Antenneforstærkere

Optimér billedet på din TV-skærm med en antenneforstærker på 18 eller 30 dB fra avXperten, der giver dig et knivskarpt billede med et stærkt signal.

Læs mere om Antenneforstærkere

Kan jeg få bedre et bedre og stærkere TV signal?

Se en video om hvordan du forstærker tv signalet med en antenneforstærker.

Antenneforstærker - Køb antenneforstærker til TV hos avXperten.dk

Hvis du har et radiosignal eller et svagt DTT-signal, kan en antenneforstærker hjælpe med at forbedre det. Der er dog en række forhold, du skal tage højde for, hvis antenneforstærkeren skal kunne forbedre signalet. Det er vigtigt, at antenneforstærkeren ikke overstyrer. Udgangssignalet må ikke overstige fabrikantens maksimale signalniveau. Det er lige så vigtigt, at indgangsniveauet ikke overskrides på tilkoblede radio- og fjernsynsmodtagere.

Alt i alt er det vigtigt, ikke at forstærke for meget (overstyre) og ikke at forstærke så meget, som det er muligt at gøre. Du kan eksempelvis forstærke to gange, men dette skal du undlade. Det ødelægger signalet og får det til at overstyre. Det er en god tommelfingerregel altid at skrue lidt mere ned, end man tror man skal. Du kan altid skrue op igen, og på den måde er du sikker på, ikke at komme til at beskadige dit udstyr. Når du opsætter din antenneforstærker, bør du desuden huske at frekvensbånd bør placeres så tæt som muligt på signalkilden. Du bør vælge en antenneforstærker med mere end én udgang eller kombinere din forstærker til TV med en antennefordeler.

Stjernekonfiguration

Det anbefales generelt, at du sætter din antenneforstærker samme sted, som du får antennesignalet fra. Årsagen er at en antenneforstærker forstærker alting - altså både signaler og støj. Derfor er det bedst, når antenneforstærkeren befinder sig tidligt i antennesystemet. Du kan vælge at opbygge dit antennesystem på to forskellige måder. Den ene måde er et stjernesystem.

Det fungerer således, at du tager det første indgangssignal og sender det videre til det nødvendige antal fordelere. Herefter går signalet direkte ud i de forskellige stikdåser. Det betyder at du bruger mere kabel, men at tabet er meget mindre i sidste stik. Sløjfesystemet er opbygget noget anderledes. Tidligere var sløjfesystemet det mest udbredte. Her går indgangssignalet ind i den første antennestikdåse, der sender det videre til den næste etc. Det betyder, at der er et stort tab i løbet af kæden, og det er derfor, denne metode er på retur.

Returvej

Når du bruger antenne til at lave netværk, skal forstærkeren have returvej, da det er den, der anvendes til internetforbindelse. Det er nødvendigt, at der kan sendes signal i begge retninger, fordi det er forudsætningen for, at du kan se digitalt TV. Første gang du tænder antenneforstærkeren skal du skrue den så meget ned som muligt (mod uret). Du får måske besked om, at der ikke er noget signal. Det skal du ikke bekymre dig om. Når TV-forstærkeren er tændt, skal du tænde for dit TV. Her skal du finde signalstyrke og signalkvalitet inde i indstillingerne.

Du skal finde den kanal med det allerdårligste signal og tage udgangspunkt i den. Her begynder du forsigtigt at justere signalet. Når du har opnået et godt signal, kan du justere på den aktive returvej, for at det skal blive helt perfekt. Det tager noget tid at få justeret signalet til perfektion. Men det er tiden og umagen værd, når din linjeforstærker fungerer optimalt, og du får et godt og klart signal.

Vi har et stort udvalg af antenneforstærkere

Når du har brug for at få forstærket dit antennesignal, skal du bruge en antenneforstærker. Den vil du ofte få brug for, hvis du eksempelvis bruger en antennesplitter. Der kan også være andre faktorer, der svækker dit signal. Det kan eksempelvis være, hvis du bruger et radiosignal. Husk på ikke at skrue for højt op for forstærkeren, da det kan give et dårligt og forvrænget signal. Vi har et stort udvalg af linjeforstærkere til TV til dig.

Vi synes kun, det bedste er godt nok til vores kunder. Det håber vi, du fornemmer, når du ser vores udvalg af linjeforstærkere. Her på vores hjemmeside kan du se de forskellige modeller og vælge den, der passer dig bedst. Vi er et engageret og professionelt team, og vi står altid parat til at hjælpe. Du kan skrive til os direkte her på hjemmesiden, og du kan forvente hurtigt svar. Når du har bestilt din TV-forstærker, kan du selv vælge, om du vil have den sendt til din privatadresse eller til dit nærmeste posthus.

En antenneforstærker sørger for at bibeholde dit eksisterende signal igennem alle dele af din installation. Der er situationer, hvor dit signal bliver svækket, og en af dem er, når du bruger en antennefordeler til at splitte antennesignalet til flere modtagere. Når det samme signal skal fordeles på f.eks. et TV og en radio svækkes signalet. Du skal altid være opmærksom på, ikke at forstærke for meget, da det ødelægger signalet. Du skal også huske at sætte linieforstærkeren så tidligt som muligt i dit antennesystem. Det giver det bedste indgangssignal gennem hele installationen.

E-mærket

 

Betalingskort

 

 

 

avXperten
MenuKontaktKurvSøg