Millarco

Her finder du et udvalg af produkter fra Millarco. Millarco står bag en række smarte enheder til boligen, og er især skarpe når det gælder varmeenheder som fx terrassevarmere.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Millarco

Eksempler på udvalget fra Millarco

Millarco er et danskejet brand der i de sidste 30 år har skabt en lang række af forskellige produkter indenfor gør-det-selv samt bolig og have, hvor de har glædet en masse forbrugere rundt omkring i verden.

Millarco har lavet produkter som fx terrassevarmere der kan være med til at skabe varme ude på din terrasse, samt fx nyttige haveredskaber som økser, hvis du vil hugge brænde til din pejs i den kolde vinter.

Millarco har derudover et stort udvalg af produkter som fx:

4 typer produkter som Millarco er kendte for

Millarco er kendt for en bred vifte af produkter inddelt i markante hovedgrupper.

Vi kommer herunder ind på de produkter der er med til at sikre dem deres fortsatte position indenfor bolig, gør-det-selv og have branchen.      

#1 - Millarco terrassevarmere

Det kan være meget hyggeligt at nyde de sene aftentimer i den lune årstid uden at skulle risikere at fryse, og dertil har Millarco skabt gode muligheder for dig i form af deres terrassevarmere.

De har udviklet deres terrassevarmere på forskellige måder, så selvom de tjener det selvsamme formål, så er der meget forskel på udgaverne af dem, især når det drejer sig om design og funktioner.

Fx hvis du har et smart hjem med enheder der kan styres via en app på din smartphone, så vil det oplagt for dig at tilføre en Millarco terrassevarmer der også kan styres på samme måde.

En af deres smarte terrassevarmere til montering på væg er lavet i stærkt og holdbart aluminium, som kan tåle at være ude i alt slags vejr uden problemer og som også er modstandsdygtig overfor vand og støv. 

Med den tilhørende app kan du fx indstille terrassevarmerens grader, så du kan opnå den rette varme alt afhængigt af hvad der passer til dig.

Der findes også et cover til deres væg-udgave af terrassevarmeren, som du kan trække over den, efter den er kølet ned. 

Har du en overdækket terrasse, så er der en praktisk løsning ved at have en Millarco terrassevarmer til ophæng.

Med denne her udgave kan du have den hængende oppe over et spisebord og sikre dig og familien god varme, mens I nyder jeres aftensmad udenfor, og du kan justere varmen takket være dens tilhørende fjernbetjening. 

Da der er meget forskel på Millarcos terrassevarmere med hensyn til de forskellige specifikationer, så kan vi kun anbefale at du bruger god tid på at undersøge dem, vi har på vores side.

På den måde er du med til at sikre dit hjems terrasse med den helt rigtige terrassevarmer, som dig og familien kan få meget glæde af.                                                                

#2 - Millarco værktøjssæt

Millarco er meget populære blandt gør-det-selv-folket med deres forskellige værktøjssæt der dækker over flere målgrupper.

Et af deres værktøjssæt har fx mere end 50 dele der inkluderer værktøj som blandt andet svensknøgle, bitsskruetrækker, spidstang, hammer, målebånd, sekskantnøgler og meget mere.

Alt sammen samlet i en tilhørende værktøjskasse med god plads til det hele og med et godt håndtag foroven, så du kan løfte den og have med dig på arbejdet.

Også til dine unger findes der et værktøjssæt, hvis de ligesom dig har den store gør-det-selv-interesse.

I sådan et værktøjssæt til børn findes der værktøj som fx sikkerhedshjelm, målebånd, lommelygte, handsker, bæltetaske, sikkerhedsbriller og meget mere.

På den måde kan dine unger også være med til at hjælpe dig med dine gør-det-selv-projekter og tilmed på en sikker måde, så de ikke kommer noget til.              

#3 - Millarco økser

Blandt deres redskaber til haven har Millarco et godt udvalg af økser.

En af deres populære økser er deres håndøkse med et skaft i asketræ og sandblæst hoved, og den egner sig godt til kløvning af træ og brænde.

De har også økser med glasfiberskaft der også kommer med et soft-greb, der gør at brugen af en økse af denne her type er behageligt for din hånd.

Den er let i vægt og kan bruges til fældning af de mindre træer, du måtte have ude i din have, som du ønsker at fælde.

Millarco´s økser varierer meget i deres forskellige vægte og længder, så det er en god idé at have det med i betragtningen, hvis du vælger at gå efter en af deres økser til din samling af nyttige haveredskaber i skuret.  

#4 - Millarco hobbyknive

Millarco har et stort sortiment af forskellige håndværktøjer, og blandt dem er deres udvalg af hobbyknive.

Millarco har nogle stærke og solide hobbyknive med forskellige længder med hensyn til knivblade på dem.  

Der er også en god sikkerhedsforanstaltning på dem i form af skruelås, så du kan trække knivbladet i den frem og tilbage ved brug af den og låse den fast i en bestemt længde, så du ikke risikerer at komme galt afsted med dine fingre, mens du bruger den.

Millarco har også deres hobbyknive i sæt-form, hvor du kan købe hele tre hobbyknive i et sæt, der hver findes i forskellige millimeter-længder.

Fælles for alle af Millarco´s hobbyknive er at de hver især har et godt greb, så du kan bruge en af dem gennem længere tid, uden at din hånd bliver øm undervejs. 

En anden fælles ting ved deres hobbyknive er deres kombifarve, gul og sort, hvoraf den gule farve på skaftet er meget let at spotte, hvis du hurtigt vil finde en Millarco-hobbykniv frem, uden at der går tidsspilde med at bruge tid på at finde den.     

Historien om Millarco

Millarco er et dansk firma med mere end 30 års erfaring, og de har gjort sig gældende på tre hovedgrupper med en bred kollektion af egne brands, der indtil videre består af mere end 3000 produkter.

Millarco udvikler og producerer produkter i grupper som gør-det-selv, bolig & indretning og have & fritid, og de har med årene opnået stor popularitet blandt netop de målgrupper.

Siden 1986 havde Millarco udvidet deres territorium fra Norden til Asien med stor succes.

Millarco fortsætter i dag med at have en førende position inden for deres varegrupper.

Type
0
0
Vælg alle
Farve
0
0
0
Vælg alle
Pris (kr)
Min:
Max:

 

 

Betalingskort

 

 

 

Samlet score: 4.7 af 5

avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid!
E-mærket
Godkendt siden 2007