Milwaukee

Her finder du vores udvalg af værktøj fra Milwaukee. Brandet er kendt for deres kvalitets værktøj, både elektroniske enheder samt helt standard værktøj til arbejdsbrug.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Milwaukee

Milwaukee M18BOS125-0 Akku Excentersliber u/Batteri (18V)
Milwaukee M18BOS125-0 Akku Excentersliber u/Batteri (18V)

Med 6-trins variabel hastighedsindstilling
Praktisk aftagelig støvbeholder

Læs mere Fjernlager
Levering: 2-4 hverdage
Senest 28. maj 2024
Betonborsæt Karbidspids TCT 8 stk.
Betonborsæt Karbidspids TCT 8 stk.

Ø3 & Ø4 bor kommer med rundt skaft
Fra Ø5 bor kommer med 3 flade kanter

Læs mere Fjernlager
Levering: 3-5 hverdage
Senest 29. maj 2024
Betonborsæt Karbidspids TCT 8 stk.
1 Anmeldelser
Betonborsæt Karbidspids TCT 8 stk.
1 Anmeldelser

Ø3 & Ø4 bor kommer med rundt skaft
Fra Ø5 bor kommer med 3 flade kanter

Læs mere Fjernlager
Levering: 3-5 hverdage
Senest 29. maj 2024

Historien om Milwaukee Electric Tool Corporation

Milwaukee blev grundlagt i 1924 i Wisconsin, USA, og er et datterselskab af Techtronic Industries.

I 1923 brændte en værktøjsvirksomhed ned, hvilket tvang forretningen på offentlig auktion, da de ikke kunne redde det tab de led under branden.

Forretningen blev købt af Albert F. Siebert, der i 1924 startede Milwaukee Electric Tool Corporation.

Siebert startede virksomheden med det mål at se hvordan han bedst kunne forlænge værktøjs levetid.

Siden da har virksomheden gjort sit bedste for at opretholde sit omdømme som innovator.

Det har de gjort ved at udvikle den pladsbesparende vinkelboremaskine i 1949, den første transportable elektriske metalsav i 1951, og en boremaskine med uset højt drejningsmoment i 1970, hvilket allesammen blev branchestandard blandt håndværkere.

I overensstemmelse med missionen om kun at producere Heavy Duty produkter i den bedste kvalitet til professionelle, trådte Milwaukee i 2007 ind på markedet for håndholdt værktøj.

Det gjorde de ved at købe Stiletto Tool Company, hvilket er den førende producent af innovative professionelle hamre og håndværktøj af titanium.

Siden da har Milwaukee Electric Tools været en af branchens førende producenter indenfor Heavy Duty elværktøj og kvalitetstilbehør til professionelle brugere og virksomheder verdenen over.

3 ting Milwaukee er kendt for

Milwaukee har eksisteret længe, og det kan derfor være svært at pege én ting ud, som det de er allermest kendt for.

Milwaukee har leveret højtydende værktøj til professionelle håndværkere i næsten et helt århundrede.

Overordnet set, er Milwaukee kendt for at lave elektronisk og batteridrevet værktøj og- maskiner til erhvervsbrug.

#1 - Enheder til boring og mejsling

Siden Milwaukee laver værktøj og maskiner hovedsageligt til virksomheder, er mange af deres produkter skabt med det i tankerne.

Derfor vil du eksempelvis finde mange varianter af det samme produkt, som eksempelvis slagboremaskinen, da det er essentielt at du har den rette boremaskine til opgaven, hvad enten det er en kompakt boremaskine eller en mere kraftig boremaskine.

Uanset om du har brug for værktøj og maskiner til at bore i hård sten eller fjerne spåner ved beton, vil Milwaukees batteridrevne serie klare opgaven.

Alle maskinerne er udstyret med et komfortabelt og solidt greb, så professionelle betonarbejdere kan komme igennem deres arbejdsdag uden at kunne risikere ømhed i kroppen.

#2 - Enheder til have- og skovarbejde

Milwaukees kraftfulde og professionelle haveværktøj leverer høj ydelse, hastighed, drejningsmoment og holdbarhed.

Eksempelvis, vil Milwaukees kædesave reducere din arbejdstid, da de er udstyret med evnen til at kunne skære igennem hårdere træ uden problemer, og vil levere op til 150 snit per opladning.

Milwaukee har altså gjort havearbejde meget nemmere ved at producere brugervenlige trådløse maskiner, som hjælper med at gøre din arbejdsdag meget nemmere.

