Leder du efter FM Nødradio eller Powerbanks?

Elgato

Her finder du vores udvalg af enheder fra det populære brand, Elgato. Elgato har skabt en række produkter med fokus på streaming og podcasts, og tilbyder b.la. mikrofoner, capture cards, streamdecks, green screens og meget mere.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Elgato

Elgato Facecam Webcam (1920x1080/60fps)
1219 DKK
Læg i kurv
Elgato Facecam Webcam (1920x1080/60fps)

Kommer med nem tilslutning
Har en god opløsning

Læs mere Fjernlager
Levering: 3-5 hverdage
Senest 29. juli 2024
Elgato Mini Beslag m/Kuglehoved (1/4tm)
Elgato Mini Beslag m/Kuglehoved (1/4tm)

Nemt at montere din enhed på beslaget
Kompakt og let at transportere

Læs mere Fjernlager
Levering: 4-6 hverdage
Senest 30. juli 2024

Eksempler på udvalget fra Elgato

Elgato er et kendt brand i verden for deres store kollektion af alverdens udstyr til streaming og gaming.

Især streaming er i de seneste år blevet meget populært, og særligt når det drejer sig som e-sport, hvor Elgato´s produkter har gjort sig gældende med at der bliver lavet live streaming af gaming via de sociale medier som fx YouTube, Facebook og Twitch.

Det kan være at du måske som en e-sport gamer har brugt et eller flere af deres produkter, når du har skulle lave livestreaming, mens du spillede computerspil.

Elgato har udviklet en lang række af udstyr til streaming som eksempelvis de her:

5 typer produkter som Elgato er kendte for

Elgato har med tiden udviklet et væld af forskelligt udstyr til streaming, og hvis du har søgt efter dem på nettet, så vil du opdage at de har en utrolig unik mængde enheder som er populære.

Vi kommer herunder ind på de mest kendte produkter fra Elgato der har gjort dem kendt som det spændende brand de er.     

#1 - Elgato capture card

Et capture card er en lille enhed som bliver brugt til at lave liveoptagelser, mens du spiller pc eller konsol.

Et capture card virker som et mellemled mellem din computer og fx din playstation, og du kan dermed streame indhold fra din eksterne konsol på din computer, og live ud til potentielle seere.

Elgato har udviklet flere varianter af deres capture cards der hver har deres tekniske specifikationer som fx RAM, processor osv, som du skal tage højde for, hvis du ønsker at gøre en investering i en af deres capture cards.

Elgato har fulgt meget med i udviklingen af diverse computerspil som har tung grafik, så derfor har de netop udviklet deres capture cards, så det matcher med tidens tekniske krav til gavn for dig der måske ønsker at hoppe med på livestreaming-vognen.

Udviklingen af de tunge grafiske computerspil stopper muligvis næppe der, og det gør Elgato formentligt heller ikke med videreudvikling af deres capture cards.

Med noget så teknisk krævende som Elgatos capture cards, så kan vi kun anbefale at du sætter dig nærmere ind i dem, så du kan være sikker på at købe det helt rigtige Elgato capture card, så du også kan lave liveoptagelser.                    

#2 - Elgato lysudstyr

For at du kan være sikker på at dit publikum kan se dig, mens du spiller og lave liveoptagelser, så er det med at anskaffe dig noget fotolys & videolys, som kan skabe mere fokus på dig.

Dertil har Elgato udviklet en sortiment af lysudstyr der ikke kræver det store arbejde at sætte op, så du på ingen tid kan komme i gang med at lave spændende liveoptagelser, hvor der er styr på lyset.

I takt med at flere mennesker verden over der gør sig mere og mere i streaming, så har Elgato taget højde for dem der måske ikke har mulighed for at lave det største studie-setup i deres hjem.

Du har måske et lille værelse med begrænset plads, men Elgatos diverse lysudstyr kræver heller ikke meget plads for at du kan lave det bedste setup med lyset.

Et af Elgatos mest efterspurgte lysprodukter er i en rund form hvor du i midten kan sætte et mindre webcam på, mens det runde lys er med til at lyse dit ansigt op, uden du bliver blændet af det, mens du er i gang med at livestreame.  

Så der er god mulighed for at dit publikum kan se hvad du laver, hvis du bruger noget af Elgatos lysudstyr.                                                     

#3 - Elgato webcam

Det kræver nødvendigvis ikke det helt store kamera-setup, hvis du vil lave liveoptagelser i høj videokvalitet.

For Elgato tilbyder små og kompakte løsninger i form af deres forskellige webcams, som de måske også kommer til at videreudvikle med tiden.

Et af deres webcams er nemt at sætte på toppen af din PC skærm, og det kan stå sikkert og stabilt uden risiko for at det falder ned.

Deres webcam kommer også med tilhørende videosoftware, der fx kan hjælpe dig med at justere billedet i forhold til fx lys og skygge, før du begynder at lave livestreams.

Vi kan anbefale at du kigger nærmere på Elgato-webcams for at blive nærmere bekendt med deres tekniske specifikationer, før du køber det webcam der kan gøre en forskel i dit hjemmestudie.      

#4 - Elgato stream deck

Når de professionelle tv-folk laver deres direkte liveoptagelser under de vigtige events, så bruger de kontrolpaneler til fx at vælge forskellige kameravinkler.

Elgato giver dig som forbruger muligheden for, at du kan kontrollere dine livestreams med hjælp af deres udvalg af stream decks, så du kan lave det lignede arbejde som de travle tv-folk laver til dagligt.

Et stream deck er et lille kontrolpanel med forskellige knapper, som du kan tilslutte i en USB-port bagom din computer.

Med mange knapper til rådighed kan du fx lave videoredigering af dine liveoptagelser og ændre i lys, skygger og farver.

Der er mange muligheder for at lave dine liveoptagelser som de skal være, hvis du køber et af Elgatos mange stream decks.        

Knapperne kan oftest programmeres som du har lyst, og kan gøre det utrolig nemt og dynamisk at udføre en stream eller optagelse af video m.m.

#5 - Elgato mikrofoner

Ingen liveoptagelser uden lyd, og også på det område har Elgato gjort sig gældende med deres spændende sortiment af mikrofoner.

Som meget andet af deres udstyr til streaming, så fylder deres mikrofoner ikke meget og tager dermed ikke meget plads på dit bord. 

Deres mikrofoner er i kompakte og flotte designs og kommer med en god og stabil fod der kan stå godt på bordet.

Du kan også købe en mikrofon arm som ekstra tilbehør til din kommende Elgato-mikrofon, som du fx kan justere i højden, så det passer godt til hvordan du sidder.

Med en af Elgatos mikrofoner burde dit publikum have en god chance for at høre dig snakke, mens du laver dine livestreams.  

Historien om Elgato

Elgato er et tysk firma der har gjort sig til specialister indenfor udvikling og produktion af udstyr til streaming og som bruges fx af mange mennesker der laver livestream via YouTube, Twitch osv.

Elgato blev oprettet af Elgato Systems tilbage i 2010 af Markus Fest, men den blev så opkøbt af det amerikanske gaming udstyr-firma Consair, og selve Elgato hører under dem nu.

Elgato startede ud med at lave docking stations og senere op gennem 2010érne udvidede deres sortiment med andre produkter som game capture, stream decks, webcams osv.

Elgato holder fortsat en førende position inden for markedet af streaming udstyr som er efterspurgt af mange streamere og gamers verden over.                               

Produkttype
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
Vælg alle
Leveringstid
0
0
0
Vælg alle
Pris (kr)
Min:
Max:

 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Sprog: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007