Wake Up Light

Wake Up Light er til dig, der er utilfreds med at blive vækket af traditionelle vækkeure. Med et Wake Up Light får du en perfekt start på dagen.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Wake Up Light

Hvad er et Wake Up Light?

Her kan du se en video om Wake Up Light, som er en anderledes form for vækkeur, hvor du bliver vækket af lys i stedet for lyd.

5 Forskellige Wake Up Light, fra kun 219 kr

Wake Up Light er en anderledes form for vækkeur, hvor du i stedet for at blive vækket af lyd, bliver vækket af lys. Det er ofte en langt mere behaglig måde at vågne på, specielt fordi Wake Up Light starter med lige så langsomt at skrue op for lyset og så til sidst udsender så meget lys, at du ikke kan undgå at vågne. Wake Up Light minder derfor meget om solens lys, der gradvist bliver kraftigere og kraftigere. Det er derfor en god mulighed for dig for at vågne op på en langt mere naturlig måde, end du gør, når du bliver vækket af en høj, skarp lyd, der afbryder dig midt i din søvn.

Wake Up Light er sundere for kroppen end traditionelle vækkeure

Selvom vækkeure har været populære i mange år, så har de sjældent en god indvirkning på kroppen i morgenstunden. Det er ikke godt og vågne meget brat, fordi ens vækkeur ringer. Det er bedre at vågne gradvist, så din krop langsomt vender sig til, at den nu skal vågne. Derfor er et Wake Up Light langt sundere end et vækkeur. Du indstiller dit Wake Up Light til at vække dig på det tidspunkt, hvor du gerne vil op. Hvis du skal op klokken syv, kommer du altså stadig til at være vågen der. Wake Up Light starter bare processen med at vække dig meget tidligere, end et vækkeur gør. Det begynder langsomt at lyse svagt, noget tid inden du skal være vågen. Det gør, at din krop lige så langsomt begynder at vågne.

Wake Up Light giver dig en god start på dagen

Forskning viser, at en god start på dagen er vigtig for, hvordan hele resten af din dag kommer til at være. Hvis du får en brat opvågning hver morgen, kan det være med til at give en dårlig start på dagen, hver morgen. Det er ikke godt for resten af din dag. Det kan gøre, at du ikke kan yde det optimale på arbejdet og måske slet ikke når det, som du gerne ville. Det er meget forskelligt, hvordan vi godt kan lide at vågne. De fleste af os bryder os dog ikke om vækkeurets skarpe lyd, der bryder ind i søvnen og river os ud af den. Wake Up Light giver dig en meget blidere opvågning, og hvis du har for mange dårlige morgenener på grund af dit vækkeur, er det helt klart værd at overveje at købe sådan et – så slipper du også for den rædselsslagende bippen.

Få nemmere dine børn ud af fjerene med Wake Up Light

Hvis du er forælder, kæmper du sikkert ofte med at få dine børn ud af fjerene i tide til, at de kan komme i institution eller skole. I mange børnefamilier kører hverdagen på et stramt program, og der er derfor ikke tid om morgenen til, at dine børn ikke kan vågne eller ikke gider stå op. Ligesom dig, synes dine børn nok heller ikke, at det er sjovt at blive vækket af et vækkeur. Det kan derfor være en god ide for dig at overveje at købe en Wake Up Light til dem. Det er med til at gøre, at du nemmere kan få dem ud af fjerene. Med Wake Up Light vågner de langsomt op i takt med, at lyset tænder. Det er derfor ikke den samme form for bratte opvågnen, hvor nogle børn kan finde på at slukke for vækkeuret og så bare vende sig om og sove videre.

Wake Up Light er en god mulighed for dig, der skal meget tidligt op

Hvis du skal meget tidligt op, kan det være svært for dig at komme op. Det kan være, at du har en arbejde, der kræver, at du møder ind midt om natten. Det kan også være, at du bare er nødt til at stå tidligt op for at nå det hele, inden resten af huset vågner. Selvom du skal tidligt op, er det stadig rart, at du bliver vækket på en rolig og naturlig måde. Det er stadig med til at give dig den bedste start på dagen. Det kan Wake Up Light være med til. Specielt i vintertiden, hvor morgenerne er meget mørke. Hvis du står meget tidligere op end din partner, er det en god ide at overveje, hvordan du kan stå op, så du forstyrrer ham eller hende mindst muligt. Det er jo også irriterende for dem, hvis de vågner ved, at du står op. Det kan være svært at undgå med et vækkeur. Der kan en Wake Up Light også være en smartere løsning.

Wake Up Light er en anderledes form for vækkeur, hvor du bliver vækket af lys i stedet for lyd. Det er med til at gøre, at du vågner op på en meget mere naturlig måde. Det giver dig en god start på dagen. Forskning har faktisk vist, at en god start på dagen er afgørende for, hvordan resten af vores dag kommer til at blive. Wake Up Light indstiller du stadig ligesom et vækkeur, men til forskel fra vækkeuret, som påbegynder opvågningen straks, så begynder det langsomt at lyse noget tid inden, at du skal vågne. Du kan her hos avXperten også finde et fedt smartwatch som har indbygget vækkeur samt en masse andre fede funktioner. Find også smarte enheder til boligen som fx et strygejern her hos avXperten.


 

 

Betalingskort

 

 

 

Samlet score: 4.7 af 5

avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 14.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007