Leder du efter FM Nødradio eller Powerbanks?

Cozze

Hvis du vil lave en perfekt hjemmelavet pizza, så har Cozze løsningen til dig. Cozze tilbyder en genial pizzaovn, samt tilbehør hertil så du kan skabe fantastiske pizzaer derhjemme.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Cozze

Cozze Pizzasten til Cozze pizzaovn (34,5×34,5cm)
Cozze Pizzasten til Cozze pizzaovn (34,5×34,5cm)

Pizzasten i cordierite
Tåler opvaskemaskine

Læs mere Fjernlager
Levering: 3-5 hverdage
Senest 1. august 2024
Cozze Pizzabræt (Ø350x10mm) Lyseblå
Cozze Pizzabræt (Ø350x10mm) Lyseblå

Med en diameter på 35 cm
Flot blåt design

Læs mere Fjernlager
Levering: 3-5 hverdage
Senest 1. august 2024

Cozze pizzaovne og tilbehør til lækker hjemmelavet pizza

Cozze er et brand under Millarco og producerer blandt andet pizzaovne og tilbehør til at lave en lækker hjemmelavet pizza.

Cozze har stort fokus på at give dig muligheden for at lave en perfekt pizza hjemme hos dig selv og i sortimentet kan du finde næsten alt hvad hjertet begærer i udstyr til at lave pizza.

10 produkter Cozze er kendte for

Cozze er på meget kort tid blevet kendt for det store sortiment i pizzaovne og tilbehør, som giver mulighed for at lave lækker hjemmelavet pizza, tilberedt på ca. 2 minutter.

Tilbehøret i sortimentet spænder bredt og er udviklet til at gøre det nemt for dig, at lave pizzaer til hele familien.

Herunder har vi samlet en række af de produkter som Cozze især er kendt for og hvad de kan.

#1 - Cozze Pizzaovn

En Cozze pizzaovn gør det hurtigt og meget let at bage lækre stenovnsbagte pizzaer, ovnen er let at betjene og når du starter ovnen op, går der kun ca. 20 minutter før du har en ovn der er 400 grader varm og klar til at bage dine hjemmelavede pizzaer, som de skal bages.

En rigtig pizza skal have en sprød bund og skorpe, og det får den kun, hvis den bages ved meget høj varme.

Der er ikke ret mange ovne i almindelige køkkener, der kan nå en effektiv temperatur på 400 grader, derfor har du brug for en pizzaovn, for at få de hjemmelavede pizzaer op på det næste niveau, både i forhold til sprødhed og smag.

Hvis du elsker pizza og du er træt af de halv-slatne, men dog velsmagende versioner af hjemmelavede pizzaer du kan lave i din almindelige ovn, så har du brug for en Cozze Pizzaovn.

Ud over at Cozze Pizzaovn har fået utallige top anmeldelser af kokke og andre madkendere, så er Cozze faktisk til at komme i besiddelse af for en forholdsvis lille sum penge, sammenlignet med konkurrenterne.

Med en Cozze Pizzaovn kan du både bruge campinggas og almindelig flaskegas, alt efter hvilken regulator du bruger, det betyder at den er let at have med på for eksempel stranden eller på campingpladsen, fordi du kan nøjes med en lille campinggas, når du er på tur.

Så hvis du vil have en sprød og lækker pizza som er bagt på ca. 2 minutter, så er Cozze Pizzaovn værd at tage med i dine overvejelser.

#2 - Cozze Pizzasten

Når du køber en Cozze Pizzaovn følger der en Cozze Pizzasten med, og skulle du få brug for en Cozze Pizzasten mere, så kan du altid tilkøbe en ekstra.

Cozze Pizzasten er lavet i Cordierit, som er det absolut bedste materiale til pizzasten, fordi materialet kan tåle en meget høj temperatur og er i stand til at holde på temperaturen.

Det giver en god varmefordeling, som er fortræffelig til at sikre en sprød og luftig pizzabund og skorpe.

Når du bruger en Cozze Pizzasten, skal stenen varme op sammen med ovnen, så den opnår den samme høje temperatur som ovnen, og dermed bager bunden med det samme pizzaen bliver lagt på stenen.

Cozze Pizzastenen kan klare en tur i opvaskeren, så rengøringen er gjort let, så du hurtigt kan få gjort pizzaovnen klar til næste gang du skal lave pizza.

