Krydset netværkskabel

Krydset netværkskabel til at sammenkoble switches eller routere, der ikke understøtter auto crossover. Netværkskablet passer i alle RJ-45 stik.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Krydset netværkskabel

Krydset Netværkskabel STP Cat6 - 1m
 1 Anmeldelse
Krydset Netværkskabel STP Cat6 - 1m
Krydset Netværkskabel STP Cat6 - 1m
 1 Anmeldelse

Krydset netværk/LAN kabel
Skærmet S/FTP

Læs mere Varen er på lager

Hvilket netværkskabel skal jeg vælge?

CAT5, CAT6 eller CAT7? Skærmede eller uskærmede? Bløde eller hårde kabler? Hvad betyder UTP? Lær det hele i denne video.

Sådan fungerer et krydset netværkskabel


Helt enkelt kan man med et krydset netværkskabel forbinde netværks enheder med hinanden, og er især egnet til at forbinde to ens enheder.


Det vil sige at du eksempelvis kan forbinde to computere direkte med hinanden, og dermed ikke behøver internetadgang for at overføre data.


På den måde behøver du heller ikke tilslutte diverse netværks switches, routere eller andet og kan blot forbinde enhederne direkte med hinanden.


Du kan også bruge et krydset netværkskabel til eksempelvis at forbinde flere netværksswitches eller hubs med hinanden, så du har plads til endnu flere enheder.


Hvornår skal man bruge et krydset netværkskabel?


Som hovedregel siger man at der findes to typer enheder når det gælder opdeling af netværk.


Der findes de enheder som forbinder dit netværk, det vil sige switches og hubs, og så er der de enheder som bruger netværket, altså din computer, printer, tv osv.


Når du vil forbinde to enheder af samme type, så kræver det et krydset netværkskabel.


Hvis du derimod blot vil bruge det netværk din switch eller hub udsender, skal du bare bruge et regulært netværkskabel og koble det til din PC, printer eller anden enhed du ønsker at forbinde til dit netværk.


Vær dog opmærksom på at nogle routere har en indbygget switch-funktion, hvilket betyder at du skal koble på switch sektionen af routeren, som burde fremgå tydeligt på routerens design.


Krydsede netværkskabler er i nyere tid blevet erstattet af de mange trådløse metoder, lige fra USB modems til trådløse forbindelser.


I dag bruges de primært til at forbinde diverse netværksswitches og andet, da disse stadig kræver faste forbindelser.


Mere om Krydset netværkskabel

Her kan du få krydset netværkskabel. Et krydset netværkskabel kan både bruges til at sammenkoble switches eller routere, der ikke understøtter auto crossover, men kan også anvendes til at forbinde to computere direkte til hinanden. Netværkskablet passer i alle RJ-45 stik. Vores krydsede netværkskabler fås i flere kategorier med forskellig overførselshastighed.


 

 

Betalingskort

 

 

 

Samlet score: 4.7 af 5

avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid!
E-mærket
Godkendt siden 2007