Leder du efter FM Nødradio eller Powerbanks?

Sonos

Sonos er et af de absolut mest velkendte brands, når det gælder højttaleranlæg i hjemmet, og på arbejdspladsen. Sonos kan skabe surround-sound på en helt unik måde, hvor du helt selv kan opsætte systemet som du vil.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Sonos

Sonos - Perfekt lyd setup til Hjemmet

Sonos er et af markedets mest solgte og gennemprøvede multirums lydsystemer, og det er let og hurtigt at lære at bruge systemet, så du kan få mest muligt ud af lyden i alle dine rum.

Sonos er et lydsystem, der kan sammenkoble lydsystemer i alle dine rum, trådløst og levere en utrolig god lyd, hvad enten der er musik, tv og meget mere.

Produkterne fra Sonos er udviklet med lytteren i fokus og på at give lytteren en lydoplevelse i særklasse.

Højtalere i mange forskellige former og størrelser er noget af det Sonos er kendt for, og da virksomheden startede i 2002 eksisterede stort set ingen af de teknologier der skulle til, for at sammenkoble et lydsystem trådløst, på tværs af flere rum.

Dengang var det nødvendigt med ledninger ført gennem væggen eller gemt bag møbler, for at kunne spille lyd på flere enheder, men visionen for Sonos var at dette skulle gøres trådløst, og derfor måtte grundlæggerne i gang med at udvikle ny teknologi.

Først i 2005 kom den første Sonos højttaler på markedet og høstede roser og gode anmeldelser i stor stil, og siden da har Sonos fortsat med at udvikle på deres produkt.

Sonos er kendt for virksomhedens udvalg af højttalere, der kan tilkobles WiFi og på den måde forbindes trådløst på tværs af husets rum.

Herunder har vi samlet lidt mere information om Sonos produkter, hvor du også kan læse hvorfor du bør overveje Sonos som dit næste lydsystem til hjemmet.

Derfor bør du overveje Sonos

Sonos er absolut et mærke du bør overveje, når du leder efter nyt lydudstyr til hjemmet, og gerne vil have lyd i særklasse og mulighed for at forbinde lydsystemer i alle dine rum.

Sonos enheder kan kombineres på alle ledder og kanter, så du kan selv sammensætte den perfekte hjemmebiograf eller lydsystem i hele huset, så det får lige præcis de egenskaber du drømmer om.

Samtidig er enhederne lette at sætte op og konfigurere via den brugervenlige Sonos app, som også er kompatibel med flere forskellige stemmeassistenter, som eksempelvis Google assistant og Amazon Alexa.

Flere af Sonos højttalere er vandtætte, hvilket gør at du kan montere de vandtætte modeller på enten badeværelset eller under udhænget på terrassen og få god lyd, uanset hvor du opholder dig.

Sonos produkter er holdbare og stilrene i designet, hvilket betyder at du kan bruge dine enheder i mange år.

4 produkter Sonos er særlig kendt for

Helt generelt er Sonos kendt for enestående lydoplevelser i små, kompakte højttalere, der kan spille næsten ethvert rum op.

Herunder har vi samlet nogle af de produkter som Sonos er særlig kendt for, så du kan lære produkterne bedre at kende.

#1 - Sonos one

Sonos One er en af de mest kendte produkter fra Sonos, og dens popularitet kommer ikke af ingenting.

Du vil nok blive positivt overrasket over hvor meget lyd der kan være i denne kompakte højttaler, og hvor nuanceret denne lyd er.

Sonos One fås i to modeller, One SL og One, og Sonos One SL er mikrofon fri og kan i modsætning til One ikke bruges til stemmestyring, men har stadig den samme gode lyd og alle de andre funktioner som One.

Sonos One kan bruges sammen med både Google Assistant og Siri, så du let kan bruge din stemme til at styre din smart højttaler og andre smart enheder.

Lyden i en Sonos One og One SL er ens og kendetegnet ved en rigtig god bas og masser af nuancer, der får musikken til at lyde, som kom den ud af en højttaler, der var meget større.

Designet er holdt i det klassiske enkle Sonos design og er både kompakt og stilrent, og du kan nemt styre din musik via Sonos app eller med stemmen på Sonos One.

#2 - Roam fra Sonos

Roam fra Sonos er en smart lille højttaler som er let at have med overalt i din taske, og som kan levere en rigtig god lyd uanset hvor du er.

Roam kan let tilknyttes din smartphone, tablet eller computer via Bluetooth, eller bruges på dit WiFi netværk til at høre musik, når du hygger med vennerne.

Roam kan automatisk koble op på dit WiFi netværk, når du kommer indenfor rækkevidde eller parre op med din telefon eller anden enhed via Bluetooth, når du er på farten, så alt du skal bekymre dig om er at vælge den musik du ønsker at høre på Sonos Roam.

Lyden i Roam har en klarhed og en dybde som skiller sig ud fra andre mærker, og har en klarhed og en dybde i musikken, som kan overgå langt de fleste forventninger til en højttaler i denne størrelse.

Sonos Roam har et genopladeligt batteri, som blot på en enkelt opladning, kan give dig op til 10 timers spilletid, med en volumen på 50% og via Wifi.

Levetiden er lidt mindre ved brug af Bluetooth, med samme indstilling, hvor levetiden er på ca. 8 timer.

Roam fås i flere forskellige farver og har en let og ergonomisk form, som gør den behagelig at håndtere, når du er på farten og det enkle design kan passe ind i de fleste rum.

Enheden er bygget til at tage med på farten og kan derfor også holde til lidt af hvert, for ikke nok med at den både er stødabsorberende og støvtæt, så er den også vandtæt, og tager ikke skade af en regnbyge, faktisk kan den holde til at være nedsænket i en meter vand i op til 30 minutter.

