VMax

VMax tilbyder skærmbeskyttelse til smartphones og tablets i topkvalitet. Med skærmbeskyttelse fra VMax sikrer du din telefon mod skader, og slipper for ekstraregninger til reparationer.

Filtrér
Sortering

Læs mere om VMax

VMax - Beskyttelse til dine enheder

Her på siden finder du vores omfattende sortiment af skærmbeskyttere, til både telefoner, tablets og mere.

VMax har efterhånden sat sig godt på markedet, når det kommer til skærmbeskyttelse, og det skyldes den store kvalitet de garanterer, når det angår deres produkter.

VMaxs skærmbeskyttere er lavet af tempereret glas, og hårdheden ligger derfor på 9H, hvilket betyder at glasset er næsten lige så stærkt som diamant, og 9 gange stærkere end alment glas.

Glassene har også fået en oleofobisk overfladebehandling, hvilket betyder at den er resistent over for fingeraftryk, støv, og olie; din skærm bliver derfor godt beskyttet mod næsten alle former for skidt og snavs, og dermed forlænges telefonens levetid også.

Hvis det føles irriterende for fingrene at skulle have skærmbeskyttelse på, grundet teksturforskelle, eller lignende, kan du få skærmbeskyttelse, hvor der er en kantramme der er enten hvid eller sort, eller andet, alt efter din telefons farve, og sammen med afrundede 3D kanter, kan du hverken mærke eller se skærmbeskyttelsen.

Mange af VMaxs produkter fås også med monteringskit, der er med til at sikre at du har alt hvad du skal bruge til en hurtig og luftboblefri montering.

Der er mange fordele ved at have skærmbeskyttelse på dine enheder, om det er tablets eller smartphones, eller andet.

Med smartphones i dag, kan det være meget nemt at få ridser på skærmen, da de består mere eller mindre af et glas ydre.

Selvom at det er normalt at dine enheder får brugsridser og kan blive slidt gennem tiden, så kan det være problematisk og dyrt at skulle ud og erstatte skærmen.

Smartphones består typisk af flere forskellige individuelle komponenter, men skærmen/displayet er typisk den dyreste og mest skrøbelige del af din smartphone.

Nogle gange kan du opleve at det koster op til en tredjedel af den originale pris på telefonen, at få din skærm repareret.

En skærmbeskytter kan holde din skærm uberørt og ridsefri, og beskytte dine enheders skærme mod at revne.

Skærmbeskyttere er din garanti og forsikring mod at din telefons skærm kan revne, når du taber den, men det er vigtigt at huske på at der, som med mange andre former for beskyttelse til elektroniske enheder, er grænser for hvad helt præcist de kan beskytte mod.

4 Ting du bør vide når du køber VMax skærmbeskyttelse

I dagens Danmark bruger næsten alle smartphones, og det betyder også at der er mange som har erfaring med telefonernes skrøbelige displays.

Skader til skærmen på en touch telefon, kan påvirke telefonens brugsevne, og kan endda, i værste tilfælde, være med til at gøre din telefon ubrugelig.

Derudover kan skrammerne også være irriterende og endda være med til at mindske din glæde for telefonen eller tabletten.

Glasset der bruges til smartphones og tablets er blevet langt mere modstandsdygtigt gennem årene, og det glas der bruges til skærmene, Corning Gorilla Glas og Ceramic Shield, bliver typisk ikke ridset af at ligge sammen med eksempelvis dine nøgler eller mønter.

#1 - Fordelene ved VMax skærmbeskyttere

Der er mange fordele ved at bruge VMaxs skærmbeskyttere, og det at have en modstandsdygtighed til at stå imod ridser og lignende er blot én af dem.

Din smartphone er en værdifuld genstand, både prismæssigt og praktisk set; skærmbeskyttere vil ikke beskytte din telefon mod hårdere slag eller tab, men den vil beskytte din telefon mod brugsridser og større skrammer.

