WiFi controller

En WiFi Controller kan med fordel benyttes til større netværk, hvor en administrator gerne vil have mulighed for at kunne styre flere hundrede Access Points.

Filtrér
Sortering

Læs mere om WiFi controller

WiFi controller - Stabil og solid internetforbindelse

Det er efterhånden blevet umuligt at undvære netværk i hjemmet og på arbejdspladsen, og en af de mest populære løsninger må siges at være trådløst internet.

Apps som Google Classroom, Slack og Zoom er afgørende for at arbejde og lære eksternt, mens tjenester som Disney+, Netflix og Xbox Game Pass holder dig underholdt.

Selv nu er der ingen tvivl om, at adgang til et pålideligt WiFi-signal er en moderne nødvendighed.

Alt dette betyder, at du har brug for en WiFi controller, der fungerer godt og passer til dit budget.

5 ting du bør vide når du kigger på WiFi controllere

En WiFi controller er ideel til at blive benyttet til større netværk, hvor en administrator har mulighed for at kunne styre flere hundrede access points.

Et Access Point er beregnet til at give dig og dit hjem, eller institution, en god trådløs internetforbindelse.

Det skaber et netværk ud fra en kablet forbindelse, og er det sted hvor dine enheder får adgang til internettet.

Det kan minde meget om en router, men hvor routere er placeret som selve den kablede forbindelse, og både modtager og sender data fra internettet og hjemmenetværket, skaber Access Points i stedet det trådløse netværk ud fra de kablede forbindelse, og agerer som det sted hvor dine enheder får adgang til internettet.

En WiFi controller giver dig mulighed for at opnå en central administration, hvilket betyder mindre konfiguration og enklere administration, hvilket ofte er ideelt til kontorer og virksomheder.

En anden fordel ved WiFi controllere er at alle Access Points i dit netværk vil have samme netværksnavn, SSID, så du ikke skal skifte WiFi netværk hele tiden.

En WiFi controller kan kobles op mod en såkaldt PoE, Power over Ethernet, Switch, som kan forsyne strøm til de forskellige Access Points via dit netværkskabel.

#1 - Din WiFi-standard

WiFi controllere, der understøtter den nyeste WiFi-standard, WiFi 6, dukkede første gang op på butikshylderne i slutningen af ​​2019.

Sammenlignet med WiFi 5, som går tilbage til 2014, er WiFi 6 hurtigere og kan prale af bedre understøttelse af det voksende antal tilsluttede enheder, der nu findes i nutidens hjem.

Du kan nogle gange se WiFi 6 refereret til med dets tekniske udtryk 802.11ax.

WiFi 6 er bagudkompatibel, så en tablet, en bærbar computer eller enhver anden enhed lavet før år 2019 vil ikke have problemer med at oprette forbindelse til en WiFi 6-router.

Disse enheder får ikke de fulde fordele ved WiFi 6.

De nyeste WiFi controllere er også kompatible med WiFi 5, men de vil være begrænset til WiFi 5-hastigheder, hvilket dog stadig er meget hurtigt.

#2 - WiFi controller til styring af Access Points

Internetudbydere tilbyder typisk flere serviceniveauer, og du kan opgradere din tjeneste, hvis du oplever, at du har brug for mere hastighed til apps som videoopkald eller spil.

En forbindelseshastighed på omkring 200 megabit i sekundet burde være i stand til at håndtere en families værdi af denne slags opgaver.

Ellers kan du ofte også få meget ud af at forsyne din WiFi controller med flere Access Points, og dermed skabe flere områder i din bolig, virksomhed, eller andet, med solidt og let tilgængeligt internet.

#3 - Hyppige husgæster eller Airbnb-besøgende?

Hvis det er tilfældet at du ofte har gæster, om det er i forbindelse med Airbnb eller blot for hyggens skyld, så vil det ofte kunne gavne dig at investere i en WiFi controller der kan rumme flere enheder og Access Points.

Det er med til at kunne give dig og dine gæster et solidt netværk, der ikke svinger i forbindelsen.

Dermed lider hverken du eller dine gæster under at der er et større antal enheder på samme netværk, hvilket ellers ofte kan betyde at dit internet bliver langsommere og ofte dykker i forbindelsen.

#4 - Kan være mere effektiv end en router

Typisk vil din router være sendt fra din internetudbyder, men det er ikke altid at de lever helt op til dine forventninger.

Disse routere som internetudbyder afsender med, lever nemlig ofte ikke op til de krav der er sat til routere, da de er billige at producere og det er netop derfor de ofte kan sende den med gratis, når man bestiller sit internet.

Derfor kan en WiFi controller ofte betale sig, især når man sætter dem op mod mange af de routere du får gratis af diverse internetudbydere.

#5 - App-baseret ledelse

Med næsten hver eneste ny WiFi controller er apps beregnet til at forenkle opgaven med at konfigurere og foretage justeringer af dit WiFi-netværk.

Apps gør det nemmere end tidligere at overvåge, hvilke enheder der er tilsluttet dit netværk og justere, hvilke enheder der prioriteres.

Du får oftest også en app med, som hjælper dig med den nemme opsætning, og samtidigt også giver dig al den essentielle information om dit udvalgte produkt.

Med app´en kan du ofte også hurtigt give internetadgang til alle enheder i nærheden, som du ønsker at give adgang til.

Det kan være både husstandens egne enheder eller hvis du har gæster der ønsker at koble sig på dit Wi-Fi.

App´en giver dig også mulighed for at indstille lysstyrken i dine enheder, så de ikke kan forstyrre dig om natten.

Denne medfølgende app giver dig altså derfor fuld kontrol over din WiFi controllere, de medfølgende Access Points, og dine netværksindstillinger.


 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Language: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007