avXperten

USB kabel

USB, Universal Serial Bus, er blevet den førende standard inden for kabler, der forbinder computere med eksterne enheder. Der er kommet mange nye USB kabler på markedet, siden det første blev introduceret i 1996. De nyeste kabler har en højere dataoverførselshastighed og nedsætter strømforbruget. Samtidig med det, bliver din telefon hurtigere opladet, når du benytter et USB 3.0 kabel, end et kabel fra en af de tidligere generationer. Et normalt USB kabel er USB A han og de nyeste modeller er bagudkompatible med USB 2.0.

USB kabel - USB kabel B-A/ A-B til printere - Hurtig levering

Hos avXperten har vi et stort udvalg af USB kabler, både i standardstørrelsen A, men også stør-relserne B og mikro B. USB B A han til USB A han er det kabel, de fleste af os kender, betragtes som USB standarden. Det er det kabel, du ofte benytter til at forbinde din computer med andre enhe-der. Herunder kan nævnes nogle former for printere, mange typer af eksterne harddiske og ældre digitalkameraer.

De fleste af os har et eller flere USB A han til USB A han i vores hjem. USB A han til USB B han be-nyttes generelt til at forbinde din computer med større eksterne enheder. USB B kabler er altså ligeledes USB til USB kabler og bruges til at forbinde to forskellige enheder med USB indgang. Du kan både få store USB B kabler og de mindre USB mikro kabler. Standard USB B kablet er det kabel, du ofte bruger til at forbinde din computer med din printer. Det er det kabel, som hedder USB a han til USB B han.

USB B mikro kabler

USB B mikro kabler er mindre end USB A og almindelige USB B kabler. De bruges ofte i nyere digitalkameraer, telefoner og andre USB drevne enheder med en mindre indgang, end vi kender fra det klassiske USB A kabel.

Et USB A han til USB B han kabel kan bruges til at oplade mobiltelefo-ner ved hjælp af din computer eller anden USB enhed. På grund af EU standardiseringer på mobil-markedet kan du benytte denne form for kabel til de fleste nyere smartphones - udover iPhones. Du kan blandt andet benytte det til nyere modeller af Samsung, HTC, Blackberry, Samsung, LG, Sony Ericsson og T-Mobile telefoner. Du kan også finde USB B mikro indgang på de nyeste ekster-ne harddiske, som er transportable og modtager strøm direkte fra computeren.

Hvilken type USB kabel skal jeg bruge?

Du kan tit afgøre om du har brug for A, B eller B mikro kabler ved at kigge på indgangen til den enhed, du gerne vil forbinde med en anden enhed. Er indgangen lidt over 1 cm (12 mm) bred og ca en ½ cm (4,5 mm) høj, er der tale om et USB A han kabel. Hvis du til gengæld har en indgang, der ikke er helt firkantet og som er noget smallere med knap 9 mm (8,45 mm) i bredden og 7,26 mm i højden er næsten lige så højt, som det er bredt, skal du lede efter et USB B kabel.

Endelig kan du genkende USB B mikro kabler fordi de er meget små med sine knap 7 mm (6,8 mm) i bredden og 1.8–3 mm i højden, alt efter hvilken generation af USB B mini/mikro du søger. Hos os går du ikke forgæves, og du kan bestille dine USB ledninger direkte her på hjemmesiden.

De nyeste USB ledninger

USB kabler overfører data ved høj hastighed af høj kvalitet. De nyeste USB kabler, USB 3.0 og 3.1 kan også lave duplex overførsler. Det vil sige, at du med et USB 3.0 eller 3.1 kabel både kan sende og modtage data samtidig. USB 3.0 kabler kaldes også superspeed kabler, fordi de kan over-føre data med en hastighed på op til 4,8 Gbps, omend gennemsnitshastigheden er på 3,2 Gbps. De små USB B mikro kabler kender de fleste af os, som indgangen på vores smartphones.

