Leder du efter FM Nødradio eller Powerbanks?

Roccat

Roccat gaming tilbehør er noget af det bedste du kan finde på markedet. I mange år har Roccat produceret alt lige fra tastaturer, mus, headsets, mikrofoner og meget mere til gaming.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Roccat

Roccat Sense Pro SQ Musemåtte (45x45cm)
Roccat Sense Pro SQ Musemåtte (45x45cm)

Stilet måtte i sort design
Skridsikekr bund i kvadratisk form

Læs mere Fjernlager
Levering: 4-6 hverdage
Senest 22. juli 2024
Roccat Sense Pro XXL Musemåtte (90x42cm)
Roccat Sense Pro XXL Musemåtte (90x42cm)

Stilet måtte i sort design
Skridsikekr bund med XXL størrelse

Læs mere Fjernlager
Levering: 4-6 hverdage
Senest 22. juli 2024
Roccat Syn Buds Air Earbuds (5 timer) Sort
Roccat Syn Buds Air Earbuds (5 timer) Sort

20 timers driftstid med opladningsetui
Indbygget mikrofon til håndfri opkald

Læs mere Fjernlager
Levering: 4-6 hverdage
Senest 22. juli 2024
Roccat Sense Ctrl XXL Musemåtte (90x42cm)
Roccat Sense Ctrl XXL Musemåtte (90x42cm)

Stor størrelse musemåtte
Kommer med anti-skrid bund

Læs mere Fjernlager
Levering: 4-6 hverdage
Senest 22. juli 2024

Roccat - Gaming med passion og perfektion

Roccat er en tysk producent af gaming udstyr, som udvikler gaming udstyr i en meget høj kvalitet og i farverige designs.

Mærket er en del af Turtle Beach Corporation, som er en af de største producenter af gaming tilbehør i verden, og er kendt som en førende udvikler af nye funktioner til gaming verdenen.

Roccat er et brand der kombinerer detaljeorienteret tysk innovation med en dyb passion for at designe de bedste gaming produkter på markedet.

I 2007 blev Roccat et selvstændigt brand og har med finurlige historier og en vis mystik indtaget markedet på rekordfart med holdbare, kraftfulde og teknologisk førende produkter, som oser af perfektion.

Er du gamer er dette absolut et mærke der er værd at kaste et ekstra blik på, for teknologien og præcisionen i disse produkter er revolutionerende, selv for professionelle gamere.

Roccat udvikler flere forskellige modeller af tilbehør til gaming og du kan eksempelvis se nærmer på:

  • Roccat mus
  • Roccat Keyboards
  • Roccat Headsets
  • Roccat mikrofoner
  • Roccat mousepads

4 Eksempler på produkter du kan overveje fra Roccat

Roccat er kendt for den høje kvalitet, flotte og funktionelle design, samt præcision i særklasse, og dette gælder for alle produkter fra mærket.

Hvis du gerne vil opgradere dit gaming setup, bør du overveje Roccat gaming tilbehør og herunder har vi samlet lidt mere information om de 5 mest kendte produkter fra Roccat.

#1 - Roccat gaming mus

Roccat gaming mus er kendt for deres høje kvalitet og ergonomiske design, samt ikke mindst den ekstremt høje præcision.

Du kan finde mange modeller af Roccat mus, som er inddelt i forskellige klasser, fra en basic model til en professionel model, og prisen afhænger selvfølgelig af hvilken klasse af mus du ønsker.

Jo større model du vælger, jo flere funktioner har musen, men uanset hvilken model du vælger så får du nogle lækre detaljer som eksempelvis Aimo lys, som ikke er begrænset til det til tider kedelige og ensformige RGB lys, men som byder på helt nye muligheder for flotte lyseffekter, der passer til dit spil.

Uanset om du er til en trådløs mus eller en kablet gaming mus, kan du finde modeller fra Roccat som matcher dine ønsker, og samtidig tilbyder mange af de trådløse mus også tilslutning via kabel.

De forskellige trådløse modeller har en lang driftstid pr. opladning og opladningen foregår hurtigt, så blot 10 minutters opladning kan give dig op til 5 timers spilletid.

De helt store modeller af Roccat gaming mus har helt op til 10 dedikerede knapper, 4D scroll hjul og kan dermed håndtere op til 29 programmerbare funktioner.

Gaming mus fra Roccat er lette og alligevel robuste, samtidig med de er ergonomisk udformet, så træthed i arme og hænder minimeres.

#2 - Gaming keyboards fra Roccat

Et godt gaming keyboard er en helt grundlæggende nødvendighed for enhver gamer og uanset om du er professionel gamer eller lige er startet, så er der mange modeller af keyboards fra Roccat at vælge mellem.

Det der gør Roccat keyboards helt unikke er en teknologi som kaldes Titan Switch, som er opfundet af netop Roccat og som betyder at keyboards fra Roccat kan levere markedets hurtigste og mest præcise keyboard.

