AfterShokz

Her finder du udvalget af AfterShokz lydenheder m.m. AfterShokz er især kendte for deres revolutionerende høretelefoner med knogleledning, som betyder at du kan lytte til musik/medier helt uden at have høretelefoner på ørene.

Filtrér
Sortering

Læs mere om AfterShokz

Kort om Aftershokz

Aftershokz, også kendt som Shokz, er en virksomhed, der blev grundlagt i 2011 i Syracuse i New York.

Aftershokz har været med til at udvikle moderne teknologi, med deres open-ear metode og patenterede knogleledningsteknologi til høretelefoner.

I 2012, lancerede Aftershokz deres første høretelefoner med knogleledningsteknologi, kaldet Sportz M1, i USA; de blev kåret som vinderen af forbrugerelektronik i Wall Streets Journal Technology Innovation Awards.

Der gik ikke længe før virksomheden vandt deres anden pris, Gold Edison-prisen, for deres innovative teknologi.

AfterShokz’ høretelefoner udnytter nemlig knogleledningsteknologi, og bruger et unikt design, de kalder OpenFit™, til at give dig en helt unik open-ear lytteoplevelse.

Virksomheden har, med deres open-ear høretelefoner, gjort sig til et ideelt valg til alle dem der prioriterer sikkerhed, situationsbevidsthed, og samtidigt også maksimal komfort ved langtidsbrug.

I 2016, blev AfterShokz England Athletics’ officielle høretelefon-partnere, og også de eneste høretelefoner der er tilladt at bruge i alle landevejsløb under UK Athletics Rules of Competition.

I 2017, lancerede AfterShokz deres første Bluetooth høretelefoner, hvilket vandt endnu en pris til virksomheden for deres høje kvalitet og innovative produktdesign.

I 2019, begyndte virksomheden at rette sig mod sportsudøvere, da de lancerede Aeropex, som nu er blevet deres signatur høretelefoner, og Xtrainerz, der er deres første MP3-høretelefoner, du kan bruge til svømning.

I 2020, lancerede AfterShokz OpenComm, som er de første knogleledning-høretelefoner med en noise-cancelling mikrofon, hvilket også var med til at revolutionere hurtigt opladende teknologi.

Herefter lancerede AfterShokz OpenMove, som er deres første høretelefoner designet til det større marked.

3 smarte enheder fra Aftershokz

AfterShokz er kendt for deres høretelefoner, der alle benytter sig af knogleledningsteknologi, samt signatur open-ear design.

Deres høretelefoner er skabt med komfort og sikkerhed i tankerne, og kan derfor bruges komfortabelt hele dagen med deres over 8 timers lange batteriliv.

Alle høretelefonerne er lette at bære rundt på, og med deres hurtigopladningsteknologi, vil du nemt kunne få opladt dine høretelefoner på farten.

#1 - AfterShokz OpenSwim

AfterShokz har lavet høretelefoner specifikt til dig, der er ude og svømme regelmæssigt, eller dyrker vandbaseret sport, hvor træningen godt kan gå hen og blive en våd affære.

OpenSwim høretelefonerne benytter AfterShokz’ signatur knogleledningsteknologi, hvilket garanterer dig en earbud-fri komfortabel lytteoplevelse både i og uden for vandet.

Denne type høretelefoner er nemlig fuldstændigt vandtætte og du kan endda dykke med dem, så du får adgang til din træningsplayliste igennem hele træningen.

Høretelefonerne har også op til fire gigabytes af MP3-hukommelse, så du kan overføre så meget musik du har behov for; dette betyder dog også at høretelefonerne ikke er kompatible med Bluetooth, men dermed skal du heller ikke bekymre dig om at tage din telefon med ind til selve træningen.

Da OpenSwim-høretelefonerne er skabt til vandbaserede aktiviteter, og derfor passer de også, med deres lette vægt og delikate design, under din badehætte.

#2 - AfterShokz OpenComm

OpenComm er det første AfterShokz headset designet specifikt til kommunikation.

Hvis du derfor er meget på farten, eller taler meget i telefon, er dette headset ideelt til dig.

Du kan dermed bevæge dig rundt, så meget du ønsker og kræver, uden komplikationer.

Med OpenComms hurtige opladningsevner og 16 timers taletid med deres noise-canceling mikrofon, kan du tale lige så meget du vil uden at skulle bekymre dig om hvorvidt du er ude at køre, på en byggeplads, eller ved dit kontorbord.

