Varmetæppe

Kan du ikke få varmen om vinteren? Med et elektrisk varmetæppe kan du nemt og hurtigt få varmen igen. Se avXpertens udvalg af dejlige varmetæpper her.

Læs mere om Varmetæppe

Lydklip: Hør om fordelene ved et Varmetæppe (0:16)

Varmetæppe – gode varmetæppe tilbud

Et elektrisk varmetæppe er til ”frossenpinden”, der har alt – undtagen varmen. Mange kender sikkert en varmepude, der primært anvendes til varmeafgivelse til et mindre og specifikt område på kroppen. Det kan være i forbindelse med ømme muskler i nakken, ryggen, benene eller andre steder, der har være udsat for belastninger og efterfølgende bliver ømme, når de køler ned.

Ligeledes er varmepuder meget brugt til personer, der lider af gigt et eller andet sted, da varmen ofte giver en smertestillende effekt.

Et elektrisk varmetæppe giver mange flere fordele og anvendelsesmuligheder end en varmepude. Et varmetæppe kan dække næsten hele kroppen og er ideelt til en hurtig opvarmning af kroppen, hvis du har arbejdet udendørs i koldt vejr. Der findes næppe noget værre end at komme hjem med stivfrosne fingre og led, der værker og virker helt stive grundet kulde. Lige her er et varmetæppe en kæmpe fordel, da det kan dække hele kroppen og på kort tid afgive netop den mængde varme, du synes er behagelig for at komme tilbage til normal temperatur og funktionsniveau.

Elektrisk varmetæppe – fordele og ulemper

Der findes mange fordele ved at anvende et elektrisk varmetæppe. De fleste brugere af et varmetæppe vil nok få svært ved at nævne en ulempe. Det skulle da lige være, at man bliver afhængig af den velvære et varmetæppe giver på en kold vinterdag, hvor kulden bider i marv og ben.

Når du har købt et varmetæppe er der derfor ingen grund til at lægge det ind bagerst i skabet efter brug. Du vil med stor sandsynlighed erfare, at det ikke kan betale sig, da du vil bruge det ofte i de kolde perioder.

Det er en åbenlys fordel, at et elektrisk varmetæppe kan dække det meste af kroppen i forhold til en mindre varmepude. Samtidig har det de samme indstillingsmuligheder, som du finder på mange varmepuder. På vores varmetæppe finder du en LED indikator, der viser, om det elektriske varmetæppe er tændt eller slukket. Det er også udstyret med en elektronisk timer, der kan indstilles til at slukke for strømmen efter en enkelt – eller helt op til 8 timer. Derfor kan du med ro i sindet anvende varmetæppet i de situationer, hvor du skal sove. Det slukker selv for strømmen – og varmen – når du ønsker det.

Varmetæppe – ikke kun til at tage over dig

Vores varmetæppe måler 150 x 80 cm, hvilket giver mange anvendelsesmuligheder. Disse er ikke begrænset til at tage tæppet over sig og derved opnå en hurtig og behagelig varme i kroppen.

Sætter du for eksempel pris på et varmt sted til middagssøvnen, kan det elektriske varmetæppe lægges på sofaen i god tid inden, du skal nyde din velfortjente middagssøvn. Herved opnår du en dejlig lun sofa – og du kan få et dejligt, varmt hvil.

Samme princip gør sig gældende, hvis du er typen, der kan lide at komme i en dejlig varm seng. Her kan det elektriske varmetæppe lægges i sengen en time eller to inden sengetid. Herefter er det bare at indstille, hvor meget varme du ønsker – og hvor længe du ønsker, at det skal varme. Så har du med stor sikkerhed en dejlig varm seng, når trætheden melder sig.

Har du for eksempel et hus i kolonihaven eller et sommerhus, vil et elektrisk varmetæppe være et uvurderligt hjælpemiddel. Mange nyder at bruge fritids- eller sommerhuse forår og efterår – eller sågar om vinteren. Her kan det være en kold fornøjelse at overnatte, da det oftest varer noget tid, inden huset og interiøret er varmet op.

Læg derfor elektriske varmetæpper i sengene i god tid inden sengetid, tænd for varmeniveau og indstil tiden - og få en dejlig varm og ubekymret søvn – selv i den kolde tid.

Elektriske varmetæpper – til arbejde, fritid og en oplagt gaveidé

Har du udendørs arbejde i den kolde tid, kan du med fordel have et varmetæppe liggende til brug, når du kommer hjem.

Nyder du at bruge naturen i din fritid, vil det også være oplagt. Der findes næppe noget bedre end at komme kold hjem efter en fisketur, jagtturen, traveturen eller en frisk cykeltur i den danske natur og opleve glæden ved at få varmen igen.

Nydelsen ved at komme hjem under et dejligt elektrisk varmetæppe bør kombineres med en god kop varm kaffe, the eller – endnu bedre – kakao. Så er du sikret en dejlig og behagelig opvarmning af kroppen.

Vores varmetæppe er ikke kun til dem, der skal have fuld knald på varmen. Det kan indstilles i fem forskellige niveauer, så du kan også opnå den stille og rolige varme, hvis det passer dig bedst.

Et elektrisk varmetæppe er også en oplagt gaveidé. De fleste af os har sikkert et familiemedlem eller én i vennekredsen, der konstant klager over, at det er koldt – selv om andre ikke synes det. Her kan det være oplagt at give et varmetæppe som en kærlig og velovervejet gave – som gavemodtageren med stor sikkerhed vil sætte stor pris på.

Leder du i stedet efter et redskab til at køle dig ned i stedet for opvarmning, kan du finde et smart transportabel aircondition anlæg her hos avXperten, som sikrer en behagelig kold luft på de varme dage.

Her finder du varmetæpper. Tæppet kan bruges til at tage over sig efter en kold udendørs arbejdsdag eller en frisk dag i den danske – og mange gange kolde – natur. Tag det med i fritids- eller sommerhuset og oplev en dejlig varm seng, selv om huset og det øvrige interiør endnu ikke er varmet op.

E-mærketKøbsgaranti op til 50.000 DKK

 

Betalingskort

 

 

 

Samlet score: 4.7 af 5

avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Over 11.500
Varer på lager
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid!
Dag-til-dag levering
Alle hverdage, året rundt
E-mærket
Godkendt siden 2007