Leder du efter FM Nødradio eller Powerbanks?

Fujifilm

Fujifilm er et brand som især er kendte for deres løsninger i form af kameraer, printere, samt tilbehør hertil som fx film i forskellige typer og størrelser.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Fujifilm

Fujifilm Instax Wide Fotopapir - 2x 10 fotos
Fujifilm Instax Wide Fotopapir - 2x 10 fotos

Ekstra bredt papirformat
Pakke med 20 ark

Læs mere Fjernlager
Levering: 4-6 hverdage
Senest 29. juli 2024

Fujifilm - Kvalitet og holdbarhed

Fujifilm er en japansk virksomhed der siden begyndelsen af 1930´erne har lavet både kameraer og film til disse, i en meget høj kvalitet og med en lang holdbarhed.

Fujifilm er et meget kendt mærke indenfor fotografering og har været på markedet i mange år, og virksomheden er særdeles kendt for sine fotoapparater og ikke mindst for film til disse.

Det hele startede med en produktion af Japans første spillefilm og udviklede sig over årene, i takt med fotograferingens udvikling, derfor er Fujifilm både kendt for både farvefilm, engangskameraer og digitale kameraer.

Fujifilm tilbyder en bred vifte af fotoprodukter og er altså således ikke begrænset til film og kameraer, men tilbyder også et stort udvalg af tilbehør, print og udstyr til fremkaldning af analoge film.

Fujifilms produkter er især kendt for en lang holdbarhed og en meget høj kvalitet, og med virksomhedens store erfaring har Fujifilm formået at drive udviklingen inden for fotografering til nye højder, og er i dag en af verdens 5 største kameraproducenter.

Nogle af de produkter som Fujifilm er kendt for er eksempelvis:

  • Digitale spejlreflekskameraer
  • Instaxs kameraer
  • Instaxs smartphone printere
  • Fujifilm fotopapir
  • Røntgenudstyr
  • Medicinsk fotoudstyr
  • Fotoprintere

3 produkter som Fujifilm især er kendt for

Fujifilme er kendt for en lang række produkter og herunder kan du læse lidt mere om 3 af de produkter som Fujifilm især er kendt for.

#1 - Fujifilm Instant kamera

Fujifilm er især blevet kendt blandt yngre mennesker med virksomhedens Instant kameraer i serien Instax.

Det er en serie af kameraer, som er yderst lette at betjene, lette at have med og designet i et moderne og minimalistisk design med fokus på fine detaljer.

Disse instant kameraer leverer god billedkvalitet og er især populære, fordi billedet fremkaldes umiddelbart efter det er taget, og dermed kan du dele billederne med dem der er derpå.

Kameraerne har alle de egenskaber som du kender fra et almindeligt kamera, med både blitz, autofokus og selfie mode.

Instax kameraerne findes i 3 serier, som hedder Mini, Square og Wide, hvilket også beskriver formatet på det billede der bliver printet ud.

Kameraet i serien Mini kan levere billeder på størrelse med et kreditkort, Square leverer kvadratiske billeder i størrelsen 62x62 mm. og Wide leverer billeder i rektangulær form og med målene 62 x 99 mm.

Især de mindste modeller er blevet meget populære som kameraer til mindre børn, da de udover at have en lang holdbarhed også er relativt robuste, og de små billeder er ideelle at bruge som til og fra kort til gaver, blomster eller værtindegaver.

#2 - Fujifilm smartphone printere

Fujifilm har udviklet en række små printere, som egner sig særdeles godt til at have med på farten, hvor du kan printe billeder direkte fra din smartphone.

Printerne fås i samme størrelser som Instax kameraerne og kan altså printe billeder ud i 3 forskellige størrelser.

Det der gør Fujifilm smartphone printere unikke er at det er muligt at lave billeder ud af en video med en app, som installeres på din smartphone.

På denne måde kan du udvælge de bedste øjeblikke fra din video og printe det ud som billede og dele dette med dine venner.

Printerne har et genopladeligt batteri, som kan holde op til ca. 10 pakker film, så en opladning holder i lang tid og du kan printe mange billeder på hver enkelt opladning.

Du kan både printe billeder som du tidligere har taget, eller du kan tage billeder direkte med Fujifilm appen og printe direkte, hvilket gør det let og hurtigt at printe billeder i en høj kvalitet.

