Leder du efter FM Nødradio eller Powerbanks?

Thronmax

Kvalitets mikrofoner fra Thronmax, stort udvalg og gode priser. Thronmax er kendt for deres store udvalg af mikrofoner, som er utrolig gode til prisen. Thronmax producerer mikrofoner som er velegnet til både podcast, lydoptagelse, interviews og meget

Filtrér
Sortering

Læs mere om Thronmax

Thronmax Proof P1 Popfilter t/mikrofoner
Thronmax Proof P1 Popfilter t/mikrofoner

Popfilter til podcast mikrofoner
Nem at sætte på

Læs mere Fjernlager
Levering: 4-6 hverdage
Senest 29. juli 2024

Thronmax - Mikrofoner i topkvalitet

Hvis du er YouTuber, streamer, podcaster, gamer eller arbejder i et studie eller øvelokale, så skal du bruge en mikrofon, der fanger din stemme og lyde fra kilden korrekt, præcist og fri for forvrængning, tonal ubalance eller farve.

Det er her en Thronmax-mikrofon af høj kvalitet kommer ind.

Mikrofoner der er perfekt egnet til gamere

Hvis du leder efter en mikrofon i topkvalitet, men ikke vil bruge store penge, så vil mange af Thronmax´ enheder passe perfekt.

Mange af enhederne tilbyder Cardioid-optagelse med støjreducerende, hvilket gør dem til en perfekt mikrofon for brugere, der leder efter udstyr til podcasting i topkvalitet eller twitch-optagelse, men som ikke har til hensigt at bruge optagetilstande, der er rettet mod musik- eller studieoptagelse.

Den er også kompakt og bærbar, og den vil løfte dine optagelser til kvalitetsniveauer, som mikrofonerne på ringere headset ikke vil kunne matche.

De kan bruges til alle slags applikationer, inklusive omni-direktionel optagelse, men overvej dette:

Du har et dyrt og højtelsket sæt høretelefoner, og du vil ikke bruge store penge på et headset, der måske ikke matcher dem i hvad angår lydkvalitet og mere specifikt musikafspilningskvalitet.

I så fald er mange af Thronmax´ mikrofoner ikke bare en funktionel opgradering, men en omkostningseffektiv sammenlignet med prisen på et premium headset.

Du kan også bruge den til at erstatte en mikrofon af ringe kvalitet eller endda defekt headset.

Hvis du spiller og chatter, eller diskuterer din holdtaktik i spillet, laver podcasts, eller andet, så vil en klar stemme helt sikkert blive værdsat.

Thronmax-tilbehør - Tilføjer funktionalitet og forbedrer dine optagelser

En simpel bordmonteret mikrofon er velegnet til et Skype-opkald eller konferenceopkald, men hvis du optager eller sender live, vil du ofte have din mikrofon placeret til at fange din stemme uden at opfange baggrundsstøj.

Det samme gælder instrumentoptagelse, hvor du ofte har brug for en kvalitets-boom, der placerer mikrofonen for at maksimere opsamlingen.

Thronmax´ boom-arm er enkel at installere og brugervenlig; der er ikke behov for installationsværktøjer, og dens 360-graders rotation giver ubegrænset alsidighed.

Hvis du leder efter noget lidt mere overkommeligt, findes der også sakse-designede boom-arme i Thronmax´ udvalg, hvilket kan være en god mulighed.

Begge er kompatible med en bred vifte af mikrofoner fra andre producenter, ikke kun dem fra Thronmax.

Hvis du søger udstyr til dine optagelser, tilbyder Thronmax tilbehør, der hjælper dig med at få mest muligt ud af dem.

Du kan få mikrofoner, der er designet til at isolere mikrofoner fra stød og vibrationer, og deres 5/8 montering betyder, at de er kompatibel med en bred vifte af mikrofoner.

Hvis du optager vokaler, bør du overveje et popfilter, som hjælper med at eliminere de ændringer eller variationer i luftbevægelser, der er almindelige for sang.

Det vil også beskytte din dyre mikrofon mod spytdråber, der nemt kan beskadige en mikrofon over en periode.

