USB kabel

Stort udvalg af USB kabel dels i standardstørrelsen USB-A, men også størrelserne USB-B og mikro USB. Du kan få adapter kabler og nyere USB-C kabler.

Læs mere om USB kabel

USB kabel

USB kabler, hvad de kan og hvad de bruges til.

Hvad er forskellen på USB 2.0, USB 3.0 og USB-C?

Se en video der forklarer hvilke overførselshastigheder man kan få med USB 2.0, USB 3.0 og USB-C.

USB-kabel - USB kabel B-A/ A-B til printere - Hurtig levering

Hos avXperten har vi et stort udvalg af USB-kabler, dels i standardstørrelsen A, men også størrelserne B og mikro B. USB B A han til USB A han er det kabel, de fleste af os kender, og det betragtes som USB-standarden. Det er det kabel, du ofte benytter til at forbinde din computer med andre enheder. Herunder kan nævnes nogle former for printere, mange typer af eksterne harddiske og ældre digitalkameraer.

De fleste af os har et eller flere USB A han til USB A han i vores hjem. USB A han til USB B han benyttes generelt til at forbinde din computer med større eksterne enheder. USB B kabler er altså ligeledes USB til USB kabler og bruges til at forbinde to forskellige enheder med USB indgang.

Du kan både få store USB B kabler og de mindre USB mikro kabler. Standard USB B kablet er det kabel, du ofte bruger til at forbinde din computer med din printer. Det er det kabel, som hedder USB a han til USB B han.

USB B mikro kabler

USB B mikro kabler er mindre end USB A og almindelige USB B kabler. De bruges ofte i nyere digitalkameraer, telefoner og andre USB-drevne enheder med en mindre indgang, end vi kender fra det klassiske USB A kabel.

Et USB A han til USB B han kabel kan bruges til at oplade mobiltelefoner ved hjælp af din computer eller en anden USB-enhed. På grund af EU standardiseringer på mobil-markedet kan du benytte denne form for kabel til de fleste nyere smartphones - ud over iPhones.

Du kan blandt andet benytte det til nyere modeller af Samsung, HTC, Blackberry, Samsung, LG, Sony Ericsson og T-Mobile telefoner. Du kan også finde USB B mikro indgang på de nyeste eksterne harddiske, som er transportable og modtager strøm direkte fra computeren.

Hvilken type USB kabel skal jeg bruge?

Du kan tit afgøre, om du har brug for A, B eller B mikro kabler ved at kigge på indgangen til den enhed, du gerne vil forbinde med en anden enhed.

Er indgangen lidt over 1 cm (12 mm) bred og cirka en ½ cm (4,5 mm) høj, er der tale om et USB A han kabel.

Hvis du til gengæld har en indgang, der ikke er helt firkantet, og som er noget smallere med knap 9 mm (8,45 mm) i bredden og 7,26 mm i højden er næsten lige så højt, som det er bredt, skal du lede efter et USB B kabel.

Endelig kan du genkende USB B mikro kabler, fordi de er meget små med sine knap 7 mm (6,8 mm) i bredden og 1.8–3 mm i højden, alt efter hvilken generation af USB B mini/mikro du søger.

Hos os går du ikke forgæves, og du kan bestille dine USB-ledninger direkte her på hjemmesiden.

De nyeste USB ledninger

USB-kabler overfører data ved høj hastighed af høj kvalitet. De nyeste USB-kabler, USB 3.0 og 3.1, kan også lave duplex overførsler. Det vil sige, at du med et USB 3.0 eller 3.1 kabel både kan sende og modtage data samtidig.

USB 3.0 kabler kaldes også superspeed kabler, fordi de kan overføre data med en hastighed på op til 4,8 Gbps, omend gennemsnitshastigheden er på 3,2 Gbps. De små USB B mikro kabler kender de fleste af os som indgangen på vores smartphones.

Vi fører en lang række af forskellige typer og længder af USB-kabler. USB-kabler er højst 5 meter lange for at sikre et stærkt signal imellem computer og ekstern enhed.