#3 - AfterShokz OpenRun

Hvis du er typen der nyder lange løbeture med god musik, har AfterShokz høretelefonerne til dig.

Med OpenRun får du det nyeste indenfor knogleledningsteknologien samt forbedret bass, så du får AfterShokz’ garanti for komfort og situationsbevidsthed, samt en god lytteoplevelse.

OpenRun høretelefonerne har over 10 timers levetid på et fuldt opladet batteri, og har samtidigt også Quick Charge-teknologi, så selv hvis du glemmer at oplade dem, tager det ikke lang tid før du er på farten igen med god musik i ørerne.

Hvad er Knogleledning i høretelefoner?

Knogleledning kan ofte lyde intimiderende for dem der ikke er bekendte med teknologien, men det er ganske ufarligt.

Knogleledning er ledning af lyd til dit indre øre gennem kraniets knogler, hvilket betyder at du kan opfange lyd uden at skulle blokere din ørekanal.

Knogleledningstransmission sker omkring dig næsten hele tiden, da lydbølger vibrerer knoglerne i dit kranie; det er ofte ikke genkendeligt om hvorvidt den lyd du opfanger, sker gennem knogler eller via luft gennem din ørekanal. 

Knogleledning er også en af grundene til hvorfor din stemme kan lyde anderledes, når den bliver optaget; kraniet leder lavere frekvenser end luften, og derfor forestiller vi ofte vores stemmer lavere og mere fyldige end andre gør.

AfterShokz benytter denne teknologi for både at øge komforten og sikkerheden.

Komfort fordi at der ikke er noget der sidder og trykker i dine ører, og heller ikke dækker dem, hvilket dermed ikke giver nogle uhensigtsmæssige pres.

Sikkerhed fordi at du dermed kan høre din omverden og dermed bevarer din situationsbevidsthed, samtidigt med at du kan nyde en højkvalitetslyd.

3 grunde til at du skal vælge AfterShokz

AfterShokz sigter efter at kontinuerligt udforske nye lyde og akustikker, samt at være med til at gøre folks liv bedre med innovativ teknologi.

Der er derfor mange gode årsager til at vælge et brand som AfterShokz næste gang du skal have høretelefoner, og ud over både situationsbevidsthed og komfort, giver de også dig en god lytteoplevelse.

#1 - Service hele vejen igennem

Det føles ofte som om at du er uden for hjælp, når først du har fået dit produkt, men AfterShokz sørger derimod for at der er hjælp tilgængeligt for dig, uanset hvor og hvornår du får dit produkt.

AfterShokz sørger nemlig for at undervise deres forhandlere, så du kan få den bedst mulige service.

Virksomheden er nemlig bevidst om at de ikke altid kan hjælpe dig, hvis ikke de har nem adgang til dit produkt.

Du kan derfor opsøge deres forhandlere, eller hvor end du køber produktet, og så kan du få den hjælp du har brug for.

AfterShokz’ hjemmeside har også en let tilgængelig support, hvor du kan få hjælp så hurtigt som muligt.

#2 - Elegant design

Alle AfterShokz’ produkter er designet ud fra komfort og sikkerhed.

Derfor, når du kigger på virksomhedens udvalg, vil du kunne lægge mærke til hvor lette alle høretelefonerne er, og hvordan de alle sørger for at undgå at lægge presset hensigtsmæssigt, så du dermed heller ikke oplever gener ved længerevarende brug.

Størstedelen af deres høretelefoner kan fås i stilrent sort, hvor brugsridser og -skrammer ikke er for tydelige; samtidigt, er der også lagt fokus på kvaliteten af produktet, samt holdbarheden, så høretelefonerne passer nemt ind i dine omgivelser, samtidigt med at de har en lang levetid.

#3 - Research og udvikling

AfterShokz lægger stor vægt på komfort og sikkerhed, og det betyder også at de kontinuerligt sørger for at deres produkter altid er udstyret med det ypperste indenfor både knogleledningsteknologi og lydoplevelser.

Lyden og teknologien skal derfor begge være i top, hvilket også betyder at virksomheden bruger lang tid på deres research, og sørger for kontinuerligt at udvikle sig, for at kunne give deres kunder det bedste indenfor høretelefoner.


 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Language: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007