Leder du efter FM Nødradio eller Powerbanks?

Næsesuger

Næsesuger til baby eller små børn. Med en næsesuger kan du nemt hjælpe dine yngste af med uønsket slim, snot og andet der blokere luftvejene i næsen.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Næsesuger

Næsesuger - Skånsom og hygiejnisk næserens til børn

Hvis du har småbørn eller babyer i hjemmet, så kan du komme ud for at de kan have svært ved at trække vejret, når barnet har opbygget en del slim i næsen.

Småbørn har ikke selv mulighed for at kunne pudse deres næser, hvilket betyder at du som forældre kan blive nødt til at hjælpe barnet med at rense næsen.

Her kan en næsesuger hjælper dig til at kunne rense barnets næsehuler, så barnet lettere kan trække vejret, da barnet selv ikke har mulighed for at kunne pudse næse endnu.

Det kan især være brugbart hvis dit barn er forkølet og derfor ofte har en tilstoppet næse.

En næsesuger virker ved at bruge en at du sætter næsesugeren til barnets næse, hvorefter at næsesugeren hurtigt og skånsomt suger slim og sekret op i en lille beholder som du kan tømme efterfølgende.

Det er dog vigtigt at du ikke sætter næsesugeren alt for langt op i næsen, da det potentielt kan gøre skade på dit barns slimhinder.

Næsesugeren har kun behov for at sættes foran næsen, så du kan få det overskydende slim ud, så barnet lettere kan trække vejret.

5 ting du bør overveje når du køber en næsesuger

Har du småbørn eller en baby der er forkølet og du gerne vil hjælpe barnet med at kunne rense næseborene, så kan det være at du har brug for en god næsesuger.

Herunder finder du et par eksempler på overvejelser du kan gøre dig, når du skal købe en næsesuger, så du bedre kan vurdere hvilken næsesuger der passer til dit barn.

#1 - Hvornår skal du bruge næsesugeren?

Der kan være mange situationer, hvor det kan være godt at have en næsesuger tilgængelig når dit barn har brug for det.

Det kan være meget frustrerende for spædbørn at have en tilstoppet næse, da de ikke selv er i stand til at kunne rense dem, og siden småbørn primært trækker vejret gennem næsen, så får de hurtigt vejrtrækningsproblemer, så snart at næsen bliver tilstoppet.

Næsesugeren er primært designet til at kunne hjælpe børn fra 0 - 2 år, men nogle modeller kan bruges også bruges på lidt større børn, der har lidt problemer med sekret i næsen.

Hos småbørn, så kan det være en god ide at lytte efter ved måltider om barnets næse er tilstoppet, da du vil have godt mulighed for at kunne fornemme, om barnet har problemer med at trække vejret mens barnet spiser.

En næsesuger kan også være meget brugbar til at rense næsen før at barnet skal sove, da det kan hjælpe med at give barnet en mere behagelig og uforstyrret søvn gennem natten.

Er barnet forkølet, så kan du forvente at skulle bruge næsesugeren mere ofte, da en forkølelse hurtigt opbygget sekret og slim i næsen.

#2 - Alderen på barnet

Det kan være vigtigt at overveje alderen på dit barn, når du skal bruge en næsesuger, da det kan have indflydelse på hvordan du skal bruge næsesugeren.

Næsesugeren kan komme med forskellige typer af hoveder, der skal placeres foran barnets næsebor for at kunne suge slim og sekret ud af næsen.

Hovederne kommer i forskellige størrelse, der passer sammen med en specifik aldersgruppe, hvor du gerne skal bruge det næsehoved som passer til dit barns alder.

Hvis du bruger et hoved der er for en ældre eller yngre aldersgruppe, så kan du komme ud for at hovedet ikke passer ordentligt på barnets næse, hvor det enten vil være for stort eller for småt til at kunne skabe de optimale forhold for at kunne rense næseboret.

Det er derfor vigtigt at du tænker på dit barns alder, når du vælger næsesugere, så du er sikker på at have en der passer til barnets aldersgruppe.

#3 - Type af næsesuger

Du kan finde flere forskellige typer af næsesugere på markedet, og du bør overveje hvilken en du har brug for, da det kan have stor betydning for din oplevelse af produktet.

De fleste næsesugere bruger en luftfyldt beholder, som du trykker ned på for at skabe et tryk der suger al slim og sekret op fra barnets næse.

Disse kan være meget gode i almene situationer, hvor barnet hurtigt skal have renset næsen eller er gode at have med på farten, da de ikke fylder særlig meget i tasken.

Ulempen ved denne type næsesuger er, at de suger med et bestemt tryk, og kan derfor nogle gange ikke skabe det nødvendige tryk for at kunne få al sekretet ud af barnets næse.

Her kan det være at du gerne vil have en elektronisk næsesuger, da den kan være langt mere effektiv i at få slim og sekret ud af næsen, især når det sidder godt fast.

Det giver dig meget mere fleksibilitet, når du skal rense barnets næsebor, så du er sikker på at barnet kan trække vejret igen.

Nogle forældre kan opleve at næsesugeren med en luftfyldt beholder ikke suger godt nok til at kunne rense deres barns næse, hvorefter de ikke prøver andre modeller der måske kan være mere passende for deres barns behov.

Det kan derfor være at du har behov for at prøve et par forskellige modeller før, at du finder frem til den der passer til dit barn.

Det hjælper dig med at give barnet en bedre og mere behagelig søvn, så du kan selv kan forøge chancen for en uforstyrret søvn.

#4 - Sugetrykket i næsesugeren

Døjer dit barn med meget slim og sekret i næse, som er svært at fjerne?

Så kan det være at du bør overveje hvor højt et sugetryk du har brug for i din næsesuger, da det kan hjælpe med at få renset næsen ordentligt.

Forskellige typer af næsesugere kan have et forskelligt sugetryk, hvor nogle er mere effektive til at suge slim og sekret ud af næsen end andre.

Hvis du har svært ved at rense dit barns næsebor, så kan det være at du bør overveje om du har brug for en næsesuger med et højere sugetryk, da det kan være at den højere tryk kan være med til at løsne ordentligt op.

#5 - Lydniveau/lydtryk i næsesugeren 

Bruger du en elektronisk næsesuger, så kan det være godt at overveje hvad lydniveauet ligger på, så du ikke skræmmer dit barn mens du bruger det.

Småbørn har generelt svært ved at forstå, hvad der sker omkring dem, så hvis du skal til at bruge et apparat der larmer meget omkring dem, så kan det være at de bliver skræmt.

Du bør derfor overveje lydniveauet på næsesugeren, så den er så lydløs som muligt, da det kan hjælpe med at berolige barnet, mens du bruger næsesugeren.

Det betyder også at barnet kan være mere roligt og tryk, når du finder næsesugeren frem, hvilket kan gøre processen lidt lettere for dig.


 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Sprog: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007