spændende oplysninger om deres smarte egenskaber.

Vi kommer også ind på andre ting der er forbundet med kassette adaptere som fx deres strømforbrug og de operativsystemer de er kompatible med.

#1 - Sådan virker Kassette adaptere

Der findes de kassette adaptere der i deres design minder om de klassiske Walkman, som du måske kender fra fortiden.

Derfor er der tale om en kassette adapter der er i en lille og kompakt størrelse.

Kassette adapteren giver dig både muligheden for at afspille dine gamle kassettebånd, samtidig med at du kan konvertere dem om til MP3-filer, så du kan afspille dem på din computer eller i din bil.

Selve konverteringsprocessen foregår via din computer med brug af det tilhørende software.

Er det første gang at du skal forsøge at konvertere dine kassettebånd om til MP3-filer, så følger der en vejledning som kan guide dig trin for trin, hvordan du kommer i gang med processen.

Du kan tilslutte en kassette adapter til din computer via USB-porten, for at få adgang til den, samtidig med at du kan lade den op.

Du kan tilslutte dine høretelefoner til kassette adapteren, så lytteoplevelsen bliver den samme som med en traditionel Walkman, men bare med en bedre lydkvalitet.

#2 - Minijack til kassette adaptere til bil/stereoanlæg

Hvis du har en gammel bil med bilradio med mulighed for afspilning af kassettebånd eller et gammelt stereoanlæg som du stadig bruger, så findes der også kassette adaptere som du kan bruge til dem.

Formen på denne her type af en kassette adapter er kendt som en minijack til kassette adapter, og den minder i dens form meget om et kassettebånd.

Den er med et tilhørende 3,5 mm minijack-kabel, som du kan tilslutte til din smartphone, mens selve kassette adapteren kan være i selve båndafspilleren i bilradioen, og på den måde får din gamle bilradio fornyet relevans igen.

Det selvsamme kan du også gøre med dit stereoanlæg, så den også kan blive brugt på ny igen.

Der findes også en anden udgave af den samme kassette adapter der bruger Bluetooth.

Via den trådløse forbindelse kan du afspille musik fra de forskellige musiktjenester som fx Spotify.

Kassette adapteren med Bluetooth er med et lille indbygget lys der er med til at indikere om parringstilstanden er aktiveret eller ej.

#3 - Strømforbrug i kassette adaptere

Der er forskel på strømforbrug i de forskellige udgaver af kassette adaptere, da de er skabt på forskellige måder.

De kassette adaptere der minder om en Walkman kan fx både bruge 2 x AA batterier (som typisk ikke er inkluderet i købet) eller kan få strøm via din computers USB-port.

Det kan tage et par timer om at lade denne her type af en kassette adapter op.

De kassette adaptere der har et udseende som et kassettebånd er med et tilhørende opladerkabel, som du bruger en USB-oplader til.

Der kan være strøm på den nok til de lange udflugter i bilen.

#4 - Kompatibilitet med forskellige styresystemer

Nogle kassette adaptere er kompatible med de mange forskellige styresystemer der findes i computere.

Har du fx en computer med Windows, så er det meget vigtigt at du går en kassette adapter der er kompatibel med den version af Windows du har.

På kassette adapterne i vores udvalg kan du se hvilke styresystemer, de hver især er kompatible med.

Her er eksempler på de styresystemer diverse kassette adaptere er kompatible med:

 • Windows 98
 • Windows ME
 • Windows 2000
 • Windows XP (32bit)
 • Windows Server 2003
 • Windows CE 5.0
 • Windows Vista
 • Windows 7
 • Windows 8
 • Windows 10
 • Linux
 • MacOS

#5 -  Kassette adaptere med eller uden software

Mange kassette adaptere er med tilhørende software der er med til at gøre det muligt for dig at konvertere dine kassettebånd om til MP3-filer.

Det er i form af en medfølgende CD-ROM eller at der er et link med til kassette adapteren, hvor du kan downloade gratis software til din computer, så du kan komme i gang med at konvertere.

Der er også de kassette adaptere der er med driver software, som du skal installere for at kunne få adgang til den via din computer.

Der er også de kassette adaptere som dem du kan sætte i båndafspilleren på dit stereoanlæg, de er med plug and play funktion, så du ikke skal tænke på at installere noget som helst driver software til din computer.

Det er bare at sætte den i USB-porten på computeren, og så kan du komme i gang med overføre MP3-filer over til den.


 

 

Betalingskort

 

 

 

Samlet score: 4.7 af 5

avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007