Kvaliteten af billederne er høje og selv om billederen printes i størrelsen som et visitkort på den mindste model, så er kvaliteten stadig meget høj, og de små billeder gør det let at lave dine helt egne personaliserede til- og fra-kort.

De større modeller af smartphone printere fra Fujifilm fylder lidt mere, men giver samme muligheder for redigering af billeder i appen, eneste forskel på de 3 modeller, Mini, Square og Wide, er størrelsen af det format billedet printes i.

Appen kan ligeledes forbindes til dine sociale medier og uploade din billeder let og hurtigt til dine forskellige konti.

#3 - Fotopapir fra Fujifilm

Du kender sikkert allerede Fujifilms logo hvis du har prøvet at købe fotopapir til din almindelige printer hjemme på skrivebordet.

Fujifilm producerer nemlig en lang række forskellige udgaver af fotopapir, som især er kendetegnet ved en meget høj kvalitet, som hjælper dig med at udskrive billeder der bevarer farver og glans i mange år, uden at falme.

Fotopapir fås i mange forskellige kvaliteter og det er ikke alle former for fotopapir, som er lige god til at modstå tidens slid og påvirkninger.

Fujifilm har perfektioneret udviklingen af fotopapir og skabt nogle produkter, der ikke falmer når de udsættes for sollys i flere år, eller som følge af luftfugtighed og andet.

Derfor kan du med fordel overveje Fujifilm fotopapir, næste gang du mangler noget godt papir at printe dine minder med familien på.

Fotopapir fra Fujifilm fås i forskellige modeller, som kan variere i glansen fra blank til mat, i størrelsen fra de helt små modeller til instax printere til A4 størrelser, og ikke mindst i forskellige kvaliteter.

Fujifilm fotopapir kan derfor være et rigtig godt valg, hvis du ønsker dine billeder skal holde i flere år.

3 gode grunde til at vælge Fujifilm

Der findes mange gode grunde til at vælge produkter fra Fujifilm, uanset om du skal have et nyt kamera, en film til det analoge kamera, fotopapir eller andre tilbehørsdele til billede og foto opgaver.

Herunder har vi samlet 3 af de gode grunde, som vi mener er de bedste til at vælge produkter fra Fujifilm.

#1 - Mange års erfaring og udvikling

Fujifilm har udviklet deres produkter gennem mere end 80 år og har i mange år været kendt for at skabe innovative produkter i en særdeles høj kvalitet.

Siden starten i 1934 har målet været konstant at skabe innovative teknologier til at hjælpe både professionelle og amatører med at tage billeder i høj kvalitet, uanset om dette er til medicinske formål eller blot for at forevige private minder.

Når du køber et produkt fra Fujifilm, ligger der derfor mange års erfaring og udvikling bag udviklingen af produktet, og dette skaber produkter i en meget høj kvalitet, hvor især brugervenligheden er i fokus.

#2 - Bæredygtighed hos Fujifilm

Fujifilm har en stærk vision om at passe på miljøet og de omgivelser som virksomheden er en del af, og derfor arbejder virksomheden konstant på at mindske deres aftryk på miljøet og naturen.

Dette gøres blandt andet ved konstant at udvikle måden hvorpå råmaterialerne udvindes, transporteres og bearbejdes, således at denne proces belaster miljøet mindst muligt.

Derudover udvikles virksomhedens produkter med en høj grad af genanvendelighed, samtidig med at levetiden for produkterne holdes så lang som muligt, og dermed mindsker behovet for at udskifte produkter for ofte.

Fujifilm bruger i højere og højere grad grøn energi til både udvikling og produktion af deres produkter og vurderer konstant på mulighederne for at udvide disse tiltag.

#3 - Høj kvalitet

Fujifilm er især kendt for produkternes høje kvalitet og lange levetid, og dette opnår virksomheden ved at bruge de bedste materialer til både udvikling og produktion af produkterne.

Derudover er både kvalitet og lang levetid et succeskriterie under designprocessen af nye produkter, så den høje kvalitet og den lange levetid er et fokuspunkt helt fra den spæde start af et nyt produkt.

Innovation og nytænkning er en stor del af Fujifilm og der arbejdes konstant på at udvikle nye produkter og forbedre nuværende produkter, således at kvaliteten kan følge med udviklingen i både teknologi og samfunds krav.

Produkttype
0
0
0
0
0
0
0
0
Vælg alle
Leveringstid
0
0
0
0
0
0
Vælg alle
Pris (kr)
Min:
Max:

 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Sprog: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007