#3 - Ray Soundbar fra Sonos

Sonos Ray er en kompakt soundbar, som kan levere en stor lyd og er den perfekte løsning, hvis du skal have en soundbar for første gang.

Ray giver en klar og kraftfuld lyd i en velafbalanceret stereo, hvor akustikken bringer både de høje og mellem frekvenserne frem i lyden, og bassen er veltilpasset uden at blive voldsom.

Ray er tilpasset til at blive brugt til film, så du ikke skal kæmpe for at høre hvad der bliver sagt i dine favorit serier og film, og med den velfungerende stereo kan du næsten føle at du står midt i actionfilmen.

Sonos Ray bruger teknologi der projicerer lyden fra væg til væg, så du får oplevelsen af et helt surround anlæg, og det selvom du kun har en lille soundbar.

Du kan både placere Ray på en en reol eller et tv bord, eller hænge den op på væggen over eller under din skærm, og du kan nemt slutte enheden til dit TV, hvis dit TV har en optisk udgang.

#4 - Arc Soundbar fra Sonos

Sonos Arc er luksusudgaven af en soundbar fra Sonos, og den skuffer bestemt ikke, når du modtager en lydoplevelse, der nok bedst kan sammenlignes med en biografoplevelse.

Arcs kaster lyden ud i rummet og finder ud af, ved hjælp af avanceret teknologi, hvor i rummet lyden kan projiceres tilbage fra, og på den måde bliver du omringet af lyden fra Arc.

Du kan høre fly i filmen, som om de flyver lige over hovedet på dig og føle at lyden omgiver dig fuldstændigt.

Du skal dog være opmærksom på at Arc stiller krav til dit tv, som eksempelvis skal understøtte HDMI ARC tilslutning.

Der er ikke mindre end 11 interne højttalere i Arc, som hjælper til at give en helt enestående lydoplevelse, som kan forbedre din oplevelse af at se film i din stue.

3 Grunde til at du skal vælge Sonos

Sonos er et meget populært brand blandt højttalere, og du finder dem i enormt mange hjem. Dette er med god grund, da Sonos laver højtalere med god kvalitet som er meget brugervenlige.

Herunder finder du en række grunde til hvorfor du skal vælge en Sonos højttaler frem for andre højttalere.

#1 - Høj lydkvalitet og alsidig

Sonos højtalere er blandt andet kendt for at have en rigtig god lydkvalitet, som gør at du kan nyde det lydindhold du høre bedre.

Derudover kan du finde mange forskellige Sonos højttalere, der egner sig til det du skal bruge den til.

Herunder er der en liste med de forskellige typer af højttalere du kan finde fra Sonos:

  • Højttalere
  • Transportable højttalere
  • TV-højttalere
  • Surround sound højttalere
  • Højttalere til/med pladespillere

Du kan altså finde højttalere til stort set alt, du vil have, så du altid kan nyde dit udvalgte lydindhold i høj kvalitet.

#2 - Stemmekontrol og Smart Home integration

Nogle Sonos højttalere har funktionen, hvor de kan styres via din stemme. Det betyder altså at du kan vælge hvilken musik du vil høre, styre lydstyrken og meget mere bare ved at snakke til din højttaler.

Derudover kan Sonos højttalere også integreres med dine Smart Home produkter. Eksempelvis kan du integrere dine Sonos højttalere med Amazon Alexa og Google Assistant.

Derfor gør det Sonos højttalere perfekte for dig, som gerne vil have et hjem der er så teknologisk som overhovedet muligt.

#3 - Brugervenlighed og Udvidelsesmuligheder

Sonos højttalere har generelt en meget stor brugervenlighed. Når du først har fået klaret opsætningen af dine højttalere, kan du styre alle dine Sonos højttalere fra en styrecentral, som er Sonos appen.

Med Sonos højttalere kan du også altid udvide dit repertoire af højttalere. Du skal nemlig bare opsætte din nye højttaler, så den kommer ind i styrecentralen.

Derfor kan du altid nemt købe nye Sonos højttalere til dine rum i huset. Det gør Sonos perfekt til dig der gerne vil have en højttaler i hvert rum af huset.

Fordele og Ulemper ved Sonos

Der er mange fordele ved Sonos højttalere, som du allerede kan se. Derudover er der dog også en række ulemper ved Sonos højttalere.

Herunder vil du se samtlige fordele og ulemper der er ved at bruge højttalere fra brandet Sonos:

Fordele

Ulemper

Høj lydkvalitet

Højere pris end andre højttalere

Stort udvalg af typer af højttalere

Begrænset stemmestyring

Stor brugervenlighed

Kompatibilitetsproblemer med højttalere der ikke er Sonos

Udvidelsesmuligheder

Afhængig af internet

Ofte stillede spørgsmål om Sonos

Hvilken Sonos højttaler er bedst?

Hvilken Sonos højttaler der er bedst for dig, afhænger meget af hvad du skal bruge højttaleren til. Sonos laver nemlig højttalere, der kan mange forskellige ting. Nogle Sonos højttalere er gode til TVet, mens nogle kan sættes sammen med en pladespiller. Derfor skal du finde en Sonos højttaler der kan det du skal bruge den til.

Hvordan sætter jeg Sonos op?

For at sætte din Sonos højttaler op, skal du sørge for at højttaleren får strøm. Når den er sat til strøm, så skal du konfigurere din højttaler med Sonos appen, som du kan downloade på din telefon eller computer. Herefter bliver Sonos højttaleren forbundet med netværket, og du kan så spille musik på din Sonos højttaler.


 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Sprog: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007