Du vil finde flere forskellige varianter af kædesave, græstrimmere, og løvblæsere, samt mange andre former for maskiner, hvilket alle vil hjælpe dig med at få styr på haverne, skovene, og meget andet.

#3 - Enheder til belysning på arbejdet

Milwaukee skaber ikke kun maskiner til dit arbejde, men sørger også for at uanset hvornår du arbejder på døgnet, så har du den bedste belysning muligt.

Du kan få personligt lys, som du kan bære rundt på, og have siddende på kroppen imens du arbejder.

Milwaukees personlige lys er skabt til at modstå selv de hårdeste forhold på og uden for arbejdsstedet, og er derfor essentiel til enhver håndværker.

Milwaukees arbejdslys er skabt med TRUEVIEW™-teknologi, hvilket giver en god farvegengivelse og samtidigt skåner dine øjne, hvilket er nødvendigt, når du arbejder med det i mange timer.

Med alt fra inspektionslygter, stativlamper, pandelamper, til magnetmonterbare lygter, vil du nemt kunne finde den optimale løsning uanset hvad du arbejder med på byggepladsen.

3 grunde til at vælge Milwaukee

Siden Milwaukee blev grundlagt i 1924 har virksomhedens primære mål været at fremstille de bedste Heavy Duty elektroniske og batteridrevne værktøjer og tilbehør til virksomheder.

Det betyder også at Milwaukee i dag er synonymt med slidstærkt og driftssikret værktøj i høj kvalitet, og du kan finde mærket på næsten alle håndværkeres arbejdspladser.

#1 - Erfaringen kan ses i deres produkter

Milwaukee er en legende indenfor værktøj, og har fået titlen efter at have revolutioneret branchen med deres research siden 1924.

Virksomheden allierer sig med håndværkere igennem produktionen for at kunne forstå hvilke behov der er, når det gælder maskiner til arbejde.

Dette betyder at deres produkter er udstyret med de bedste løsninger til både erhvervsbrug og privat brug.

Milwaukee ændrede designet på hele deres håndholdte værktøjskollektion i 2010, efter der kom stor fokus på de stress-skader der kan forekomme efter længere tids brug.

Dette betyder at du i dag kan finde Milwaukee-tænger, der er tykkere og har blødere kanter, samt en fordybning i midten, hvor du kan hvile din tommelfinger.

Dette er med til at give dig mere komfort, når du skal bruge en masse kræfter på at løsne bolte, i modsætning til de tidligere tyndere tænger, der kunne skade dine hænder.

#2 - De kan holde til hårdere arbejdsforhold

Milwaukees værktøj og maskiner er designet og produceret til brug i hårde omgivelser og til brug af virksomheder.

Derfor kan de også holde længere og til hårdere brug end andre på markedet, men det betyder også at de ofte ligger på en lidt højere pris end andre.

Det er derfor essentielt at du tænker over hvad du vil bruge dine produkter til, og hvor meget du vil bruge dem.

#3 - Innovation og kvalitet går hånd i hånd

Kunden betyder næsten alt for Milwaukee, og deres behov, meninger, og krav følger med igennem hele produktionen.

Dette skyldes især at næsten alle Milwaukees kunder er professionelle tømrere, håndværkere, elektrikere, og lignende.

Dette er også en af grundene til at Milwaukee allierer sig med professionelle håndværkere, så virksomheden kan skabe de bedste maskiner og værktøj til professionelt brug.

Efter at flere arbejdspladser begyndte at søge stærkere og mere holdbare maskiner til eksempelvis beton- og nedrivningsarbejde, meldte Milwaukee sig hurtigt på banen og kom ud med FUEL-kollektionen.

FUEL-kollektionen sørger for ikke at udlede nogen form for gas, så du og dine ansatte slipper for gas-hovedpiner, samtidigt med at maskinerne også både vibrerer og støjer mindre.

Milwaukees specialister lægger sin sjæl i at skabe innovative kvalitetsprodukter, og der ligger meget i skabelsesprocessen.

Fra kundeundersøgelser, CAD-design, omfattende interne tests af driftssikkerhed og holdbarhed, prototypeudvikling og praktisk afprøvning til lancering af det endelige produkt.

Kundens behov og sikkerhed er altid med i alle de overvejelser og produktdesigns Milwaukee skaber.

Produkttype
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
Select all
Leveringstid
0
0
0
0
Select all
Pris (kr)
Min:
Max:

 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Language: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007