Vi fører en lang række af forskellige typer og længder af USB kabler. USB kabler er højst 5 meter lange for at sikre et stærkt signal mellem computer og ekstern enhed. Med USB 3.1 kabler kan du lave seriel ledningsføring, daisy chains, og dermed forbinde én USB enhed med en anden, som så igen forbindes med en tredje enhed. Der er dog endnu ikke mange teknologier på markedet, der udnytter denne mulighed.

Vi har det rette USB kabel til dig

Vi sørger altid for at have det bedste udvalg af USB kabler til dig. Uanset hvad du leder efter. Vi har de klassiske A han til A han kabler, A han til B han kabler og A han til B han mikro kabler. De findes i forskellige farver og længder, fordi vi ved, at alle vores kunder har forskellige behov. Vi står altid til rådighed for at hjælpe dig med at finde de produkter, der matcher dig bedst.

Du er også velkommen til at surfe rundt på vores side, og se på de mange forskellige USB kabler vi tilbyder. Tag et kig på de enheder du ønsker at forbinde med hinanden og find det stik, som passer til dem. Du kan bestille alle vores produkter online, og vi sørger for at de bliver sendt hjem til dig eller dit nærmeste posthus, alt efter hvad der passer dig bedst.

Opladekabler til mobil

De fleste kan bruge et USB-kabel til opladning af deres mobiltelefon. I dag bruger vi vores mobiltelefoner til mange ting, og derfor er det praktisk, at vi har nem adgang til at lade dem op. Selvom nyere telefoner ofte er gode til at holde strøm i mange timer, så er der ingen af dem, der holder for evigt. Jo mere du bruger din telefon, jo oftere skal den lades. Vi bruger både telefonen derhjemme, og når vi er ude. Vi bruger den også i bilen, hvor den blandt andet kan bruges som GPS eller til at afspille musik.

Du kan bruge et USB-kabel til at lade din telefon op. Det kan du gøre på forskellige måder, alt efter hvor du har brug for at lade din telefon op. Hvis det er derhjemme, kan du ofte tilslutte et USB-kabel til dit opladerstik, som sættes i en stikkontakt. Du kan dog også købe andre adaptere, så du for eksempel kan tilslutte din telefon til cigartænderen i bilen.

En fleksibel løsning

Da et USB opladerkabel kan bruges på flere forskellige måder og næsten alle steder, så er det dermed en fleksibel og god løsning. De fleste kan drage fordel af et opladerkabel, da det er nemt at finde et sted, hvor det kan tilsluttes. På den måde er du sikker på ikke at løbe tør for strøm, så længe du altså husker dit USB-kabel.

I flere tilfælde vil du også kunne bruge dit USB-kabel til eksempelvis din tablet eller håndholdte spilkonsoller. Du kan nemt skifte mellem de forskellige muligheder og elektroniske enheder, så du har styr på strømniveauet på alle dine enheder. Vær opmærksom på at undersøge om din mobiltelefon eller anden elektronisk enhed kan tilsluttes via et USB opladerkabel. Vær også opmærksom på de forskellige typer kabler, som måske passer til bestemte typer enheder. På den måde er du sikker på at få det rigtige kabel i første omgang.

Ofte vil der medfølge en oplader til din mobiltelefon, når du køber den, men skulle der ske noget med det, så den ikke virker, eller det bliver væk, så er det helt oplagt at købe et USB opladerkabel, da det er en fleksibel løsning.

USB-kabler til dataoverførsel

Du kan også købe kabler, som kan bruges til dataoverførsel. Det kan for eksempel være, at du har noget på en elektronisk enhed, som du ønsker at overføre til en anden enhed. Her kan du også bruge et USB-kabel, så længe din enhed understøtter det. Det er nemt at tilslutte, og så er du sikker på, at du har dine ting et sikkert sted, så du ikke mister dem.

E-mærket

 

Betalingskort

 

 

 

MenuKontaktKurvSøg