Babyalarm med video

Vær sikker på, at dit barn sover trygt med en babyalarm med video. Med en video babyalarm er det nemt at følge med om barnet sover trygt.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Babyalarm med video

Babyalarm med video - Sikker overvågning af dit barn 

Det smarte ved en babyalarm er, at den er med til at sikre dit barns og din egen søvn om natten.

Du kan altså slippe for at have bekymringer, da du kan høre hvad der foregår på dit barns værelse med en babyalarm i nærheden af dig.

Men ønsker du også at kunne skabe visuel kontakt med dit barn via en babyalarm, så findes der den mulighed i form af babyalarmer der er med en smart videofunktion.

En babyalarm med video er også kendt som en babymonitor.

Lyder det som en god løsning, så er det med at kigge på vores udvalg af babyalarmer med video her på siden.

4 ting du bør overveje inden du køber en babyalarm med video

Er du ikke bekendt med babyalarmer, så skal vi nok hjælpe dig godt på vej herunder.

Vi gør dig klogere på de forskellige babyalarmer med video der findes ude på markedet, og vi kommer med gode oplysninger om deres smarte funktioner.

Vi kommer også nærmere ind på andre vigtige emner omkring babyalarmer med video som fx deres skærmstørrelser, strømforbrug og rækkevidde.

#1 - Typer af babyalarmer med video og deres funktioner

Der findes mange typer af babyalarmer med video, der alle sammen har fokus på at skabe den visuelle kontakt mellem dit barn og dig, og de gør det på forskellige måder.

I et sæt med en babyalarm med video følger der et kamera med, som du kan placere inde i dit barns soveværelse.

De fleste babyalarmer med video er i kompakte størrelser, så du kan sagtens have en udgave af dem stående på dit natbord ved sengen, uden at den tager ret meget plads.

Mange babyalarmer med video fås i en stilsikker hvid farve, så den er nem at finde frem med det samme.

Der findes babyalarmer med video der er med en tilhørende app som du kan downloade til din smartphone/tablet via Google Play eller App Store.

Med en app kan du styre din kommende babyalarm med video og lave en række indstillinger med hensyn til video og lyd.

Her er en liste over de funktioner der ofte går igen i babyalarmer med video:

 • LCD farvemonitor. Mange babyalarmer med video er med en LCD farvemonitor, så du kan få et klart billede i farver og se hvordan det går med dit barn. Du kan også på skærmen se et batteri-ikon, så du kan se når det er tid til opladning.
 • LED-lys. Der er tit LED-lys på forældreenheden som er med til at indikere, at den er inden for rækkevidde og lyser dermed grønt. Hvis der ikke er forbindelse, så er der rødt lys.
 • Infrarødt nattesyn. Nogle babyalarmer med video er med automatisk infrarødt nattesyn i kameraet, så du altid kan se hvad der foregår om natten. 
 • Lydalarm. Nogle babyalarmer med video har en kraftig lydalarm der kan høres på lang afstand.
 • Justerbart lydniveau. Du kan justere lyden på dit barns enhed. Du kan indstille den til fx at du kan høre når dit barn græder, men være stille når barnet blot laver normale rolige lyde.
 • Synsvinkel. Ofte har kameraer til video-babyalarmer en synsvinkel på fx 45 grader.
 • Knapper. Ved siden af skærmen på babyalarmen er der en serie af knapper der er med hver deres funktion. De knapper med pil-ikoner gør dig i stand til at styre kameraets bevægelser, så du kan foretage en hurtig justering på dens synsvinkel. Der er en zoom-knap så du kan zoome nærmere ind på dit barn. Der er også en tænd/sluk knap til skærmen.
 • To-vejs kommunikation. I forhold til de tidligere babyalarmer har du med en babyalarm med video mulighed for at foretage to-vejs kommunikation. Med hjælp af din stemme alene, kan dit barn få ro og komme til at sove igen.
 • Trådløs forbindelse. Babyalarmer med video bruger trådløs teknologi som du kan tilknytte til din Wi-Fi forbindelse og bruge den tilhørende app til at styre kameraet.
 • Termometer. Nogle video-babyalarmer er med et termometer, så du kan se temperaturen i dit barns soveværelse.
 • Vuggevise-funktion. Nogle video-babyalarmer er med en vuggevise-funktion. Afspil vuggevisen og på den måde kan du hjælpe dit barn til at få en rolig og behagelig søvn.

Vi anbefaler dig at bruge tiden fornuftigt ved at klikke på de forskellige babyalarmer med video vi har på vores side, så du kan blive klogere på deres tekniske specifikationer som fx videoopløsning, billedsensor og meget mere.

#2 - Skærmstørrelse på babyalarmer med video

Der er forskel på skærmstørrelsen på de forskellige babyalarmer med video.

Hvis du ønsker at få det bedste billede af dit barn, mens vedkommende sover, så er det med at gå efter en babyalarm med video der er med en stor skærmstørrelse med en tilhørende høj videoopløsning.

På den måde kan du være sikker på at få en optimal babyalarm med video der kan skabe en god visuel kontakt og dermed sikre tryghed.

#3 - Strømforbrug i babyalarmer med video

De mange forskellige babyalarmer med video er med et indbygget genopladeligt batteri i selve monitoren.

Du kan oplade en babyalarm med video med et USB-kabel, som du kan tilslutte til din computer eller til en powerbank.

De fleste babyalarmer med video er få timer om at blive ladet op, og de har en driftstid på mange timer.

#4 - Rækkevidde i babyalarmer med video

Med en babyalarm med video er det vigtigt for dig at overveje, hvor stor rækkevidden skal din kommende model have.

De fleste babyalarmer med video har hver især en bestemt rækkevidde som deres modtager skal være indenfor, så du kan være sikker på at fastholde en stabil forbindelse.

Hvis der er meget afstand mellem dit soveværelse og dit barns soveværelse, så vil det være smart for dig at gå efter en babyalarm med video der er med en indendørs rækkevidde på fx 50 meter.


 

 

Betalingskort

 

 

 

Samlet score: 4.7 af 5

avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid!
E-mærket
Godkendt siden 2007