Teknologien betyder at firmwaren genkender hvert enkelt tastetryk langt hurtigere og mere pålideligt end selv de bedste keyboards på markedet.

Roccat tilbyder en anden ny teknologi som kaldes optisk Switch Teknologi, hvilket Roccat ligeledes er de første på markedet til at udvikle, og det er en optisk teknologi der er indarbejdet i tasterne på keyboards som giver dig en aktivering med lysets hastighed og samtidig med en enestående præcision.

Disse teknologier kan gøre en stor forskel i dit spil, fordi du kan reagere øjeblikkeligt på situationer, der både kræver præcision og hurtighed.

Ligesom det er tilfældet med Roccat gaming mus, så er Roccat Keyboards også at finde i forskellige klasser alt efter hvor avancerede disse er, og du kan finde både kablede og trådløse modeller.

Alle keyboards fra Roccat har som minimum RGB belysning, men mange af modellerne har også Aimo lys, hvilket tager RGB belysning til et helt andet niveau.

Der er en lang række programmerbare taster og mulighed for at lægge flere funktioner ind i et ekstra lag på hver enkelt tast, herudover finder du også medieknapper, så du kan styre volumen og meget andet.

Keyboards fra Roccat er holdbare og giver ofte mulighed for at lagre flere brugers indstillinger, så hvis i er flere der bruger keyboardet på skift, kan i hver især have jeres egne indstillinger lagret i tastaturet.

Roccat tastaturer er ergonomisk udformet og på nogle af modellerne medfølger der en håndledsstøtte, som du let kan monter på tastaturet og få mere støtte til dine hænder, når du spiller i mange timer i træk.

#3 - Headsets fra Roccat

Headsets fra Roccat er udviklet i samarbejde med Turtle Beach Corporation og er spækket med den nyeste teknologi, som giver en helt enestående lydoplevelse.

Du kan finde flere forskellige modeller at headsets fra Roccat, både med og uden kabel, men altid med en klar og ren lyd.

De forskellige modeller kan indstilles så de passer til dit hoved og den indbyggede mikrofon giver dig en klar lyd som modtageren høre med det samme, uden forsinkelse.

Roccat headsets er behagelige at have på og vægten er minimeret, for at give en større komfort og mindske træthed i nakken.

Vælger du et trådløst headset fra Roccat undgår du også vægten af kablet og en større frihed og bevægelighed.

Både kablede og trådløse modeller har en meget stærk signalstyrke med minimal eller ingen forsinkelse på lyden, hvilket giver dig mulighed for at høre selv små lyd detaljer i dit spil.

Det kan godt blive varmt omkring ørerne, når pulsen er høj og spillet tager en uventet drejning, men med headsets fra Roccat kan det blive lidt køligere, der er nemlig på mange modeller en funktion der modvirker opbygning af varme i ørekopperne, så på den måde kan dine ører få luft og komme af med varmen.

Du vil ofte kunne bruge headsets fra Roccat sammen med andre spilkonsoller som eksempelvis PS5, PS4 og Nintendo Switch, så du let kan skifte mellem din PC og spilkonsol.

Mikrofonen på nogle af Roccats headset modeller kan blot vippes op i vertikal position, for at mute mikrofonen, og du kan let skrue op og ned direkte på headsettet eller via dit Roccat tastatur.

#4 - Roccat streaming

Roccat streaming er produkter, der gør det let at streame, uanset om du er youtuber eller livestreamer på andre platforme.

Roccat streaming består af mikrofoner der bygget i et robust og let dual condenser capsule design og leverer 24-bit audio kvalitet.

Mikrofonen leverer studielyd og har et indbygget pop filter, hvilket hjælper til at sikre en klar og ren lyd, samtidig kan du styre lyden på kontroller direkte på mikrofon soklen.

Med plug-n-play funktion er det let at komme i gang med lyden, det er bare at sætte mikrofonen til, og begynde at streame.

På kontrolknapperne kan du let indstille optage mønstret og styre fra hvilke retninger mikrofonen skal opfange lyd, om det er mønstrene stereo, cardioid eller exclusive whisper.

Du kan også mixe og justere volumen på kontrolknapperne, og med en simpel håndbevægelse kan du mute mikrofonen via avanceret teknologi og RGB lyset viser dig med lyseffekt om mikrofonen er mutet eller live.

Der er tre områder på mikrofonen med lys og Aimo effekt, som kan hjælpe dig med at indstille lyden mest optimalt eller fortælle dig om din stemme skal justeres til mikrofonen for den bedste lyd.

Standard fås Roccat streaming på en bordsokkel, men den kan også monteres i en en boom arm, hvis du har det bedre med en sådan.

Produkttype
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
Vælg alle
Leveringstid
0
0
0
Vælg alle
Pris (kr)
Min:
Max:

 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Sprog: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007