Klik her for at se JANUARUDSALG TILBUD  -  Spar op til 38%

Powerline adapter

Powerline adapter til at forstærke Wi-Fi forbindelsen i hele huset via hjemmets el-net. Powerline adapter der sender internet gennem strømstik.

Læs mere om Powerline adapter

Hvad er en Powerline adapter?

I denne kategori finder du smarte Powerline adaptere som du kan bruge til at forstærke Wi-Fi forbindelsen i dit hjem via hjemmets el-installation.

I denne kategori finder du smarte Powerline adaptere som du kan bruge til at forstærke Wi-Fi forbindelsen i dit hjem via hjemmets el-installation. En Powerline adapter består typisk af to enheder: En afsender enhed der fungerer som router, der tilsluttes dit internet og en stikkontakt samt en modtagerenhed, der fx tilsluttes en stikkontakt i den anden ende af huset (vær opmærksom på at strømmen kører på samme kredsløb). Herefter sendes Wi-Fi signalet gennem boligens eksisterende strøm net og Wi-Fi signalet bliver højt i den anden ende af huset. Der kan også tilkobles flere modtagerenheder for at skabe bedre internet i hele huset. Du får Internet gennem sttrømstikket. Find også andre smarte løsninger til at udvide dit netværkssignal, som fx en effektiv løsning fra Ubiquiti UniFi serien. Du kan også finde en effektiv WiFi forstærker som er nem at installere, og giver dit trådløse netværk et bedre signal i hele hjemmet eller på arbejdspladsen.

E-mærketKøbsgaranti op til 50.000 DKK

 

Betalingskort

 

 

 

Samlet score: 4.7 af 5

avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Over 11.500
Varer på lager
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid!
Dag-til-dag levering
Alle hverdage, året rundt
E-mærket
Godkendt siden 2007