Leder du efter FM Nødradio eller Powerbanks?

MSI

MSI er et velkendt brand indenfor især udstyr til Gaming. De har en lang række smarte enheder, som fx effektive skærme, grafikkort, tastaturer og meget mere til gaming.

Filtrér
Sortering

Læs mere om MSI

MSI Agility GD70 Musemåtte (90x40cm)
MSI Agility GD70 Musemåtte (90x40cm)

Enkel musemåtte i klassisk design
Skridsikker bund

Læs mere Fjernlager
Levering: 2-4 hverdage
Senest 26. juli 2024

Historien om MSI

MSI, hvis fulde navn er Micro-Star International, er en Taiwanesisk virksomhed, der blev grundlagt i 1986 af de 5 grundlæggere; Hsu Xiang, Huang Jinquing, Lin Wetong, Yu Xian’neng og Lu Qilong.

Virksomheden har hovedsæde i New Taipei City og producerer og udvikler computer hardware.

Alle grundlæggerne havde tidligere arbejdet for Sony og med deres ingeniørbaggrund fra Sony, opstartede de det der kendes som MSI.

I løbet af 1990’erne udvidede virksomheden hurtigt og fik fabrik i Zhonghe og allerede i 2000 åbnede den anden fabrik i Zhonghe.

I 1998 blev virksomheden optaget på den Taiwanesiske børs og i 2000 blev MSI computer grundlagt, kort efter blev også MSI Electronics Grundlagt.

I løbet af 00’erne fortsatte den hurtige udvikling, her blev blandt andet startet et Europæisk logistikcenter i Holland, lanceret en computer “Mega PC” og virksomheden blev en del af Top 20 over globale brands i Taiwan

I 2016 var MSI den største producent af gaming laptops på verdensplan og i april 2017 introducerede virksomheden er sponsoreret e-sportshold “Join the Dragon”, som blev oprettet for at finde talentfulde e-Sports spillere.

Siden da er MSI blevet et kæmpe brand indenfor e-Sports og gaming, der er udviklet talrige gaming laptops og virksomheden har spillet en stor rolle i udviklingen af spil og hele e-Sports verdenen.

Virksomheden har haft partnerskaber med en lang række virksomheder som for eksempel

  • Ubisoft
  • ESL
  • Mustek

MSI har op gennem årene også udviklet både servere, industrielle computere og infocentre til biler.

MSI - kraftige gamer computere

MSI er især kendt for deres computerudstyr til særligt gamere, både professionelle og amatører.

MSI er kendt i gaming miljøet, for at lave meget kraftfulde gaming laptops og stationære computere, som har den bedste ydelse og en enestående visuel oplevelse.

Derudover leverer virksomheden både færdige, præinstallerede computere, såvel som enkeltdele, så gamere over hele verden kan bygge en MSI computer, der passer nøjagtigt til deres behov.

MSI er kendt for den høje kvalitet, der tillader computeren at afspille spil på alle de høje settings, samt computerens innovative teknologi, der sikrer brugerne en computer, som de ikke behøver at udskifte lige med det samme.

MSI er særlig kendt for deres gaming udstyr i alle prisklasser, men har også udviklet og produceret andre produkter som for eksempel:

  • Content creation laptops som er udviklet specielt til designere der arbejder med grafisk materiale professionelt
  • Virksomheds- og præsentations laptops Specielt udviklet til virksomheds brug og til præsentationer mm.
  • Skærme til computere
  • Grafikkort og andet tilbehør giver mulighed for at udvide den computer du har med bedre grafik, hastighed og kraft
  • Tastaturer, mus og højttalere til brug med computere særligt med henblik på gaming

7 gode grunde til at vælge MSI

Der er mange grund til at vælge en computer eller tilbehør fra MSI og der er en masse specifikationer at holde styr på, derfor har vi herunder samlet 7 gode grunde til at vælge MSI.

#1 - Mange års erfaring og udvikling

MSI har mange års erfaring i at udvikle, designe og producere højtydende computere, uanset om det er laptops eller stationære computere.

Med grundlæggernes viden fra deres tid hos Sony, deres ingeniøruddannelse og temaet af eksperter fra hele verden, er MSI en af de førende mærker inden for udvikling af gaming laptops og udstyr.

