Leder du efter FM Nødradio eller Powerbanks?

Solamagic

Stort udvalg af smarte produkter fra Solamagic. Solamagic er et brand med fokus på varmeløsninger til terrassen, eller den udendørs café, m.m.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Solamagic

Solamagic - Terrassevarmere i særklasse

Solamagic har i mange år arbejdet på at udvikle en terrassevarmere der er meget mere effektiv og miljøvenlig end de gamle gasvarmere man normalt bruger til at opvarme terrassen og restauranter udendørs.

Solamagics patenterede varmelegeme gør at der ikke er meget energi der bliver spildt, som man ellers er vant til ved ældre varmelamper.

De har nemlig en indbygget W-reflector der giver varmelampen en varmegengivelse på 1:1, hvilket betyder at al den energi og strøm som bliver tilført lampen bliver omdannet til varme.

Det gør at der ikke er meget spildenergi, hvilket er godt for naturen, og du får mere varme ud af din varmelampe.

Med en terrassevarmer fra Solamagic har du mulighed for at kunne forlænge din terrassesæson, så du kan fortsætte med at bruge terrassen langt ind i efteråret.

En anden fordel ved denne form for varmelampe, er at varmen ikke bliver påvirket af f.eks. vinden, som det ellers er tilfældet med en almindelige gasvarmer.

Så hvis du gerne vil have en varmelampe der kan opvarme din terrasse eller caféområde, så kan det være at en varmelampe fra Solamagic er det rette produkt til dig.

5 kendte produktserier fra Solamagic

Hos Solamagic har du mange valgmuligheder mellem de forskellige produkter, så vi giver dig herunder et kort overblik over produktserierne. 

På den måde har du en bedre chance for at vurdere hvilke produkter kunne være interessante for dig og dine behov for udendørs varme.

#1 - Solamagic Basic+

De mest basale terrassevarmere du kan få hos Solamagic er Basic+ serien, der let kan opvarme din terrasse eller udendørsarealer.

Basic+ modellerne er beregnet til privat brug, og er solidt bygget så de kan holde til vind og vejr, og passer ind de fleste steder i haven eller på terrassen.

Generelt så kan Basic+ lamperne opvarme et område på mellem 12 - 16 kvm, så du kan være sikker på at hele terrassen bliver godt opvarmet.

Basic+ terrassevarmere er generelt ca. 80% billigere i drift end, hvis du bruger en udendørs gasvarmer til din terrasse.

Du kan også få terrassevarmere i forskellige farve, så du kan få en terrassevarmer der ser fint og dekorativt ud eller vælge en farve, hvor terrassevarmeren falder mere i et med selve terrassen og bliver diskret.

Farvemuligheder for Basic+ modellerne:

  • Hvid
  • Titan
  • Antracitgrå

Så hvis du er interesseret i en basal terrassevarmer til din terrasse, så kan det være at en Basic+ model er den rette til dig.

#2 - Solamagic ECO+ Pro

ECO+ Pro serien er en række terrassevarmere, der kan dække et lidt større område og er ca. 42% mere effektive den Basic+ serien.

Du kan få ECO+ Pro i flere forskellige størrelser, og de egner sig godt til brug på enten terrassen, i haven eller på altanen.

ECO+ Pro serien kan generelt opvarme et område på mellem 14 - 17 kvm, alt efter hvilken model du overvejer.

I ECO+ Pro serien kan du også finde modeller af terrassevarmere der er mere teknisk anlagt, så du har mulighed for at få en fjernbetjening med, så du kan skrue op og ned for varmen uden at skulle bevæge dig fra bordet.

Du kan også få en model der kan tilslutte sig en smartphone app via bluetooth, så du ikke behøver at have en fjernbetjening liggende for at kunne skrue op og ned.

#3 - Solamagic Premium+

Med Solamagic Premium+ får du en terrassevarmer i høj kvalitet, der kan opvarme dine udendørsområder.

Premium+ er velegnet til professionelle erhverv, hvor du har gæster siddende udendørs, som f.eks. cafér og restauranter.

De er nemlig meget robuste og kan holde til vind og vejr i lange perioder.

Du skal heller ikke bøvle med at genopfylde gas på lamperne, da de kun bruger almindelig strøm til at opvarme området, så der kan du spare en del hvis du udskifter dine gamle gasvarmere.

I Premium+ serien kan du finde modeller der kan opvarme områder mellem 14 - 19 kvm, så du kan få lige den dækning som du har behov for.

Du kan i Premium+ serien også finde modeller der har indbygget LED lamper, så du både kan få varme og lys fra dem, hvilket kan være meget brugbart til udendørs brug hos en café eller restaurant.

Du kan også få Premium+ modeller der har en medfølgende fjernbetjening, så du har mulighed for at kunne justerer på varme og lys på terrassevarmeren på afstand.

Der er derudover mulighed for at kunne få modeller der kan tilkobles din smartphone via bluetooth, så du kan styrer terrassevarmeren fra Solamagic’s smartphone app.

Det giver dig mulighed for at kunne let styrer dine terrassevarmere på afstand, så du ikke skal stå og justerer på selve lampen hele tiden.

#4 - Solamagic In-ceiling

Hvis du har en overbygning på din terrasse, så kan det være at du hellere vil have en permanent monteret terrassevarmer i loftet, så du ikke skal flytte rundt på terrassevarmeren hele tiden.

In-ceiling terrassevarmere kan også være gode i f.eks. udestuer, så du har bedre mulighed for at kunne bruge dem hele året rundt og ikke kun i sommerperioden.

In-ceiling modellerne kan dække et område på mellem 14 - 19kvm, så du kan få et være sikker på at området under terrassevarmeren er godt opvarmet.

Du har her også mulighed for at få modeller der enten har en medfølgende fjernbetjening, eller som kan tilkobles din smartphone.

Hvis du har et Smart Home system, så er der er også mulighed for at koble din In-ceiling terrassevarmer til dette, så du kan få mere kontrol over hvornår terrassevarmeren er i gang.

Så kan du f.eks. indstille terrassevarmeren til at gå i gang 10min inden at du kommer hjem, så udestuen er dejlig varm til at kunne slappe af i.

#5 - Solamagic Tilbehør til Terrassevarmer

Der er et stort udvalg af forskelligt tilbehør til Solamagic terrassevarmere, så du kan være sikker på at du kan få varmeren monteret eller opstillet der hvor du gerne vil have den.

Du kan bl.a. få forskellige typer af stativer, så du kan have terrassevarmerne stående udendørs og have mulighed for at dække så stort et område som muligt.

Her kan du finde på tre-fodet stativer, så terrassevarmeren kan stå bedre på noget ujævnt terræn, eller du kan få en basepod, der er bedre beregnet til flade overflader.

Du kan også få ekstra forlængerledninger, så du kan være sikker på at kunne få strøm hele vejen ud til dine terrassevarmere i den anden ende af haven.

Typer af tilbehør til Solamagic produkter:

  • Stativ
  • Fjernbetjeninger
  • Varmereguleringsmoduler
  • Forlængerkabler
  • Beslag og montagebøjler

Hvis du gerne vil have terrassevarmeren monteret mere permanent, så kan du også få en række beslag og montagebøjler, så du kan få den sat op der hvor du har brug for den.

På den måde kan du være sikker på at have god adgang til strøm og samtidig få dække så stort et område som muligt, så du få den bedst mulige glæde ud af dine terrassevarmere.

Leveringstid
Pris (kr)
Min:
Max:

 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Sprog: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007