Leder du efter FM Nødradio eller Powerbanks?

Karaoke anlæg

Sæt gang i enhver fest med et karaokeanlæg, hvor gæsterne kan skiftes til at give den gas med mikrofon og højttaler.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Karaoke anlæg

Maxlife MXBM-600 Bluetooth Mikrofon m/Højttaler (Pink)
Maxlife MXBM-600 Bluetooth Mikrofon m/Højttaler (Pink)

Kan parres med en anden mikrofon, så der er mulighed for at synge duet
Nem at have med til enver fest!

Læs mere På lager
Maxlife MXBM-600 Bluetooth Mikrofon m/Højttaler (Sort)
Maxlife MXBM-600 Bluetooth Mikrofon m/Højttaler (Sort)

Kan parres med en anden mikrofon, så der er mulighed for at synge duet
Nem at have med til enver fest!

Læs mere Fjernlager
Levering: 4-6 hverdage
Senest 2. august 2024

Karaoke anlæg - sæt gang i festen

Her på siden finder du det komplette udvalg i karaoke anlæg, som kan hjælpe til at sætte ekstra gang i festen.

Hvis du gerne vil sætte gang i din fest kan du udfordre dine gæster til en sangduel, eller synge fællessang med et karaoke anlæg.

Karaoke kan virkelig samle både familie, venner og kollegaer, og bidrage til gode grin og minder til enhver fest.

Der er ingen aldersbegrænsninger på et karaoke anlæg, så også børn kan få glæde af de mange timers sjov til både hverdag og fest.

Der er rigtig mange modeller af karaoke anlæg og de har hver især deres fordele og prisklasser, så det kan være svært at vide hvilken model du skal vælge.

5 ting du skal vide når du kigger efter nyt karaoke anlæg

Der findes efterhånden mange forskellige modeller af karaoke anlæg på det danske marked, og de har alle forskellige egenskaber, prisklasser og fordele, det kan derfor være en jungle at finde igennem alle specifikationerne.

Herunder har vi samlet nogle ting der kan hjælpe dig til at vælge det rigtige karaoke anlæg til dit behov.

#1 - Hvordan forventer du at bruge dit karaoke anlæg?

Når du begynder at kigge efter et nyt karaoke anlæg, kan det være en god idé at overveje hvordan du forventer at bruge det.

Er det familiens børn der skal bruge det som det primære, kan du eventuelt nøjes med at kigge på de mindre komplicerede modeller med bluetooth opkobling og en mikrofon.

Skal du bruge det til fester i eget hjem, kan du kigge på modeller med flere egenskaber, bedre lyd og større udvalg i tilslutningsmuligheder.

Et stort og avanceret karaoke anlæg kan være relevant for dig, hvis du gerne vil træne dit sangtalent og blive bedre til at synge.

Der findes helt utrolig mange modeller af karaoke anlæg og nogle mennesker bruger karaoke anlægget til at træne deres stemme og optage deres stemmer.

Det er også værd at overveje om du vil have et karaoke anlæg med indlagte sange eller om du vil streame via Youtube eller lignende.

#2 - Hvor skal karaoke anlægget bruges?

Der findes flere modeltyper af karaoke anlæg, nogle er stationære og andre er lette at have med, derfor er det en god idé at overveje hvor du skal bruge dit nye karaoke anlæg.

Hvis du har et særligt rum i dit eget hjem hvor du holder fest og gerne vil have karaoke anlæg fast placeret i dette rum, kan du med fordel kigge på nogle stationære anlæg, hvor der ofte er flere højttalere og forstærker med.

Med de stationære karaoke anlæg kan du ofte spille musik via USB, Bluetooth eller lydkabler.

Hvis du skal have anlægget med til forskellige fester, kan du med fordel kigge på et transportabelt karaoke anlæg, hvor du har alt i ét, altså højttaler, forstærker og mixer samlet i en enhed, som er let at have med.

De transportable enheder er ofte mindre, billigere og lettere end de stationære, men du giver også ofte afkald på en helt optimal lyd.

#3 - Hvad er dit budget?

Når du kigger efter karaoke anlæg, kan det være en god idé at overveje, hvor mange penge du vil bruge på anlægget, for karaoke anlæg fås i mange prisklasser, fra et par hundrede kroner og op til flere tusind kroner. 

Prisen hænger i høj grad sammen med kvaliteten og den mængde af egenskaber som anlægget tilbyder, så hvis du skal have et ukompliceret anlæg til børnene, behøver budgettet ikke nødvendigvis være så stort.

