Leder du efter FM Nødradio eller Powerbanks?

HyperX

Her ser du vores udvalg af gaming udstyr fra HyperX. Som brand er HyperX kendt for at fremstille utallige typer tilbehør til gaming computeren, som fx mus, headsets og meget mere.

Filtrér
Sortering

Læs mere om HyperX

HyperX - Gamingudstyr til alle formål

Hvis du ønsker dig Gaming udstyr i rigtig god kvalitet, så bør du kaste et blik på mærket HyperX.

HyperX er en del af HP koncernen og er gaming serien fra HP, derfor kan HyperX leve op til den høje kvalitet som du måske kender fra HP.

HyperX udvikler og producerer en lang række gaming produkter til gamere på alle niveauer, og alle i en meget høj kvalitet.

HyperX er blandt andet kendt for konstant at levere produkter, der sætter nye standarder for komfort, æstetik og ydelse.

Uanset om du er professionel gamer eller blot gamer som en del af din hobby, kan du få stor glæde af produkter fra HyperX.

Hvis du endnu ikke har stifte bekendtskab med HyperX, så kan du herunder lære virksomheden bedre at kende, samt stifte bekendtskab med nogle af de mest populære produkter.

5 produkter som HyperX er særlig kendt for

Alle HyperX produkter er udviklet for at forbedre dit spil og er komfortable, holdbare og optimeret til spil, så du kan være sikker på en god gaming oplevelse.

Nogle af de produkter som HyperX er særlig kendt for, kan du finde meget mere om herunder.

#1 - HyperX Tastatur

HyperX producerer og udvikler en række forskellige gamer tastaturer, som er bygget til at holde til de ofte intense online kampe, som en gamer begiver sig ud i.

Tastaturer til en gamer bør være præcise, reagere hurtigt på tastetryk og samtidig kunne holde til at blive brugt i kampens hede.

HyperX producerer denne slags tastaturer og disse bruges af både professionelle og amatør gamere over hele verden.

Tastaturerne er fremstillet i lækre materialer og med forskellige lækre detaljer, som også øger komforten i at bruge dem.

Her er tastaturer hvor ergonomi også er tænkt ind i designet, så du ikke bliver træt i hænderne alt for hurtigt, når du bruger disse tastaturer.

Samtidig har de fleste af modellerne fra HyperX lyseffekter, der kan oplyse din vej til sejr, ved at du indstiller belysningen, så det er hurtigt og let for dig at navigere rundt på tastaturet under spillet, og du kan indstille lyset i RGB farver i alle regnbuens nuancer.

#2 - HyperX Mikrofoner

HyperX er kendt for at lave nogle lydmæssigt knivskarpe mikrofoner, i fede designs, hvor du ligesom på tastaturene, kan indstille lyset i mange forskellige nuancer.

Mikrofonerne fra HyperX giver en ren og skarp lyd, der sørger for at dine medspillere kan høre dig knivskarpt, og ikke er i tvivl om hvad du siger, og samtidig er forsinkelsen på lyden minimal.

Uanset om du vil bruge mikrofonen under et spil, til at tale med vennerne, eller du vil livestreame til et bredere publikum, er HyperX et rigtig godt valg af mikrofon.

HyperX udvikler en lang række modeller af mikrofoner, så du har et godt udvalg, når du skal finde den mikrofon, der passer bedst til dit behov.

#3 - Gaming Headsets fra HyperX

Komforten ved at have et headset på kan godt svinge voldsomt fra mærke til mærke, men HyperX har virkelig formået at udvikle nogle gamer headsets, som bringer komforten til et helt nyt niveau.

Med et headset fra HyperX kan du spille i timevis og nyde den overlegne lydoplevelse, der bringer selv små detaljer fra spillet op på et nyt niveau.

Når der er lyde i det fjerne, og en fjende sniger sig ind på dig, har du meget bedre mulighed for at høre det, fordi de helt små og svage lyde træder frem med disse headsets.

