Leder du efter FM Nødradio eller Powerbanks?

DA Converter

DA converter som anvendes til at omdanne et digitalt coaxial eller optisk spdif lydsignal til et analogt stereo lydsignal.

Filtrér
Sortering

Læs mere om DA Converter

Digital til Analog lydkonverter (S/PDIF/Toslink til 2xRCA)
4 Anmeldelser
Digital til Analog lydkonverter (S/PDIF/Toslink til 2xRCA)
4 Anmeldelser

32, 44,1, 48 og 96kHZ sample rate i 24 Bits
Digitale til analoge lydsignaler

Læs mere På lager
Creative Sound Blaster G3 USB Gaming Lydkort (DAC)
1 Anmeldelser
Creative Sound Blaster G3 USB Gaming Lydkort (DAC)
1 Anmeldelser

Tilpasselig lydniveau
Til spillekonsoller

Læs mere Fjernlager
Levering: 6-10 hverdage
Senest 5. august 2024
Nedis Digital Audio Converter (HDMI eARC/Extractor/Switch)
Nedis Digital Audio Converter (HDMI eARC/Extractor/Switch)

Kommer med fjernbetjening
Kompakt design med nem opsætning

Læs mere Fjernlager
Levering: 6-10 hverdage
Senest 5. august 2024
Creative Sound BlasterX G6 External USB Lydkort (DAC)
1 Anmeldelser
Creative Sound BlasterX G6 External USB Lydkort (DAC)
1 Anmeldelser

7,1 surround-sound
Forskellige indstillinger

Læs mere Fjernlager
Levering: 2-4 hverdage
Senest 26. juli 2024

DA converter

Det er ingen hemmelighed, at elektronikkens verden bevæger sig hurtigere og hurtigere. Det kan derfor være en udfordring at få nyt og gammelt udstyr til at være kompatible sammen og få mest muligt ud af sine penge over den længst mulige tidsperiode. Det er der heldigvis råd for med vores store udvalg af forskellige convertere, som konverterer nye og gamle signaler og tillader dig at benytte dine elektroniske apparater fremfor at udskifte dem oftere end hvad godt for pengepungen er. Du ved det måske ikke, men du har med stor sikkerhed allerede prøvet at bruge en DA converter i løbet af din levetid. Det er faktisk en meget normal proces og sker eksempelvis når du afspiller musik fra en CD ud gennem højtalerne på dit stereoanlæg eller din computers højtalere.

DA convertere bliver også kaldt analog til SPDIF convertere eller phono til optiske convertere, som er digital, så måske du kender enheden under et af de andre navne. Om ikke andet er du med sikkerhed bekendt med dens funktionalitet.

En DA converter kan konvertere analog lyd til digital eller digital til analog. DA converteren kan eksempelvis tilslutte en analog lyd-enhed til en digital modtager-enhed. Det betyder, at enheder, der ikke er skabt til at virke sammen, bliver kompatible med en DA converter. Deraf kommer navnet ’DA’, altså digital/analog. Det hybride kredsløb lader dig anvende dine produkter på fleksibel vis. Det kan være svært at vide, hvad forskellen på digital og analog lyd er. Analog er det modsatte af digital lyd, og dermed lyd som ikke er blevet digitalt behandlet.

Fleksibel funktionalitet til billed og lyd

Det er måske ikke på forhånd et produkt du er bevidst er bekendt med per navn, men mon ikke du før eller siden alligevel har skiftet bekendtskab med. Har du eksempelvis set en god film på dit fjernsyn, men valgt at afspille lyden gennem dit stereo- eller surroundsound-anlæg? Så har du faktisk prøvet det! Modsætningen til en DA converter er selvfølgelig en AD converter, som konverterer analogt til digitalt. Du finder ligeledes convertere til dette formål her på siden og du er dermed helgarderet set i et elektronisk perspektiv.
Ikke blot er det en dyr fornøjelse at have stor rotation i sine elektroniske apparater, som mange tænker bør udskiftes, når de ikke længere umiddelbart fungerer med nyere elektroniske enheder, det er faktisk også upraktisk. Med en DA converter får du det bedste fra begge verdner – Det fantastiske billede på dit fjernsyn og den uovertrufne lyd fra dit anlæg. Det er muligt på grund af konverteringsteknologien i vores DA convertere. Tag derfor biografoplevelsen med hjem i stuen og se din yndlingsfilm uden at skulle investere i en kæmpe opsætning. For et mindre beløb kan du gengive oplevelsen i hjemmet og samtidigt bruge din DA converter til flere forskellige apparater end blot dit fjernsyn og dit anlæg.

Signalet laves helt om med en DA converter og er særdeles velegnede til enheder som er forbundet ved hjælp af koaksialkabler og koaksialstik, også kaldet COAX. Denne type er digital og typisk markeret med en gul farve. Er indgangen i stedet rød/sort eller rød/hvid, er der tale om en analog indgang. Det er elektroniske kabler som typisk anvendes mellem fjernsyn og antennestik. Du vil derfor med stor sandsynlighed støde ind i den type kabler, når du skal konvertere et digitalt signal fra dit fjernsyn til et analogt signal i stedet. En sådan opsætning har et coaxialt hun-stik og et optisk SPDIF hun-stik. Derudover er der to RCA-hun indgange.

Vores DA convertere kommer i flere forskellige typer af kompakte designs. Dette er let og bekvemmeligt, når du skal tilslutte enhederne. De er diskrete og kan enten placeres i en stikdåse eller direkte i stikkontakten uden at tiltrække sig for megen opmærksomhed. Opmærksomheden bliver med garanti rettet mod den suveræne lydkvalitet til gengæld. Converteren kan også gemmes bag andet elektronisk udstyr i hjemmet for ultimativ diskretion men samtidig fuld funktionalitet. Vores DA convertere kommer også i neutrale farver, sort, hvid og grå, så de er ikke iøjnefaldende i hjemmet.

En kæmpe og yderst bemærkelsesværdig fordel ved vores DA converter er dens lave strømforbrug. Med blot 0.5 – 3 watt afhængigt af hvilken model du vælger og har brug for. Ikke nok med, at vores DA convertere i forvejen er prisbillige, så anvendelsen ligeledes en yderst økonomisk fornuftig løsning at have i hjemmet. Vores DA convertere kan bruges i stort set alt elektronisk udstyr.

Få fingrene i en af vores DA convertere i dag og reformér din lyd- og billedoplevelse derhjemme ved at give dem nyt og vedvarende liv fremfor at anskaffe dig nye apparater.


 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Sprog: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007