En kvalitetsmikrofon og det rigtige tilbehør vil puste nyt liv i dine optagelser.

Glem alt om indbyggede webcam, bærbare eller telefon-mikrofoner; en Thronmax-mikrofon vil tilføje kvalitet og et strejf af professionalisme til dit indhold, uanset om du optager stemme, vokaler eller endda instrumenter.

Fordele ved Thronmax mikrofoner

Thronmax leverer professionelt lydudstyr til underholdningsindustrien, herunder musikoptagelse, udsendelse, postproduktion og streamingmarkederne.

Deres produkter bliver brugt meget af forbrugere, musikere, YouTubere, podcastere og spillere og kan bruges på scenen, live til koncerter eller i en garage, hjemmestudie eller øvelokale.

Thronmax-serien, der nu er tilgængelig til distribution, omfatter USB-mikrofoner, XLR-mikrofoner, hovedtelefoner, webcams og tilbehør såsom bomstandere, popfiltre, stødbeslag og kabler.

Thronmax-produkter er omhyggeligt designet til at forbedre lydkvaliteten, og deres mikrofoner leverer enestående kvalitetslyd med et stilfuldt design.

Gode mikrofoner til professionelle

Mikrofonens minimalistiske design har ikke lidt i funktionens navn.

En mute-knap sidder tydeligt foran på mikrofonen og lyser rødt, så du bekvemt kan afbryde dig selv på et øjeblik, hvis nødvendigt.

Knapper på mikrofonens bagside styrer forstærkning og høretelefonlydstyrke og er, på trods af at de deler det samme display, klart defineret af farve.

Apropos, de syv belysningsmuligheder, du kan cykle igennem med et klik på en knap, sikrer, at Thronmax´ mikrofoner koordinerer med uanset hvilken pauseskærm eller smart lysopsætning, du har.

Stærke og fleksible boom-arme

En god arm til en mikrofon er ofte undervurderet i den store sammenhæng, men især til videoformål.

Æstetikken er meget vigtig for sammensætningen af en ramme, og de fleste skrivebords-boom-arme er set som grimme af mange, med deres blottede fjeder-kablede look.

Thronmax bryder formen med deres fleksible og solide boom-arme, som beskrives som en af de flotteste opsætninger, der er tilgængelige for masse-forbrugere.

Formålet med en bomarm er at tilbyde ophængning af mikrofonen i brug for at dæmpe potentielle vibrationer fra kilder eller andre variabler på en overflade.

Historien om Thronmax

Thronmax Microphones er et unikt svensk ejet og drevet lydfirma.

Thronmax er en af de førende producenter af professionelle lydprodukter til musikoptagelse, udsendelse, postproduktion og streaming.

Thronmax-mikrofoner tilbyder det bedste udvalg af kondensatormikrofonløsninger til studie, USB, podcast, videokonferencer, og on-site optagelse.

Thronmax designer og udvikler optageværktøjer, musiktilbehør til forbrugere, musikere, YouTubere, podcastere, hobbyister og gamere.

Thronmax-mikrofoner kan bruges på scenen live-in-concert eller i en garage, hjemmestudie eller øvelokale; Thronmax mikrofoner er designet til at forbedre lydkvalitetsoptagelser.

Thronmax har et stort udvalg af præcisionsmaskineri og et internationalt team på mere end 50 personer på tværs af højtuddannede:

  • Elektronik teknik
  • Industrielt design
  • Teknik
  • Lyd- og akustik teknik
  • Metalproduktion
  • Værktøjsfremstilling
  • Sprøjte-støbeteknologi
  • Logistik
  • Montage kvalitetskontrol
  • Markedsføring og salg

Ud over Thronmax´ hovedcampus i Hong Kong har virksomheden også kontorer i Shenzhen, Dongguan, og i New Jersey USA.

Thronmax distributører og stærke butiksfacade-netværk sikrer, at Thronmax-mikrofoner sælges i 70 lande, og i vækst, hvilket gør Thronmax til en virkelig global virksomhed.

Produkttype
0
0
0
0
Vælg alle
Leveringstid
Pris (kr)
Min:
Max:

 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Sprog: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007