Leder du efter FM Nødradio eller Powerbanks?

Olympus

Her finder du vores udvalg af produkter fra Olympus. Hvis du står og mangler en god diktafon, kikkert, eller måske et godt kamera, så er Olympus en perfekt leverandør til dig.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Olympus

Olympus 12x50 EXPS I Kikkert Multi-Coated (12x zoom)
1709 DKK
Læg i kurv
Olympus 12x50 EXPS I Kikkert Multi-Coated (12x zoom)

Forstørrer op til 12x
Visuel rækkevidde på 60 meter ved 1000 meters afstand

Læs mere Fjernlager
Levering: 4-6 hverdage
Senest 22. juli 2024
Olympus ME-15 Mikrofon (3,5mm)
Olympus ME-15 Mikrofon (3,5mm)

Med clip-on mikrofon
Nem tilslutning via 3,5mm minijack

Læs mere Fjernlager
Levering: 4-6 hverdage
Senest 22. juli 2024

Eksempler på udvalget fra Olympus 

Olympus er et stort japansk brand der er meget kendt for deres mange kameraer, kikkerter og diktafoner og har eksisteret i mere end 100 år.

Olympus kameraer har især glædet mange fotografer gennem længere tid, og måske har du som fx professionel fotograf brugt en af deres kameraer til pressearbejde eller til at lave flotte naturbilleder.

Du har måske også brugt en af deres kikkerter, hvis du fx har været på ture i naturen og kigge efter de mange dyr. 

3 typer produkter som Olympus er kendte for

Olympus er særligt kendt for deres kameraer, men har også andre populære produktgrupper, som fx diktafoner og kikkerter.

Herunder kommer vi nærmere ind på netop de produkter, der har været med til at gøre dem til det stærke brand, de fortsat er i dag.        

#1 - Olympus kameraer

Olympus startede med at producere kameraer i 1936, og siden da har de fortsat været i gang med at videreudvikle deres sortiment af kameraer.

Deres kameraer er kendt for deres ikoniske stil, den høje billedkvalitet og deres meget kompakte design, og de har været brugt af mange hobbyfotografer og professionelle fotografer verden over.

Der findes Olympus-kameraer i en række forskellige serier, til forskellige behov.

Nogle af deres kameraer er udviklet sådan, at de er meget robuste og kan tåle at være i brug i den vilde natur uden risiko for problemer med teknikken. 

Deres kameraer har fulgt med den digitale udvikling, samtidig med at de har de klassiske funktioner, man forbinder med dem.          

Her er fx nogle af de funktioner der findes i Olympus mange kameraer:

 • Billedsensor. Billedsensoren i et kamera er med til at omsætte optiske billeder om til elektriske signaler. 
 • Fokuseringssystem. Med den funktion kan du indstille fokusset i objektivet på dit kamera.
 • Lysmåler. Den funktion er med til at måle lyset omkring dig, så du dermed kan sikre dig, at du tager et billede i det rette lys, du går efter.
 • Effektfilter. Med den funktion kan du vælge at tage et billede i en bestemt filter der kan være med til at skabe en ekstra stemning til billedet, som fx sort/hvid eller bløde sepia toner.

Olympus har også udviklet en lang række af tilbehør til deres kameraer som fx flash-lys, opbevaringstasker, objektiver, genopladelige batterier, batteriopladere og meget mere.

Med en af deres kameraer til rådighed, så er der en fantastisk mulighed for du kan tage smukke billeder der kan vække begejstring blandt din familie og venner.                

#2 - Olympus diktafoner

En diktafon er et meget brugbart redskab blandt journalistik-studerende og professionelle journalister til at lave lydoptagelser, mens man fx interviewer forskellige mennesker. 

Gennem flere årtier har Olympus udviklet mange diktafoner, og de er stadig meget efterspurgt på diktafon-markedet på baggrund af deres høje kvalitet og store innovation.    

Her er fx nogle af de funktioner der findes i Olympus mange diktafoner:  

 • Indbygget højttaler. En diktafon har en indbygget højttaler i sig, så du kan afspille hvad du har optaget med den.
 • Knapper. Der er basale knapper som afspil/pause, spole frem og tilbage og plus/minus, der bruges til at flytte rundt med lydfiler.
 • Skærm. Der er en indbygget skærm på diktafonen, så du fx kan se hvor meget du optager, mens du fx laver interviews.   
 • USB-forbindelse. Du kan forbinde en diktafon til din computer via USB for at overføre dine lydfiler.
 • Støjdæmpende mikrofon. Deres diktafoner har støjdæmpende mikrofoner, så du kan få god lyd trods eventuel baggrundsstøj.

Vi har et fint udvalg af deres forskellige diktafoner, så du har mulighed for at købe en diktafon der måtte matche til dine behov med den.

Det kan anbefales at kigge nærmere på dem vi har på vores side, så du kan blive klogere på deres forskellige specifikationer, før du køber den helt rigtige Olympus-diktafon.                                       

#3 - Olympus kikkerter

Olympus har en vigtig betydning for verden inden for optik med deres mange kikkerter, som de også fortsætter med at udvikle flere af med tiden.

De har fx lavet professionelle kikkerter, som hvis du er fuglekigger, sikkert kan have meget sjov med at se tættere på de mange fugle i vores natur og kompakte kikkerter som du nemt kan have med på rejser i din rejsetaske uden besvær med plads.

Deres kikkerter består af robust materiale der kan tåle det dårlige vejr, hvis du kommer ud for en voldsom byge, mens du er udenfor og bruger din kikkert.

Her er fx nogle af de funktioner der findes i Olympus mange kikkerter:

 • Vandtæt. Nogle af deres kikkerter er vandtætte, hvis du bliver uheldig med regnvejr, mens du bruger din kikkert i naturen.
 • Forstørrelse. Forstørrelsen på deres kikkerter er defineret efter x antal af gange den kan forstørre og zoome ind på. 
 • Dioptrijustering. Den funktion på deres kikkerter er med til at justere fokus. 

Vi har også deres kikkerter på vores side, så du også kan få gavn af en af deres flotte og nyttige kikkerter, hvis du ønsker at se tættere på naturens mange dyr.

Du kan kigge nærmere på de Olympus-kikkerter vi har og bliv klogere på deres forskellige egenskaber, før du laver et køb.   

Historien om Olympus 

Olympus er en japansk virksomhed der udvikler og producerer kameraer, og de har spidskompetencer inden for elektronik, optik og finmekanik.

Virksomheden blev grundlagt helt tilbage i 1919 af Takeshi Yamashita, og de har haft fokus dengang på at være eksperter indenfor udvikling og produktion af mikroskoper og termometre gennem deres første periode.

I 1936 begyndte Olympus at lave kameraer, og de var med til at skabe epokegørende innovationer med fx udvikling af zoom-objektiver.

For nyligt solgte Olympus deres kamera-division til det nye selskab OM Digital Solutions, som de så ejer en del af, så der bliver lavet og solgt Olympus-kameraer trods den store forandring i deres koncern.   

Senere udviklede Olympus diktafoner og kikkerter, så også på de områder har de gjort sig gældende gennem årene.

Som virksomhed består Olympus af fire forskellige divisioner som foruden deres kendte produkter, også laver henholdsvis udstyr til medicin, videnskab og industri.

I dag har Olympus fortsat deres hovedkvarter i Tokyo, Japan og har flere afdelinger verden over.                

Produkttype
0
0
0
0
0
0
0
Vælg alle
Leveringstid
0
0
0
0
Vælg alle
Pris (kr)
Min:
Max:

 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Sprog: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007