Leder du efter FM Nødradio eller Powerbanks?

Babyalarm

En babyalarm er en genial enhed til at sikre både dit barns, og din egen søvn om natten. Du kan trygt slippe bekymringerne, da du kan høre hvad der foregår i børneværelset hele tiden med babyalarmen i nærheden.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Babyalarm

4 ting du bør overveje, når du køber en babyalarm

Der er mange ting du bør overveje, når du skal købe en babyalarm, der kan holde øje med dit barn.

Vi giver derfor herunder en række overvejelser som du kan gøre dig, så du er sikker på at få den babyalarm der passer bedst til dig og dit barns behov.

#1 - Hvilken type babyalarm passer til dig?

Der findes mange forskellige typer af babyalarmer, og det kan være vanskeligt at vælge den der passer til bedst til dine behov.

Den ældste form for babyalarm er en der optager og trådløst sender lyd fra optageren til modtageren, som kan befinde sig et andet sted i hjemmet.

Nu om dage er disse lydbabyalarmer mere avanceret og giver dig mulighed for tovejskommunikation til barnet, så du kan snakke med dem.

Derudover kan de også have andre funktioner som for eksempel at kunne afspille en vuggevise for at hjælpe med at få barnet til at sove igen, hvis det skulle være vågnet op om natten.

De nyere modeller af babyalarmer kan også fås med video, så du kan direkte se barnet i krybben og dermed hold øje med barnet meget bedre end kun gennem lyd.

Derudover har du også mulighed for at få Wi-Fi babyalarmer der kan tilsluttes din Wi-Fi forbindelse.

Med denne type babyalarm har du ikke kun adgang til alarmen, når du er i hjemmet med den medfølgende modtager, men du kan bruge apps på mobilen til at kunne følge barnet uanset hvor du er henne, så længe du har en internet forbindelse.

Der findes også babyalarmer der har bevægelsessensorer, der primært holder øje med barnets vejrtrækning.

Denne type babyalarm bliver ofte enten sat på barnets tøj, eller placeret under krybbens madras, hvor den så vil give en alarm, hvis den ikke kan mærke barnets vejrtrækning længere.

Babyalarmer med bevægelsessensorer er primært til brug i de første par måneder af et barns liv, men efter 6-9 måneder, så er de nok ikke til meget brug længere og kan udskiftes med en mere almindelig babyalarm.

Det er derfor vigtigt at du overvejer, hvilken type af babyalarm der passer bedst til dine behov, så du er sikker på at få det rigtige produkt med hjem.

#2 - Hvor lang en rækkevidde skal babyalarmen have?

Det kan være meget vigtigt for dig at overveje, hvor stor en rækkevidde som babyalarmen skal have, da det kan have indflydelse på om du potentielt mister forbindelsen til den, hvis du kommer for langt væk.

De fleste babyalarmer har en bestemt rækkevidde som deres modtager skal være indenfor for at de kan holde forbindelsen.

Det kan nemlig være en vigtig overvejelse, hvis du for eksempel har en stue der ligger i den anden ende af huset i forhold til børneværelset, eller hvis du gerne vil gå rundt ude i haven og samtidig have modtageren til babyalarmen på dig.

Hvis du kommer for langt væk fra babyalarmens optager, så kan det nemlig være at du mister forbindelsen, så du ikke længere kan holde øje med dit barn.

Rækkevidden kan variere meget fra produkt til produkt, hvor de kortere signaler ligger på omkring 300m, men andre ligger på 800m eller mere.

Der findes også modeller af babyalarmer, der kan forbindes til dit Wi-Fi netværk, hvorefter du kan bruge en app på din smartphone som modtager til babyalarmen i stedet.

Det giver dig essentielt en uendelige rækkevidde, så længe at du har adgang til internettet.

Det er derfor vigtigt at overveje, hvor stor en rækkevidde på signalet du har brug for, så du har mulighed for at vælge den babyalarm, der bedst opfylder dine behov.

#3 - Hvilke andre funktioner skal babyalarmen have?

Der findes mange forskellige typer af babyalarmer, der har forskellige funktionaliteter.

Det kan derfor være vigtigt for dig at overveje, hvilke ekstra funktioner som du gerne vil have at babyalarmen skal have, så du får mere ud af at bruge den.