Du kan opleve både afstand og dybde i lyden, og med den aktive støjreduktion, som findes i mange af modellerne fra HyperX, kan du lukke alt andet ude og fordybe dig i spillets univers.

HyperX udvikler mange forskellige modeller af headsets til gamere, og du kan finde noget til næsten alle behov og i mange prisklasser, så du også kan nyde komforten med et HyperX headset.

#4 - HyperX Gaming Mus

Uanset om du er professionel gamer eller blot spiller online med vennerne engang imellem, så har du måske prøvet at spille spil, med en mus der både er langsom og upræcis.

Med en gamer mus fra HyperX kan du opleve hvor vigtigt både nøjagtighed og hastighed kan være for din evne til at vinde et spil.

HyperX designer og udvikler mus, som er lette og behagelige at holde ved, samtidig med de reagerer lynhurtigt og præcist, så du bare skal koncentrere dig om at pege og trykke.

Du kan finde modeller af mus fra HyperX, både med ledning og trådløs, men fælles for disse er at det er robuste mus, med flere muligheder for tilpasning af musen og dens knapper, samtidig har du mulighed for at finde modeller med samme indstillelige lys, som både tastatur og mikrofon.

#5 - HyperX Gaming Skærm

HyperX udvikler og producerer nogle yderst lækre computerskærme, som er specielt udviklet til at give dig en helt unik gaming oplevelse, med en utrolig skarphed, en høj opdateringsfrekvens og meget effektiv kontrast.

Derudover findes skærmene i forskellige størrelser og forskellige opløsninger, ofte følger der en monteringsarm med i kassen, så du kan finjustere din skærms placering i forhold til din indretning.

3 gode grunde til at vælge HyperX

Der er rigtig mange gode grunde til at vælge produkter fra HyperX, herunder finder du de 3 bedste grunde efter vores vurdering.

#1 - Høj kvalitet

Med produkter fra HyperX er du sikret produkter, der er udført i lækre materialer og i en meget høj kvalitet, det både ses og føles når du spiller.

Produkterne er kendt for både at være robuste og pålidelige, og er designet til at kunne holde til at blive brugt, hvor udstyr som mus og tastaturer ellers slides op hurtigere end ved almindeligt kontorbrug.

Netop de solide og stilrene materialer, samt den stærke konstruktion er noget af det, som gør HyperX til et yderst populært mærke.

#2 - Stilrent design

HyperX designer produkter der kan holde til at blive brugt, men det simple design kan se lidt spinkelt og fint ud.

Tag dog ikke fejl af dette, for selvom designet er enkelt, ergonomisk og stilrent, så er det enheder, som er designet til at holde i lang tid.

Både på mus og tastaturer er designet holdt i de klassiske linjer, uden for mange finurligheder, og det gør det let at bruge begge dele, når tingene går stærkt i spillet.

Alle produkter er designet med komforten for øje, og der er lagt stor vægt på at indarbejde ergonomien i designet, så du ikke bliver for hurtigt træt og får minimeret risikoen for overbelastningsskader.

#3 - Udviklet af passionerede gamere

HyperX har hele tiden haft en mission om at kunne tilbyde et bredt sortiment af gamerudstyr, med en høj pålidelighed, nøjagtighed og hastighed, som var let tilgængeligt for alle gamere, uanset hvilket niveau der spilles på.

Ved at lade passionerede gamere udvikle og designe produkterne, har virksomheden været en sikker spiller i gamer miljøet, når det kommer til tilbehør og udstyr.

Da udviklerne selv er gamere, er der derfor mange detaljer der virker som en selvfølge både i design og funktion af udstyret.

Samtidig engagerer HyperX sig som sponsor og samarbejder for mange e-sportshold verden over, og nyder godt af den feedback som spillerne kan komme med.

Produkttype
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
Vælg alle
Leveringstid
0
0
0
0
Vælg alle
Pris (kr)
Min:
Max:

 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Sprog: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007