Leder du efter FM Nødradio eller Powerbanks?

Skullcandy

Her finder du vores store udvalg af smarte produkter fra Skullcandy. Skullcandy er kendt for at lave trådløse headsets og "True wireless" earbuds i særkvalitet. Se hele udvalget lige her.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Skullcandy

Skullcandy HESH EVO Trådløs Hovedtelefon (36 timer) Sort
3 Anmeldelser
Skullcandy HESH EVO Trådløs Hovedtelefon (36 timer) Sort
3 Anmeldelser

Med smart Tile søgeteknologi
Alternativt brug med 3,5 mm minijack kabel

Læs mere På lager
Skullcandy JIB Earbuds (22 timer) Sort
Skullcandy JIB Earbuds (22 timer) Sort

True Wireless Stereo
IPX4 klassificeret

Læs mere Fjernlager
Levering: 2-4 hverdage
Senest 31. juli 2024
Skullcandy JIB Earbuds (22 timer) Blå/Grå
Skullcandy JIB Earbuds (22 timer) Blå/Grå

Med smart Tile søgeteknologi
IP55 kvalificeret

Læs mere Fjernlager
Levering: 2-4 hverdage
Senest 31. juli 2024
Skullcandy JIB Earbuds (22 timer) Rød
Skullcandy JIB Earbuds (22 timer) Rød

True Wireless Stereo
IPX4 klassificeret

Læs mere Fjernlager
Levering: 2-4 hverdage
Senest 31. juli 2024
Skullcandy DIME Earbuds (12 timer) Sort
Skullcandy DIME Earbuds (12 timer) Sort

True Wireless Stereo
IPX4 klassificeret

Læs mere Fjernlager
Levering: 2-4 hverdage
Senest 31. juli 2024
Skullcandy CASSETTE Trådløs Hovedtelefon (22 timer) Sort
Skullcandy CASSETTE Trådløs Hovedtelefon (22 timer) Sort

Med behagelige ørepuder
Alternativt brug med 3,5 mm minijack kabel

Læs mere Fjernlager
Levering: 3-5 hverdage
Senest 1. august 2024
Skullcandy Grind Earbuds m/opladningsetui (9 timer) Sort
Skullcandy Grind Earbuds m/opladningsetui (9 timer) Sort

TWS funktion, og med Stemmeassistent
Opladningsetuiet giver en drift på 40 timer

Læs mere Fjernlager
Levering: 1-3 hverdage
Senest 30. juli 2024
Skullcandy JIB True 2 Earbuds (33 timer) Lysegrå
Skullcandy JIB True 2 Earbuds (33 timer) Lysegrå

Betjeningsknapper og med mikrofon
Driftstid på helt op til 33 timer

Læs mere Fjernlager
Levering: 4-6 hverdage
Senest 2. august 2024

Eksempler på udvalget fra Skullcandy

Skullcandy er kendt som et førende brand for at lave smarte og trådløse høretelefoner og earbuds af forskellige slags til glæde for alverdens musikelskere siden 2003.

Deres karakteristiske skull-logo finder du på alle deres produkter.

Det kan være at du har prøvet en af Skullcandys mange trådløse høretelefoner, mens du fx har pendlet med toget, eller mens du har dyrket motion i det lokale fitnesscenter.

Vi har et godt udvalg af deres spændende produkter, så du har en fantastisk mulighed for at købe dig fx nogle nye trådløse hovedtelefoner, så du kan høre musik igen af god lydkvalitet.

3 typer produkter som Skullcandy er kendte for

Skullcandy har gjort sig hovedsageligt i lydbaserede produkter, så deres sortiment er inddelt i tre produktgrupper der fortsat er med til at forme deres succes på markedet.

Herunder kommer vi ind på de produkter, der har gjort Skullcandy kendte.

#1 - Skullcandy høretelefoner

Høretelefonerne fra Skullcandy er kendt for deres gode lyd, flotte og kulørte designs og god komfort til ørerne.

Skullcandy har udviklet flere serier af deres høretelefoner på baggrund af de forskellige smarte designs, og de stopper næppe der med at udvikle flere serier i den nærmeste fremtid.

Skullcandy har gennem årene lavet adskillige udgaver af deres høretelefoner, og de er inddelt i to grupper, wired (kablet) og wireless (trådløs).

Det er ofte deres trådløse høretelefoner der er mest efterspurgt blandt alverdens forbrugere, da de fleste ikke gider at rode med kabler, når de vil høre musik via deres smartphones.

Skullcandys trådløse høretelefoner har den smarte Bluetooth-funktion, så du nemt og ubesværet kan høre dine musikapps på smartphonen, og du kan foretage dig telefonopkald til din familie og venner, mens du er på farten takket være den indbyggede mikrofon.

De trådløse høretelefoner fra Skullcandy er med indbyggede genopladelige batterier og med et tilhørende USB oplader-kabel.

