Leder du efter FM Nødradio eller Powerbanks?

Pacsafe

Pacsafe tilbyder smarte tasker og rygsække, perfekt til dig som rejsende der vil have øget sikkerhed, og undgå tyveri.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Pacsafe

Pacsafe Camsafe LS Crossbody Taske (12tm) Sort
Pacsafe Camsafe LS Crossbody Taske (12tm) Sort

Med RFID-blokerende lommer til beskyttelse mod elektronisk tyveri
Med eXomesh der forhindrer, at tasken kan skæres op af tyve

Læs mere Fjernlager
Levering: 4-6 hverdage
Senest 1. august 2024

Pacsafe - Tasker og Rygsække med ekstra tyverisikring

Hvis du godt kan lide at rejse rundt omkring i verdenen, så vil du nok gerne have nogle ordentlige tasker og rygsække i en god kvalitet, så du kan have dine forskellige personlige genstande med dig rundt.

Pacsafe tasker har den fordel at de er blevet udviklet netop til den rejsende, hvor du muligvis kan komme ud for at din pung bliver stjålet eller tasken bliver rodet igennem, når du ikke kigger.

Pacsafe har mere en 20 års erfaring i design og produktionen af tasker og rygsække, hvor de har fokus på at sikre dine genstande mod potentielle lommetyve og dermed gøre din ferierejse mere behagelig.

Det gør de ved en del innovative ideer, som gør det svære for potentielle tyve at komme ind i rygsækken, og hvor med forskellige ekstra designs, der gør det muligt for dig at låse tasken fast til forskellige objekter.

Da du ikke skal bruge så meget energi på at holde øje med andre folk omkring dit for at sikre at du ikke mister din pung eller taske, så kan du i stedet få større mulighed for at kunne nyde ferie bedre.

Ved at købe Pacsafe tasker, så får du både en stor og rummelig taske, som du kan have alle dine genstande i, og du får en taske med fokus på sikkerhed, så du ikke er nær så udsat for lommetyve eller andre folk der vil rode din taske igennem.

4 udvalgte produktserier fra Pacsafe

Rejser du meget, så kan det være at du gerne vil have en af de mange tyverisikre produkter fra Pacsafe, så du har bedre mulighed for at kunne slappe af på dine rejser, og ikke bekymre dig om dit pas og pung konstant.

Du kan herunder finde en udvalg af forskellige produkter fra Pacsafe, så du har bedre mulighed for at kunne se hvilket udvalg du kan købe til dine rejsebehov.

#1 - Pacsafe Rygsække

Når du er ude at rejse, så kan det være dejligt at have en god rygsæk, hvor du kan have en masse plads til at have forskellige forsyninger og nødvendige genstande med på turen, alt efter hvor du befinder dig henne.

Hos Pacsafe kan du finde et stort udvalg af forskellige rygsække i forskellige farver og størrelse, så du kan finde en der passer til dine rejsebehov.

Derudover, så bruger alle Pacsafe rygsække deres ekstra tyverisikring, så du har mulighed for at kunne formindske chancen for at din rygsæk bliver stjålet mens du er ude at rejse.

Her har du f.eks. mulighed for at kunne fastspænde din rygsæk til forskellige objekter, som borde eller stole, så du kan være sikker på at rygsækken bliver hvor den skal være, selv hvis du tager den af for at spise på en restaurant.

Rygsækkene har også en låsemekanisme på dine lynlåse, så de ikke bare hurtigt kan blive åbnet op for, mens du f.eks. står i kø ved en kiosk, hvor du ikke helt har mulighed for at kunne se hvad der sker bag dig.

Det er med til at forhindre lommetyve i at rode tasken igennem uden at du lægger mærke til det, da de vil have svære ved at kunne få låsen op.

Rygsækken er også bygget af et stærkt materiale, der er resistent overfor knive, så tyve ikke bare kan skære rygsækken op, så det hele falder ud på jorden.