Som en bruger af smartphones, er der en stor sandsynlighed for at du har en forkærlighed for telefonens glatte fornemmelse og ydeevne.

VMaxs skærmbeskyttere føles ofte som et ikke-eksisterende lag glas ovenpå din skærm, og takket være det glas VMax bruger, kan det også føles bedre end skærmbeskyttere af plastik, samt kan holde i længere tid.

VMax skaber disse typer beskyttelsesglas ved at opvarme glasset til en meget høj temperatur og derefter nedkøle det hurtigt, hvilket resulterer i at det bliver ekstremt hårdt, og dermed er perfekt til stødabsorbering.

Ved at lave glasset på denne måde, sikrer VMax at selv meget koncentrerede stød ofte vil blive fanget af beskyttelsesglasset, da kraften spreder sig ud på hele beskyttelsesglasset i stedet for at penetrere ét specifikt punkt og risikere at ramme selve skærmen.

Derfor kan du også spare en del penge i det lange løb, ved at bruge skærmbeskyttelse, da hvad end der ellers ville ødelægge skærmen på din telefon, i stedet absorberes af skærmbeskyttelsen.

Du kan derfor trygt stole på at det dermed er en god investering at anskaffe skærmbeskyttelse, da den potentielle besparing ved at skulle erstatte beskyttelsesglasset fremfor skærmen på din telefon, typisk overstiger prisen for skærmbeskyttelse.

Det diskrete design på VMaxs skærmbeskyttelse betyder også at du kan bevare designet og funktionaliteten på din telefon, og samtidigt stadig kunne beskytte din telefon.

#2 - VMax oleofobiske belægning

Oleofobisk belægning er en olieafvisende belægning brugt i skærmbeskyttere.

Det sørger for at du ikke efterlader fingeraftryk og striber på skærmen, da det afviser den olie dine fingre efterlader.

Disse dage kan du finde oleofobisk belægning brugt til at lave snavs-resistente smartphones og tablets, og ofte er forskellen på low-end og high-end glas typisk om hvorvidt de har oleofobisk belægning eller ej.

#3 - Limens tykkelse

Limens tykkelse vil ofte have en indvirkning på skærmbeskytterens effekt; generelt, vil tykkere lim oftest holde bedre fast, når det angår VMaxs glas-skærmbeskyttere, hvorimod plastik ofte vil frembringe luftbobler, når limen er for tyk.

Det er også vigtigt at huske at både luftbobler og hvide kanter kan hindre limens ydeevne.

Hvide kanter er hvad der opstår når skærmbeskytteren ikke bliver sat ordentligt fat.

Det betyder altså at kanterne er løftet, og dermed har limen ikke mulighed for at få lige så godt et greb på din telefons display, som det burde.

Det er derfor vigtigt at du, efter at have påført skærmbeskyttelsen, vejer den ned med noget der er tungt men samtidigt kan dække hele telefonen, så limen får muligheden for at kunne sætte sig fast.

#4 - Passer til mange modeller af iPhone og Android

Da VMax er så stor indenfor skærmbeskyttelse, som de er, betyder det også at der findes skærmbeskyttelse til alle de største smartphone- og tabletmærker.

Du kan med stor sandsynlighed nemt og hurtigt finde skærmbeskyttelse til dine enheder, så de hurtigt kan blive beskyttet mod de naturlige ridser og slid, der opstår med regelmæssigt brug.

Du kan eksempelvis finde skærmbeskyttere til dine smartphones og tablets fra:

VMax sørger for at du kan finde skærmbeskyttelse til dine enheder, om det er en ældre eller nyere model du har, om det er ét mærke eller et andet; virksomheden går ind for beskyttelse af dine enheder, og det betyder at du skal have muligheden for at finde den rette skærmbeskyttelse til din enhed.

Er på tilbud
Leveringstid
Pris (kr)
Min:
Max:

 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Language: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007