Men skulle du være uheldig og ikke have nok strøm på høretelefonerne, så er der også det medfølgende 3,5 mm minijack kabel som et godt alternativ, indtil de bliver opladt igen.

Mange af Skullcandys høretelefoner har et foldbart design, så du kan folde dem sammen og have dem med dig på ferien i din taske, uden at de tager ret meget plads.

Høretelefonerne er udviklet med over ear-funktion, så du kan have dem på dine ører gennem flere timer, hvis du fx vil bruge tid på at lytte til lydbøger.

Høretelefonerne har også en aktiv støjreduktion, også kaldes noise-cancelling, som lægger en god dæmper på alt baggrundsstøj omkring dig, så du bare kan fokusere på det, du vil lytte til.

En ganske smart ting på nogle af deres trådløse høretelefoner er, at de er udstyret med Tile-søgeteknologi, så du kan bruge appen Tile til at finde dem, hvis du har glemt, hvor du lagde dem sidst.

Så er det i alt smarte muligheder at finde i Skullcandys spændende sortiment af høretelefoner, som du kan finde på vores side.

Du kan læse nærmere om dem og hvad de ellers kan, hvis du er fristet til at købe en af deres høretelefoner.

#2 - Skullcandy earbuds

Ligesom deres høretelefoner så er Skullcandy også kendt for deres brede sortiment af earbuds, der er designet til at være kompakte og kan være i en tilhørende opladningsetui med afrundede hjørner.

Deres earbuds varierer meget med deres designs, og alle varianter har fokus på god lyd og komfort.

Du kan således fx købe en variant af deres earbuds der er med ørekroge, så du kan have dem sikkert i dine ører uden at tabe dem, mens du fx er ude og løbe en tur.

Deres earbuds har mikrofoner og medieknapper, så du nemt kan pause musikken, hvis din smartphone ringer.

Nogle af deres earbuds er skabt til at være modstandsdygtige over for vand, sved og støv, så du ikke risikerer at de bliver ødelagt.

Skullcandys earbuds har også behagelige in ear-ørepuder, så du kan have dem i dine ører i mange timer, mens du foretager nogle forskellige aktiviteter.

Ligesom med deres høretelefoner, så har Skullcandy udstyret deres earbuds med Bluetooth-funktion og Tile-søgeteknologi og de kan lades op med et tilhørende USB opladerkabel.

Til gengæld har de udviklet nogle earbuds med deres egen Skull iQ teknologi, så du kan styre deres funktioner med brugen af din stemme.

Med simple stemmekommandoer kan du tænde eller pause musikken i dine earbuds, hvis din smartphone ringer med i det hele.

Så ligesom med høretelefonerne, så er der mange muligheder ved at bruge Skullcandys earbuds, og du kan læse nærmere om dem og deres funktioner på vores side.

#3 - Skullcandy tilbehør

Skullcandy har også udviklet et sortiment af forskelligt tilbehør til deres produkter.

Så hvis du står i en situation og mangler fx et nyt USB opladerkabel, ørepuder eller opbevaringsetui, så har du mulighed for at købe det, du måtte mangle til dine Skullcandy-høretelefoner eller earbuds.

Blandt deres tilbehør-sortiment finder du også deres trådløse powerbanks som både kan oplade høretelefoner, earbuds, smartphones og tablets.

Så hvis du hurtigt skal have opladet en af de enheder, så kan det være sagen for dig at investere i en af Skullcandys nyttige powerbanks, hvis du bruger meget af de forskellige enheder til hverdag.

Deres battery packs findes i forskellige varianter med hensyn til batterikraft, størrelser og USB-forbindelser.

Historien om Skullcandy

Skullcandy er et amerikansk firma der laver høretelefoner, earbuds og meget mere indenfor lyd.

Firmaet blev grundlagt tilbage i 2003 af Rick Alden og Cris Williams, og allerede det samme år introducerede Skullcandy deres første produkt på en elektronikmesse i Las Vegas, USA, et headset med det såkaldte Link-system, der gjorde det muligt for forbrugeren at høre musik og foretage håndfrie telefonsamtaler.

Siden da har Skullcandy gjort sig gældende på markedet med deres store kollektioner af høretelefoner, earbuds og tilbehør til de to produktgrupper.

Deres earbuds kom frem senere i nullerne, blev meget populære og blev af magasinet Fortune udråbt som verdens sejeste earbuds helt tilbage i december 2008.

Tilbage i 2016 forsøgte en af deres konkurrenter, Incipio at købe dem for et stort millionbeløb, men aftalen faldt igennem.

Skullcandy endte dog senere i det samme år med at blive købt af kapitalselskabet Mill Road Capital, men de fortsætter som et selvstændigt firma i dag.

Produkttype
0
0
0
0
Vælg alle
Leveringstid
0
0
0
0
Vælg alle
Pris (kr)
Min:
Max:

 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Sprog: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007