Virksomheden udvikler konstant på deres produkter for at blive endnu bedre og er i tæt kontakt med professionelle gamere, fra deres sponsorerede teams i MSA ligaen.

Disse gamere hjælper med feedback på de sidste nye produkter og MSI bruger denne feedback meget aktivt til at forbedre produktet, inden det kommer på markedet.

#2 - Kendt for kvalitet

Msi er kendt for deres høje kvalitet i deres produkter og denne kvalitet kommer både til udtryk gennem computerens design, brugervenlighed og ikke mindst ydelsen.

Computerne er robuste maskiner, der også kan bruges til andet end gaming, for eksempel kan computeren fint bruges som en kraftfuld skolecomputer, arbejdscomputer eller til kreative grafiske projekter.

Kvaliteten sikre at du har din computer i mange år og at ydelsen sikrer dig at du kan bruge den til næsten alle de projekter du har lyst til at kaste dig ud i.

#3 - Kendt for maksimal ydelse

MSI computere er kendt for deres enestående ydelse og kraft, som giver dig en hurtig computer, der tillader dig at spille alle typer af spil, eller køre tunge grafiske programmer.

Computerne har en råstyrke, der kan trække de mange multiplayer spil, som er blevet ekstremt populære, og som kræver enormt meget af din laptop, i forhold til ydelse og hastighed.

Du har nok ikke lyst til at sidde midt i et spil og computeren begynder at hakke og måske smide dig af spillet, fordi den mangler kraften til at kunne trække det.

MSI tilbyder stabilitet, høj ydelse og performance, samt lave søgetider og derudover er SSD’en næsten lydløs og har et strømforbrug der er mindre end mange af konkurrenterne.

#4 - Brugervenlig software

MSI computere kører med styresystemet Windows fra Microsoft, som er kendt for sin brugervenlighed.

Det betyder at det er nemt at betjene din nye computer, uanset om det er en laptop eller en bærbar.

Med en præinstalleret computer er det hele klar til brug og du skal blot starte computeren op, så er du klar til at spille.

Har du købt dele til at bygge din egen computer finder du også nemt guides til opbygning på MSI’s hjemmeside og de mange forummer på siden.

Softwarens brugervenlighed går igen ved installationen af denne.

Selv de spil MSI udvikler er brugervenlige i forhold til opsætning og de gør det let at få det maksimale ud af dit nye spil.

#5 - Miljøvenlig bæredygtighed

Det er nok ikke lige det første du tænker på, når du kigger på MSI, men virksomheden har et stort fokus på miljøvenlig bæredygtighed og stiller store krav til hele forsyningskæden.

MSI har de seneste år investeret meget i at forbedre deres energiforbrug, både på fabrikkerne rundt om i verden, men også på selve produkterne.

Derudover er der et stort fokus på at begrænse affaldsmængder og genbruge alle de produkter der kan genbruges.

#6 - Optimal gaming oplevelse

MSI giver dig mulighed for en optimal gaming oplevelse med virksomhedens computere, både hvad angår ydeevne, grafik, audio, kontrol og streaming.

Grafisk får du en hurtig og klar visuel oplevelse uanset om du er i krig eller du kører race, som gør det lettere hurtigt at opdage forhindringer eller fjender.

Det lydmæssige setup er et tydeligt surround sound, som trækker dig dybere ind i spillets verden og den særlige kontrol over dine indstillinger giver dig mulighed for at finjustere næsten alle parametre af både det visuelle og lydmæssige aspekt.

#7 - Flere prisklasser

En af de store fordele ved MSI computere er at de fås i flere prisklasser, så det er muligt for alle at få en god og kraftig gaming computer.

Du skal dog være opmærksom på at jo mere du forventer af din MSI computer, jo mere må du også have op af lommen.

MSI er dog et mærke af computere, hvor du virkelig har mulighed for at få noget for pengene og da computeren kan bruges til adskillige formål, så er der ingen grund til både at have en gaming computer OG en arbejdscomputer, for MSI gør det ud for dem begge.

Produkttype
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
Vælg alle
Leveringstid
0
0
0
0
0
Vælg alle
Pris (kr)
Min:
Max:

 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Sprog: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007