Cozze Pizzasten fås i størrelser der passer til både 13” og 17” Cozze Pizzaovn.

#3 - Cozze Udendørsbord til Pizzaovn

Cozze udendørsbord til pizzaovn er et elegant udendørsbord, med hjul, som passer perfekt til at have din Cozze Pizzaovn stående på.

Bordet har et udtrækkeligt skærebræt, som er perfekt til at sætte varme pizzaer af på, eller skære dem ud på.

Derudover kan du let have viskestykker, grillhandske og eventuelt pizzaspade mm. hængende på siden af bordet på de medfølgende kroge i rustfrit stål.

På den måde har du alt dit tilbehør lige ved hånden og gasflasken til pizzaovnen er godt gemt væk under bordet.

Et Cozze udendørsbord til din pizzaovn er en fordel, da pizzaovnen bliver meget varm og det er ikke alle haveborde eller borde i det hele taget, der kan holde til den meget kraftige varme.

#4 - Cozze Pizzaspade

Cozze Pizzaspade sikrer dig at du ikke får hænderne alt for tæt på den meget varme Pizzaovn.

Pizzaspaden fra Cozze er udført i rustfrit stål og har et blødt og lækkert greb, så betyder at spaden er god at arbejde med.

Cozze Pizzaspade passer naturligvis til Cozze Pizzaovn i størrelse og udformning, så det bliver let at få lagt din pizza ind på den varme pizzasten.

#5 - Cozze bæretaske til pizzaovn

Cozze bæretaske gør det let at tage din Cozze pizzaovn med på tur, uanset om du skal til stranden, i sommerhus eller på camping, så gør bæretasken det let at tage den forholdsvis lille pizzaovn med.

Cozze bæretaske er specialdesignet til Cozze pizzaovn og det betyder at pizzaovnen beskyttes effektivt under transporten.

Samtidig behøver du ikke slæbe en ti kilos gasflaske med, for med en regulator til campinggas, kan du let nøjes med en lille campinggas til turen.

#6 - Cozze Overtræk til Pizzaovn

Cozze overtræk til pizzaovnen beskytter både pizzaovn og udendørs bord mod vind, vejr og snavs.

Ved at bruge overtrækket slipper du for at skulle gøre pizzaovnen ren før du bruger den, fordi der er kommet snavs og andet skidt ind i ovnen, som følge af vind og vejr.

Overtrækket er vandtæt og lavet i UV bestandigt materiale, som gør at overtrækket holder i mange år.

#7 - Cozze Pizzaskærebræt

Cozze pizzaskærebræt gør det let både at forberede bunden til fyld og at skære pizzaen ud efter bagning.

Pizzaskærebrættet har en størrelse der passer til pizzaovnens størrelse, så du ikke får lavet større pizza end der kan være i ovnen.

Ligeledes har skærebrættet et praktisk håndtag der gør det let at bære skærebræt med pizza til og fra pizzaovnen.

#8 - Cozze Grillhandske

Cozze grillhandske er næsten uundværlig i arbejdet omkring den 400 grader varme pizzaovn, da handsken udgør en effektiv beskyttelse mod varmen.

Grillhandsken er lavet i varmebestandig uld og har et langt skaft, som også beskytter din underarm, så med grillhandsken på kan du håndtere den varme ovn, uden at brænde dig.

#9 - Cozze Pizzarulle

Cozze pizzarulle har en udformning der gør det lidt lettere at udrulle en rund pizzabund, hvis du da ikke lige har lært at kaste en pizzadej endnu.

Pizzarullen kan hænges op i en læderstrop og den er komfortabel at bruge, så du kan rulle pizzabunde til hele familien.

#10 - Cozze støbejernspande

Med en Cozze støbejernspande kan du lave andet end pizza i din Cozze pizzaovn, den giver dig nemlig mulighed for både at lave sprøde hvidløgsbrød, bruschetta eller stege en rigtig god bøf.

Støbejernspanden bliver lige så varm som ovnen og giver derfor en hurtig og effektiv stegning af for eksempel bøf, brød og lignende, og leveres med et aftageligt håndtag, så du nemt kan tage panden ud af ovnen.

Produkttype
0
0
0
0
Vælg alle
Leveringstid
Pris (kr)
Min:
Max:

 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Sprog: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007