Leder du efter FM Nødradio eller Powerbanks?

Akasa

På denne side kan du se vores udvalg af produkter fra Akasa. Akasa er anerkendt for at levere især køleløsninger til computere, samt diverse andet Hardware til computer builds.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Akasa

Akasa Smart Ekstern Kortlæser (USB-A)
Akasa Smart Ekstern Kortlæser (USB-A)

Kommer med USB-A stik
Lille og kompakt

Læs mere Fjernlager
Levering: 3-5 hverdage
Senest 26. juli 2024

Asaka - Effektive køleløsninger til din computer

Skal du have opgraderet din computer eller til at bygge en helt ny en fra bunden af, så kan det være en god ide at undersøge de forskellige producenter og store udvalg af produkter på markedet.

Asaka udvikler og producerer en række forskellige vigtige computerkomponenter, som er nødvendige for at computeren kan virke ordentligt.

Det inkludere komponenter som f.eks. køling til processoren, RAM hukommelseskort og andre kølekomponenter til stationære computere.

Derudover har Asaka en række andre PC komponenter, som et udvalg af forskellige kabinetter, der gør det muligt for dig at kunne bygge din egen PC i den størrelse og design, som du gerne vil have.

Asaka er baseret i Taiwan, der er centrum for en stor del af udviklingen indenfor IT og PC komponenter, og har mange års erfaring med både produktionen og udviklingen af flere forskellige køleelementer og andre komponenter til PC.

Så hvis du gerne vil bygge din egen PC, så vil du sikkert gerne have et overblik over de bedst mulige komponenter, så du kan få en PC der giver dig den performance, som du har brug for.

4 Smarte produkttyper du kan finde hos Asaka

Når du skal vælge de rette komponenter til din computer, så vil du nok gerne være sikker på at kunne få de bedst mulige komponenter på markedet, så du både får en god computer i hjemmet, og kan fremtidssikre den flere år frem.

Så kan det være en god ide at få et overblik over de mange komponenter på markedet, så du lettere kan vælge de komponenter, som du gerne vil bruge i PC´en.

Du kan herunder finde en kort oversigt over et par udvalgte produkttyper fra Asaka, så du kan se hvilke type komponenter du kan finde hos dem.

#1 - Asaka CPU Køling

En af de vigtigste komponenter i en computer er processoren, og her skal du gerne have et kølekomponenter der matcher, så din PC ikke overopheder.

Processoren, også kaldet en CPU, er det komponent der laver mange af de beregninger og processer der får computeren til at fungere, og er en af de mest essentielle dele af computeren.

Af samme grund, så bliver processoren også opvarmet, når den udføre disse mange processer konstant, hvilket kan få temperaturen så højt op at processoren skader sig selv og de omkringværende komponenter i computeren.

Det er derfor vigtigt at du investere i et ordentligt kølesystem til din processor, så du kan være sikker på at den ikke overopheder mens du bruger den.

Du kan her primært finde to typer af CPU køling, enten med en blæser eller med vandkøling.

Blæseren har den fordel at den er ret kompakt og kan placeres direkte ovenpå CPU´en, hvor den så blæser varmen ud i resten af PC´ens kabinet, hvor luften så bliver kølet ned af de andre blæsere i computeren.

En CPU blæser er også generelt billigere, og kan virke fint ved mindre CPU´er, hvor du ikke forventer at de bliver nær så belastet, som hvis du f.eks. skal bruge computeren til gaming eller lignende.

Vandkøling virker lidt anderledes, hvor du har en beholder med en vandlignende væske, som absorbere varmen fra CPU´en og transportere den hen til en større blæser der sidder i ydersiden af kabinettet, hvor det bliver kølet ned, før at det føres tilbage til CPU´en igen.

Det er en meget effektiv metode til at nedkøle computeren på, og er generelt accepteret som nødvendig i større PC´ere, der er beregnet til gaming.

Du bør derfor overveje, hvad du gerne vil bruge PC´en til, så du har lettere ved at kunne vælge de rette komponenter til formålet.

#2 - Asaka Computer Kabinet

Når du skal bygge din egen PC, så er en af de første overvejelser du bør gøre dig, hvilket kabinet du skal bruge til det, da det kan få betydning for hvilke andre komponenter du kan bruge.

Kabinettet er essentielt den kasse eller indpakning, der beskytter de andre mere sarte komponenter fra potentielle stød eller slag der kunne skade computeren.

Kabinettet kan dog også være begrænsende, da ikke alle kabinetter har samme størrelse, hvilket kan gøre det svært at kunne få nogle komponenter installeret, da du ikke har nær så meget plads at arbejde med.

Eksempler på typer af computer kabinetter hos Asaka:

  • Full ATX
  • Mid ATX
  • Mini ITX
  • Mini STX

Forskellige komponenter, som især grafikkortet, bliver større og større, som udviklingen skrider frem, og her kan nogle komponenter bliver så store at du muligvis ikke kan have plads til dem i de mindre kabinettyper.

Det er derfor vigtigt at du måler op på de forskellige komponenter, så du kan være sikker på at have plads nok til at installere dem.

Det er især selve bundkortet og grafikkortet du skal være opmærksom på, da det er disse to komponenter der skal bruge mest plads, og som kan give de største problemer under installationen.

#3 - Asaka Harddisk Docking stationer

Har du flere harddiske liggende, som du gerne vil have lettere ved at kunne koble til din PC?

Med en docking station til harddisk, så har du mulighed for at kunne tilslutte en eller flere harddiske til en computer, og for at kunne hurtigt flytte store mængder af data mellem forskellige computere.

Det kan potentielt betyder at du får en hurtigere overførsel end normalt, da det kan gå lang tid med at overføre større mængder af data over internettet.

Det giver dig også mulighed for at kunne gennem harddisken væk fysisk, hvis du skulle have nogle vigtige dokumenter eller data derpå.

På den måde kan du spare en masse tid, og du kan være sikker på at dine data er bedre sikret.

#4 - Asaka Tilbehør og Kabler

Ud over de mange forskellige komponenter til computeren, du kan få hos Asaka, så kan du også finde en række forskellige tilbehør og tilhørende kabler.

Det kan f.eks. være at du har brug for nogle ekstra strømkabler til de forskellige ekstra komponenter, som du skal have installeret i computeren, eller at du gerne vil have nogle adaptere til dine komponenter, så du kan installere dem i nogle andre slots end normalt.

Det giver dig mere fleksibilitet og mulighed for at kunne flytte rundt på dine komponenter, så du muligvis får mere plads i dit kabinet.

Produkttype
0
0
0
0
0
0
0
0
Vælg alle
Leveringstid
0
0
0
0
Vælg alle
Pris (kr)
Min:
Max:

 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Sprog: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007