Det kunne være ekstra funktioner, som at kunne afspille vuggeviser på kommando, når du skal have barnet til at sove, så du stille kan liste ud af værelset i mellemtiden.

Det kunne være at der skal være ekstra lysindikatorer på babyalarmen, så du kan se når den registrere at babyen græder, selvom du måske har alarmen på lavt volumen.

En anden god funktion er, at babyalarmen kan give lyd fra sig, når den mister forbindelsen til optageren hos barnet, så du altid ved når du kommer for langt væk og kan bevæge dig tilbage indenfor rækkevidde af babyalarmen.

Det hjælper dig med at kunne hold styr på hvornår du kommer for langt væk, så du bliver informeret og du ikke går rundt og tror at alt er i orden.

Der findes mange forskellige funktioner på forskellige modeller af babyalarmer, og det er derfor vigtigt at overveje, hvilke funktioner som du kan drage bedst nytte af, inden du køber en alarm.

#4 - Skal det være en babyalarm med video?

Det er blevet meget almindeligt at have en babyalarm med video, da det har en del ekstra funktioner end en babyalarm, der kun sender lyd.

For det første giver det mulighed for dig at kunne direkte se barnet i krybben eller på værelset, så du altid kan se om der faktisk er en grund til at barnet græder.

Det betyder at du kan holde øje med barnet efter det er blevet lagt i seng, uden at skulle åbne døren og potentielt vække barnet mens det sover.

Det vil hjælpe både dig og barnet til at kunne få en mere rolig aften og nat.

Det kan derfor være en god investering at købe en babyalarm med video, da det kan give adgang til mange andre funktioner og give dig mere ro, da du ikke længere skal gætte om der er noget problem med barnet, men kan se det.

3 Fordele ved at bruge en babyalarm

Der er mange fordele ved at bruge en babyalarm til at holde øje med dit barn.

Vi giver her et par eksempler på de fordele du kan få ved at bruge en babyalarm i hjemmet, så du kan overveje om det er et produkt, som du har brug for.

#1 - Let at holde øje med barnet

En babyalarm hjælper dig til at holde øje med dit barn, uanset hvor du er henne i hjemmet.

Babyalarmen hjælper dig til at kunne blive informeret, hvis der er noget galt med barnet eller hvis det skriger efter dig bare generelt.

På den måde behøver du ikke konstant at tjekke op på barnet, mens det sover og potentielt vække det.

En babyalarm ved gøre det lettere for dig generelt at holde øje med barnet, enten når det ligger i krybben eller bare i værelset på yngre børn.

#2 - Hjælper med søvntræning

Med en babyalarm, specielt med video, så kan det være hjælpe med at give barnet søvntræning, da du nu kan se om der faktisk er et problem.

I starten af søvntræning, når barnet skal lære at være alene om natten, så kan det være svært at bedømme om barnet skriger, fordi det har brug for hjælp eller fordi at det savner sine forældre.

Med en babyalarm kan du hele tiden tjekke op på barnet for at sikre, at der ikke er nogle problemer.

Det hjælper med at gøre barnet mere vant til at være selv om natten, og giver dig noget ro i sindet da du kan tjekke op på barnet, uden at forstyrre søvntræningen.

#3 - Mere søvn til dig selv

Når du er nybagt forældre, så har du næsten altid mangel på søvn, og det kan være svært at sove, når du hele tiden skal være i nærheden og opmærksom på dit barn og skulle lytte efter om der er noget galt.

Med en babyalarm slipper du for at skulle være lige i nærheden hele tiden, da du nu har mulighed for at kunne overvåge på afstand.

Du har derfor bedre mulighed til at kunne stjæle et par ekstra øjeblikke af søvn, hvor du ikke skal være bange for ikke at vågne, hvis barnet har brug for dig.

Babyalarmen vil nemlig være lige ved din side og alarmere dig, hvis der er et problem.

På denne måde kan du få noget lidt mere og en mere rolig søvn.

Produkttype
0
0
Vælg alle
Maks. rækkevidde (m)
0
0
Vælg alle
Temperaturføler
Nattilstand
Brand
0
0
0
Vælg alle
Leveringstid
0
0
0
0
0
Vælg alle
Pris (kr)
Min:
Max:

 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Sprog: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007