Med USB 3.1 kabler kan du lave seriel ledningsføring, daisy chains, og dermed forbinde én USB-enhed med en anden, som så igen forbindes med en tredje enhed. Der er dog endnu ikke mange teknologier på markedet, der udnytter denne mulighed.

Vi har det rette USB kabel til dig

Vi sørger altid for at have det bedste udvalg af USB-kabler til dig. Det er vigtigt, at udvalget er mangfoldigt og bredt, og at alle produkter er af høj kvalitet.

Vi har de klassiske A han til A han kabler, A han til B han kabler og A han til B han mikro kabler.

De findes i forskellige farver og længder, fordi vi ved, at alle vores kunder har forskellige behov. Vi står altid til rådighed for at hjælpe dig med at finde de produkter, der matcher dig bedst.

Du er også velkommen til at surfe rundt på vores side og se på de mange forskellige USB-kabler, vi tilbyder.

Tag et kig på de enheder, du ønsker at forbinde med hinanden, og find det stik, som passer til dem. Du kan bestille alle vores produkter online, og vi sørger for, at de bliver sendt hjem til dig eller dit nærmeste posthus, alt efter hvad der passer dig bedst.

Opladekabler til mobil

De fleste kan bruge et USB-kabel til opladning af deres mobiltelefon. I dag bruger vi vores mobiltelefoner til mange ting, og derfor er det praktisk, at vi har nem adgang til at lade dem op. Selvom nyere telefoner ofte er gode til at holde strøm i mange timer, så er der ingen af dem, der holder for evigt.

Jo mere du bruger din telefon, jo oftere skal den lades. Vi bruger både telefonen derhjemme, og når vi er ude. Vi bruger den også i bilen, hvor den blandt andet kan bruges som GPS eller til at afspille musik.

Du kan bruge et USB-kabel til at lade din telefon op. Det kan du gøre på forskellige måder, alt efter hvor du har brug for at lade din telefon op.

Hvis det er derhjemme, kan du ofte tilslutte et USB-kabel til dit opladerstik, som sættes i en stikkontakt. Du kan dog også købe andre adaptere, så du for eksempel kan tilslutte din telefon til cigartænderen i bilen.

En fleksibel løsning

Da et USB opladerkabel kan bruges på flere forskellige måder og næsten alle steder, så er det dermed en fleksibel og god løsning.

De fleste kan drage fordel af et opladerkabel, da det er nemt at finde et sted, hvor det kan tilsluttes. På den måde er du sikker på ikke at løbe tør for strøm, så længe du altså husker dit USB-kabel.

I flere tilfælde vil du også kunne bruge dit USB-kabel til eksempelvis din tablet eller håndholdte spilkonsoller. Du kan nemt skifte mellem de forskellige muligheder og elektroniske enheder, så du har styr på strømniveauet på alle dine enheder. Vær opmærksom på at undersøge, om din mobiltelefon eller anden elektronisk enhed kan tilsluttes via et USB-opladerkabel.

Vær også opmærksom på de forskellige typer kabler, som måske passer til bestemte typer enheder. På den måde er du sikker på at få det rigtige kabel i første omgang.

Ofte vil der medfølge en oplader til din mobiltelefon, når du køber den, men skulle der ske noget med det, så den ikke virker, eller hvis den bliver væk, så er det helt oplagt at købe et USB-opladerkabel, da det er en fleksibel løsning.

USB-kabler til dataoverførsel

Du kan også købe kabler, som kan bruges til dataoverførsel. Det kan for eksempel være, at du har noget på en elektronisk enhed, som du ønsker at overføre til en anden enhed. Her kan du også bruge et USB-kabel, så længe din enhed understøtter det. Det er nemt at tilslutte, og så er du sikker på, at du har dine ting et sikkert sted, så du ikke mister dem.

Der findes efterhånden en del forskellige USB-kabeltyper.

Klik på den kabeltype, du er på udkig efter, og få præsenteret produktsortimentet.

E-mærket

 

Betalingskort

 

 

 

 

avXperten.dk har 9.6 ud af 10 stjerner baseret på 16654 anmeldelser på Trustpilot.
avXperten
MenuKontaktKurvSøg