Skal du derimod bruge et stationært anlæg, hvor for eksempel lyden er meget vigtig for dig, og du gerne vil have en skærm med, så skal du overveje et noget større budget.

Mange mennesker tror at en skærm er altafgørende for et karaoke anlægs funktionalitet, men du kan sagtens undvære skærmen, blot ved at udlevere teksterne udskrevet i stedet for. 

Ved at vælge et anlæg uden en skærm, kan du ofte spare lidt på budgettet, og skal anlægget bruges til børnene så kan de alt efter alder de fleste sange i hovedet.

#4 - Hvilke egenskaber er vigtige for dig?

Der er stor forskel på de egenskaber som de forskellige modeller af karaoke anlæg tilbyder og derfor er det vigtigt at du overvejer, hvad der er vigtigt for dig i forhold til egenskaber og ekstra funktioner.

Eksempler på egenskaber kan være:

 • Lyd - Hvis lyden er vigtig for dig, så skal du gå efter et anlæg, der kan spille rummet op, både hvad angår volumen, men også i forhold til rummeligheden i musikken. Vær evt. opmærksom på passive/aktive højttalere, diskant og bas.
 • Lys - Skal der være indbygget lys eller mulighed for tilslutning af lys, som evt. kan blinke i takt til musikken, så skal du kigge efter et anlæg med enten indbygget lys, eller som understøtter funktionen og tilkoblingen af eksternt lys. 
 • Skærm - Hvis du gerne vil have en skærm, som viser musikvideo og tekster til musikken, så skal du gå efter et anlæg der tilbyder dette, eller et anlæg som evt. kan tilkobles dit almindelige tv hjemme i stuen.
 • Pris - Sæt et budget for hvad du vil bruge på karaoke anlæg og hold dig til det, for det er let at blive revet med af alle de fantastiske muligheder der er for forskellige egenskaber og tilbehør.
 • Fjernbetjening - Vil du kunne betjene anlægget via en fjernbetjening, skifte sange, øge eller dæmpe lydniveauet, så er dette en mulighed, nogle anlæg kan også styres via en app.
 • Musiklevering - Skal musikken komme fra en CD/DVD eller skal den streames fra Youtube eller andre medier?
 • Mixer/equalizer - Vil du gerne kunne tilpasse lyden fra hhv. mikrofon og højttaler, justere på bassen og diskanten, så vælg et anlæg med en mixer eller en equalizer.
 • Brugervenlighed - Tænk over brugervenligheden, jo flere egenskaber og funktioner, jo mere kompliceret kan anlægget bliver. Karaoke anlægget kan også være både let og svært at opsætte, så dette kan du også have med i overvejelserne.
 • Mikrofoner - Mikrofoner kan både fås med kabel eller som trådløs, trådløse mikrofoner, kan give en større bevægelsesfrihed.
 • Størrelse - Hvis du skal have anlægget med i bilen til andre fester, eller børnene skal kunne hente det ind på deres værelse, så kan du evt. overveje størrelsen på anlægget, samt vægten.
 • Strøm eller batteri - Hvis du skal have anlægget med til havefesten, kan du overveje at vælge et karaoke anlæg på batteri, fremfor et anlæg med ledning.

#5 - Tilslutningsmuligheder

Alt efter model på dit nye karaoke anlæg, kan der være utallige muligheder for tilslutning af både ekstraudstyr og musikudstyr.

De fleste nyere karaoke anlæg tilbyder Bluetooth tilslutning af langt det meste udstyr, men også AUX stik, USB og muligheden for tilslutning af SD og MicroSD kort, kan være en mulighed.

Hvilke tilslutningsmuligheder du har brug for, ved du bedst, men overvej hvilke enheder der skal kobles på, så du ikke står og mangler en indgang i dit nye karaoke anlæg.

Især ældre modeller af karaoke anlæg er vigtige at dobbelttjekke, da disse ikke altid har mulighed for trådløs tilslutning til eksterne enheder.

Produkttype
0
0
0
0
0
0
0
0
0
Vælg alle
Produktfarve
0
0
0
0
0
0
0
0
Vælg alle
Forbindelsesmuligheder
0
0
0
0
0
Vælg alle
Leveringstid
0
0
0
0
0
0
0
0
Vælg alle
Brand
0
0
0
0
0
Vælg alle
Pris (kr)
Min:
Max:

 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Sprog: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007