Fotostudie udstyr

Få det maksimale ud af dit kamera med det rigtige fotoudstyr. Et mini studie og fotobord til produktfotos eller en flightcase til dit kamera

Filtrér
Sortering

Læs mere om Fotostudie udstyr

Hama Tripod m/fjernudløser/Bluetooth (1/4tm) Sort/Rød
Hama Tripod m/fjernudløser/Bluetooth (1/4tm) Sort/Rød
249 DKK
Læg i kurv
Hama Tripod m/fjernudløser/Bluetooth (1/4tm) Sort/Rød

Med universal smartphone holder
Med Bluetooth fjernbetjening

Læs mere Fjernlager
Levering: 4-6 hverdage
Senest 15. juni 2023

Fotostudie udstyr - Optimalt udstyr til dit kamera

Om du er en professionel fotograf eller er fotograf på hobbyplan, så kan du ofte få noget mere ud af dit kamera.

Derfor kunne det være sagen for dig med noget praktisk fotoudstyr der netop kunne gøre det muligt for dig for at lave billeder der kan se meget professionelle og brugbare ud.

Mangler du netop udstyr til dit kamera, så kan vi anbefale dig at du ser på vores spændende udvalg af fotostudie udstyr, som kan være til at gøre en forskel for dit arbejde med fotografering.

4 ting du bør overveje inden du køber fotostudie udstyr

Er du ny indenfor fotografering og ved derfor ikke meget i forvejen hvad der findes inden for markedet af fotostudie udstyr, så kan vi hjælpe dig lidt på vej.

Vi har samlet op på alle de spændende oplysninger du får brug for at vide om fotostudie udstyr, som du kan basere dine overvejelser på, inden du laver det afgørende køb.

Vi kommer ind på de typer af fotostudie udstyr der findes og hvad de kan tilbyde dig af kreative muligheder for at gøre dine billeder bedre.

Du bliver også klogere på andre vigtige ting fx størrelser af og lysstyrke (lumen) i de diverse fotostudier.

#1 - Fotobord

Et fotobord er et stykke fotostudie udstyr som både de professionelle fotografer og fotoentusiaster bruger meget.

For et fotobord er en praktisk løsning som der er hurtigt at sætte op og pakke sammen igen.

Har du foto-opgaver der skal ordnes andre steder, så er et fotobord meget praktisk at have med på farten, da det både ikke vejer og fylder meget.

Et fotobord er ofte i et hvidt design og er lavet på en mat og ikke-reflekterende baggrund.

Det er fordi at det bruges som en diskret baggrund til de billeder af produkter eller salgsvarer som mange mennesker ser i de diverse trykte reklamer, blade og kataloger.

Baggrunden er med til øge fokus på selve den genstand du fotograferer, og er dermed sikre dig at den får et professionelt look.

Et fotobord fås i forskellige størrelser, hvilket er værd at have med i dine overvejelser, hvis du har planer om at gå efter fotostudie udstyr af denne her type.

Det kan måske være en god idé at gå efter en bestemt størrelse hvis du vil være sikker på at dit motiv får nok hvid baggrund, så der ikke er noget der forstyrrer helhedsindtrykket.

#2 - Fotostudie kit

Hvis du ønsker at gå efter en komplet løsning til dit kamera, så kunne det være oplagt for dig at gå efter et fotostudie kit.

For med brug af et fotostudie kit kan du nemlig få bragt din fotografering op til en anden plan.

Ofte med et køb af et fotostudie kit følger der medfølgende tilbehør med som fx det her:

  • Fotostudie. Et fotostudie er nemt og ligetil at folde ud når du skal bruge det til fotografering. Efter et færdigt job er det også nemt at folde det sammen og komme ned i en bæretaske.
  • 2 x lamper. Der følger ofte 2 x lamper med hvor du kan justere på lysstyrken, så du kan være på at opnå det rigtige lys til det, du skal tage billeder af. De to lamper er til så du kan placere dem på en måde, så du undgår at få skygger med billedet, da produktbilleder gerne skal være fri for skygger.
  • Kamerastativ. Det at have et kamerastativ til rådighed med et fotostudie kit, er altafgørende for at du kan være sikker på at tage gode billeder uden nogle former for forstyrrelser som kan spolere resultatet. De fleste kamerastativer i et fotostudie kit er sammenfoldelige og nemme at sætte op på kort tid. Du har også mulighed for at justere på højden af kamerastativet samt det at du kan skrue dit kamera sammen på det, så du kan få den rette vinkel efter hensigten.
  • Baggrundsfarver. De fleste fotografer bruger hvide baggrunde til at lave produktbilleder, så de har det nemmere med at behandle det som et separat element i et billedbehandlingsprogram, når det færdige resultat skal i de trykte reklamer. Men i et fotostudie kit følger der også baggrunde i andre farver som fx sort, blå og rød. Det kan være meget praktisk hvis et billede af et produkt skal på noget sort baggrund i trykt eller digital form, så kan du ligeså godt bruge en sort baggrund på forhånd og spar dig selv for noget besvær.
  • Fjernbetjening. Nogle fotostudie kits er med en fjernbetjening som du kan tilslutte til dit kamera, så du ikke behøver at betjene det manuelt og måske risikerer at komme til at rykke det. Med brug af en fjernbetjening kan du få fuld kontrol over dit kamera, mens du udfører dit arbejde.
  • Bæretaske. En bæretaske til et fotostudie kit er lavet af holdbart og vandtæt materiale. Der kan sagtens være plads til de forskellige tilbehørsdele, da der er lommer nok til dem, som du kan komme dem ned i.

Der går ikke meget tid med at få sat op alt det indhold op fra et fotostudie kit, så du kan komme meget hurtigt i gang med at få taget nogle flotte billeder.

#4 - Størrelser af fotostudie kits

Mange fotostudie kits med deres tilhørende baggrunde kan tit fås i forskellige størrelser, så det er værd at tænke over hvis du har planer om at gå efter et fotostudie kit.

Hvis du vil være sikker på at have en tilpas stor baggrund til dine kommende billeder, så kan det være en god idé for dig at gå efter et fotostudie kit med en stor baggrund.

Er du som fotograf vant til at fotografere mindre ting der på forhånd ikke kræver en stor baggrund, så kan du nøjes med at gå en miniudgave af et fotostudie kit.

Klikker du på de forskellige fotostudie kits vi har i vores udvalg på siden her, så kan du hvad de har af diverse størrelser.

#5 - Strømforsyning og lysstyrke (lumen) i fotostudie kits

De medfølgende lamper i et fotostudie kit kan variere med deres lysstyrke som er målt i lumen.

Selv hvis du går efter et fotostudie kit med lamper der giver kraftigt lys fra sig, så kan du altid dæmpe på lysstyrken på dem.

Lamperne er med ledninger som du sætter til i de stikkontakter du måtte have i nærheden af dit setup.


 

 

Betalingskort

 

 

 

Samlet score: 4.7 af 5

avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007