RF modulator

Del billedet fra din HDD-modtager med de øvrige fjernsyn i huset med en RF modulator. Smart løsning hvis du ønsker at bruge ældre TV signaler.

Læs mere om RF modulator

Slutmodstand til CAT-line TVB-02
Slutmodstand til CAT-line TVB-02
Slutmodstand til CAT-line TVB-02

Send antennesignal over CAT6 netværkskabel
udgange der kan justeres enkeltvis

Læs mere På lager
Chokpris!
 

RF Modulator - Se moderne TV-kanaler på dit gamle TV

Vil du gerne have mulighed for at kunne se kabel-TV eller bruge en DVD-afspiller på dit gamle TV, der kun har et almindeligt antennestik?

Så kan en RF modulator hjælpe dig, da det giver dig mulighed for at kunne omdanne de moderne Audio/Video signaler til et RF-signal, også kaldet Antennesignal, som dit gamle TV kan bruge.

Det giver dig mulighed for fortsat at kunne bruge dit gamle TV, på trods af at du ikke har andre forbindelsesmuligheder end et antennestik.

En RF modulator giver dig også mulighed for at kunne udsende antennesignalet gennem dit almindelige antennestik, hvilket betyder at alle de TV, som er forbundet til dit antennesignal vil have mulighed for at kunne bruge denne forbindelse.

Så kan du se DVD eller kabel-TV på alle dine TV rundt omkring i hjemmet uden at du skal til at trække ekstra kabler rundt omkring.

Så hvis du har et eller flere ældre TV i dit hjem, så kan det være en fordel at investere i en RF modulator, da det kan give dig adgang til moderne kanaler og enheder, der giver dig mulighed for at kunne få bedre underholdningsmuligheder i hjemmet.

3 Ting du bør overveje når du skal købe en RF modulator

Hvis du gerne vil have mulighed for at kunne se nye og moderne TV-kanaler på dit gamle TV, så kan det være at du gerne vil have fat i en RF modulator.

Det kan dog være en god ide at gøre dig nogle overvejelser, inden at du køber en RF modulator, så du kan være sikker på at få en der passer til dine behov.

Du kan herunder finde et par eksempler på overvejelser, som du kan gøre dig, da det giver dig bedre mulighed for at kunne vurdere hvilken type RF modulator du har brug for.

#1 - Hvad kan du bruge en RF Modulator til?

Det kan være mange årsager til at du har brug for en RF modulator til dit TV, men det kan være godt at overveje, hvilke muligheder du får ved at have en RF modulator i hjemmet.

Den største fordel du kan få med en RF modulator er, at du kan få adgang til almindeligt kabel-TV til dit gamle antenne-TV.

Det gør det muligt for dig at kunne se alle de moderne TV-kanaler uden at du skal til at investere i et moderne TV, så længe at du bare har en TV-boks som du kan tilslutte til RF modulatoren.

Så vil den automatisk omdanne Audio/Video signalet til et antennesignal, så du kan se de TV-kanaler du har lyst til.

Derudover, så vil billedkvaliteten på antennesignalet fra RF modulatoren være i høj kvalitet, da den ikke er blevet forvrænget af den distance og forstyrrelse som et almindelig antennesignal ville have været.

Det kan give dig en bedre fornøjelse, når du ser TV, da du stadig bruger et almindeligt antennesignal, men får både en god lyd og billedkvalitet.

En RF modulator giver dig også mulighed for at kunne tilslutte andre enheder til dit TV, selvom de ellers ikke ville kunne passer til et antennestik.

Det kunne f.eks. være enheder som konsoller, DVD-afspillere, eller videokameraer, så du har mulighed for at kunne se dem på dit TV.

Så kan du se dine DVD film på TV´et, selvom DVD-afspilleren ikke har et antennestik, da ved at føre signalet gennem din RF modulator, så bliver det til et antennesignal, som dit TV godt kan modtage.

På den måde kan en RF modulator give dig mulighed for at kunne bruge dit gamle TV igen, og at du kan tilkoble dine andre TV-relaterede enheder til det.

Det giver dig nogle nye underholdningsmuligheder til en god pris.

#2 - RF Modulatorens porte

Når du skal vælge hvilken RF modulator du gerne vil have, så kan det være vigtigt at overveje hvilke typer porte, som den skal have.

Alt efter hvilke porte som RF modulatoren har, så kan forskellige enheder få forbindelse til den, så længe at de har stik der passer til de pågældende stik.

Hvis du f.eks. gerne vil have at din DVD-afspiller skal kunne tilkobles RF modulatoren, så skal du gerne sikre dig at den har de rigtige stik der passer i, da det ellers ikke vil være muligt at kunne tilkoble enheden.

Eksempler på porttyper på RF modulatorer:

  • Scart Stik
  • RCA/Phono stik
  • F-Stik (Antennestik)

Det kan derfor være en fordel for dig at undersøge, hvilke stiktyper som dine TV-relaterede enheder har, så du kan få købt en RF modulator med de samme stiktyper, da du så kan være sikker på at det hele er kompatibelt med hinanden.

#3 - Opret specifikke kanaler på dit TV

For at kunne få optimalt brug ud af din RF modulator, så vil du have mulighed for at kunne oprette specifikke kanaler på dit antenne-TV.

RF modulatoren kan afgive antennesignalet på forskellige frekvenser, alt efter hvilken enheder der er forbundet til den.

Det gør det muligt for at lave en specifik TV-kanal der passer med den tilsvarende frekvens, så du hurtigt kan skifte mellem at se kabel-TV, DVD, eller konsollen, ligesom at du skifter mellem almindelige kanaler på dit TV.

På den måde kan en RF modulator gøre det meget let for dig at kunne tilgå dine enheder uden problemer.


 

 

Betalingskort

 

 

 

Samlet score: 4.7 af 5

avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007