Det ville kræve en del mere kraft og energi, hvilket gør det meget lettere for dig og dem omkring dig at lægge mærke til at der er nogen som prøver at komme i din taske.

På den måde kan du sikre dine værdigenstande meget bedre, når du er afsted på ferie, så du ikke skal bruge nær så meget energi på at være opmærksom på din rygsæk.

#2 - Pacsafe Tasker

Pacsafe har et stort udvalg af forskellige tasker i deres sortiment, lige fra tasker til arbejdet, computertasker eller mindre tasker, så har du mulighed for at kunne finde en taske der passer til dine behov.

Ligesom mange andre af Pacsafes produkter, så er deres tasker bygget af et resistent materiale, der sikre at det er svært for lommetyve at kunne åbne tasken med en kniv eller lignende skarpe genstande.

Derudover, så har taskerne en ekstra lås på lynlåsen, så det er svære for tyven at kunne komme til at åbne tasken uden at du lægger mærke til det.

Pacsafe tasker beskytter også mod RFID scanninger, så det ikke er muligt for identitetstyve at kunne komme til at scanne dit kreditkort og pas gennem tasken.

De forskellige lomme i tasken er foret med et signalblokerende materiale, så det ikke er muligt for scannerne at kunne komme igennem til dine værdigenstande.

Pacsafe hjælper dig med at sikre dine tasker mod potentielle lommetyve og gør det lettere for dig at kunne være mere sikker i hverdagen.

#3 - Pacsafe Pung

En af dine vigtigste genstande du har på dig i dagligdagen eller når du er ude at rejse, er din pung, da du nok opbevare mange værdifulde genstande og ID kort deri.

Det kan derfor være vigtigt for dig altid at være opmærksom på, hvor din pung er henne, så du kan være sikker på at have adgang til dine penge og forskellige ID´er.

Hos Pacsafe kan du finde et stort udvalg af forskellige punge, der er produceret af et slid og skæringsresistent materiale, så den er god og holdbar.

Du vil også have mulighed for at kunne få en stærk kæde, som du kan sætte i beltet eller andre steder på dit tøj, så det er svære for lommetyve bare at kunne løbe med pungen.

Disse kæder eller streps er ofte af samme skæringsresistente materiale, så lommetyven ikke bare kan skære igennem det med en kniv.

Mange moderne kreditkort har en indbygget RFID chip, som du kan bruge i butikken til at betale uden at skulle sætte kortet helt ind i maskinen.

Ulempen ved dette system er, at nogle avancerede lommetyve kan få lignende betalingsmaskiner, som de kan sætte mod pungen, hvor kortet så automatisk indgiver en betaling uden at du lægger mærke til det.

Pacsafe punge er derfor også bygget med en materiale der blokere for disse RFID signaler, så det ikke er muligt for betalingsmaskinerne at få forbindelse til kortet uden at du selv hiver det frem fra pungen.

På den måde kan du være meget mere sikker på at din pung er beskyttet mod alverdens tyveknægte.

#4 - Pacsafe Tilbehør og Accessories

Pacsafe har et stort udvalg af forskelligt tilbehør og accessories til deres produkter, så du kan få lidt mere sikkerhed i hverdagen eller når du er ude at rejse.

Det kan f.eks. være forskellige typer af låse, som du kan bruge som ekstra sikkerhed på din rygsæk eller bagagetasker, så du kan være mere sikker på at der ikke er nogen der roder dem igennem.

Du kan også få bæltetasker med RFID beskyttelse, så du kan have din pung og værdigenstande omkring maven og stadig være beskyttet mod potentielle identitetstyve og scannings maskiner.

Der er mange forskellige typer tilbehør, så vær sikker på at du overvejer hvilke typer du muligvis kunne bruge på dine rejser, så du kan være så godt forberedt som muligt.

Produkttype
0
0
0
0
Vælg alle
Leveringstid
Pris (kr)
Min:
Max:

 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Sprog: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007