Leder du efter FM Nødradio eller Powerbanks?

Android Telefon Covers

Android telefon covers til øget beskyttelse mod tab, ridser og skrammer i din Android smartphone. Fås i mange størrelser, farver og motiver.

Læs mere om Android Telefon Covers

Android Telefon covers - Beskyt din smartphone mod slag og skidt

Hvis du arbejder meget udendørs om dagen eller hvor der kan være et hård underlagt, som f.eks. beton, så kan det være en fordel at have mulighed for at kunne beskytte din smartphone, hvis du skulle tabe den.

Mange moderne smartphones kan være ret sarte, da de elektroniske systemer er langt mere avanceret end ældre telefontyper, hvilket betyder at de ikke kan tåle nær så mange slag.

Det kan derfor være en god ide at overveje om du har brug for et telefon cover, så din smartphone kan blive bedre beskyttet mod forskellige slag og stød.

Smartphones har også en glasoverflade, der fylder størstedelen af forsiden og er den overflade du bruger når du skal bruge din smartphone.

Den er derfor ofte ret udsat og har dermed lettere ved at bliver ridset og beskadiget, hvis du taber din smartphone.

Med et telefon cover, så kan det hjælpe dig med at kunne beskytte telefonen mod ridser, og kan potentielt forhindre din skærm i at flække, hvis du kommer til at tabe din smartphone på jorden.

På den måde kan du sikre din smartphone, så du har mulighed for at kunne fortsætte med at bruge den i mange år frem.

3 Ting du bør overveje inden du køber Android telefon covers

Vil du gerne have mulighed for at kunne beskytte din smartphone mod at du taber den på gulvet, så kan et telefon cover hjælpe dig med dette.

Du bør dog gøre dig nogle overvejelser inden at du går ud og køber et telefon cover, da der kan være stor forskel fra model til model, om coveret kan passe til din telefon.

Du kan herunder finde et par eksempler på overvejelser, som du kan bruge til bedre at vurderer hvilken type telefon cover, som du har brug for til din smartphone.

#1 - Vælg et cover der passer til din Smartphone

Det første du bør undersøge, når du gerne vil have et telefon cover er, hvilken type telefon du har, da der kan være forskel på hvilket type cover du så har brug for.

Forskellige smartphone modeller kan variere betydeligt fra model til model og mellem producenter, og det kan derfor være svært at kunne finde et cover der passer til din telefon.

Det er derfor en god ide at undersøge de covers, som du er interesseret i for at kunne se om de er kompatibel med din egen smartphone model.

Eksempler på Samsung smartphone modeller:

 • Samsung Galaxy A5
 • Samsung Galaxy A40
 • Samsung Galaxy A50
 • Samsung Galaxy A70
 • Samsung Galaxy J3
 • Samsung Galaxy J4
 • Samsung Galaxy J6
 • Samsung Galaxy J6 Plus
 • Samsung Galaxy M10
 • Samsung Galaxy M20
 • Samsung Galaxy Note 8
 • Samsung Galaxy Note 9
 • Samsung Galaxy S8 Plus
 • Samsung Galaxy S9
 • Samsung Galaxy S20
 • Samsung Galaxy S20 Plus
 • Samsung Galaxy S22
 • Samsung Galaxy S22+
 • Samsung Galaxy S22 Ultra

På den måde kan du sikre dig at de passer sammen, så du ikke kommer til at stå med et cover der ikke passer ordentligt til din telefon.

#2 - Typer af Android telefon covers

Du kan finde flere forskellige typer af telefon covers, der kan hjælpe dig med at beskytte din smartphone, hvis uheldet skulle være ude.

Et flipcover har den fordel at den dækker for selve smartphoneskærmen, når du ikke bruger den, og dermed beskytter med mod ridser fra andre genstande du kan have i lommen, eller når du lægger den på bordet.

På den måde kan du holde skærmen ren og undgå at der kommer ridser, der kan være forstyrrende, når du bruger telefonen.

Du har også mulighed for at kunne få et cover med indbygget kortholder til forskellige kort.

Det betyder at du ikke behøver at slæbe rundt på en pung, da du kan have kreditkort, sygesikring og andre kort samlet sammen med din smartphone, som du sikker har tæt på hånden.

Da kontanter ikke er nær så nødvendige som tidligere, så kan et cover med en kortholder, muligvis være en god erstatning, da det giver dig flere lommer at kunne bruge i dagligdagen.

Eksempler på typer af Android telefon covers:

 • Flipcover
 • Cover med kortholder
 • Stærkt beskyttende cover
 • Silikone covers

Fordelen ved at vælge et silikone cover er, at det giver dig mulighed for at kunne få coveret i et stort antal forskellige farver, da silikone er meget let at farve i forhold til andre materialer, der bliver brugt til covers.

De er dog ikke nær så holdbare, som andre typer materialer, men hvis coveret primært er til at beskytte mod mindre ridser og skrammer, så er det en silikone et fint materiale til dette.

Det kan derfor være en god ide at overveje, hvilken type cover du gerne vil have til din android telefon, så du kan være sikker på at den er godt beskyttet.

#3 - Fordele ved at bruge covers til din Android telefon

Der er flere forskellige fordele som du kan få ved at bruge et telefon cover til din smartphone.

Det første er, at det giver dig en beskyttende membran mellem selve telefonen og de andre overflader, som den kan komme til at støde mod.

Alt efter hvilket materialer, som coveret er lavet af, så kan det hjælpe dig med at beskytte din telefon på arbejdspladsen, hvis du f.eks. arbejder på en byggeplads eller på produktionsgulvet, hvor der kan være mange hårde overflader, som du kan komme imod.

Det kan sikre dig at din telefon kan holde i mange år frem, og at du ikke skal blive forstyrret af forskellige ridser på skærmen.

Derudover, så kan du få mulighed for at kunne få telefon covers i mange forskellige farver, der gør at du kan personliggøre din egen telefon, og dermed fremvise din stil til dine venner og bekendte.


 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Sprog: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007