Worx

Worx tilbyder en lang række smart værktøj samt maskiner til fx din have. Her på siden finder du vores samlede udvalg af Worx produkter.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Worx

Worx Have- og elværktøj i høj kvalitet

Worx er en tysk virksomhed, der producerer et bredt udvalg af have- og elværktøj, og virksomheden er kendt for at levere kvalitetsprodukter til overkommelige priser.

Virksomhedens sortiment omfatter alt fra græsslåmaskiner og hækkeklippere til boremaskiner og save, og der er produkter til både professionelle og gør-det-selv håndværkere.

Worx har en stærk tilstedeværelse på markedet, og deres produkter er tilgængelige i mange butikker verden over.

Virksomheden har et stærkt fokus på innovation og teknologi, og deres produkter er kendt for deres høje ydeevne og pålidelighed.

Med fokus på bæredygtighed er Worx med helt i front af bæredygtige have- og elværktøjer, og de innovative produkter er kendt for en særdeles lang levetid.

Worx blev grundlagt i 1994 i Tyskland, og var en af de første til at introducere batteridrevne værktøjer på markedet.

Siden da har virksomheden været en pioner indenfor dette område, og i 2004 blev Worx en del af Positec-gruppen, som er en global producent af elværktøj og haveudstyr.

Siden da har Worx fortsat med at udvikle innovative og brugervenlige værktøjer til både professionelle og private brugere.

I 2011 lancerede Worx deres første robotplæneklipper, som var en stor succes og satte virksomheden på kortet som en af de førende producenter af haveudstyr.

I dag er Worx en af de mest anerkendte og pålidelige producenter af batteridrevne værktøjer og haveudstyr, herunder er især robotplæneklippere blevet en stor succes.

Virksomheden har hovedkontor i Kina og har afdelinger over hele verden, herunder i Europa, Nordamerika og Asien.

Hvis du gerne vil have mere information om Worx produkter, kan du læse med herunder hvor vi har samlet lidt mere information om de mest kendte produkter.

Her har du mulighed for at stifte bekendtskab med de mange forskellige muligheder, Worx tilbyder både haveejeren og håndværkeren.

3 produkter som Worx er særlig kendt for

Worx er en førende producent af have- og elværktøjer, der er kendt for deres innovative og brugervenlige produkter.

Virksomheden tilbyder et bredt udvalg af produkter, der er designet til at gøre havearbejde og gør-det-selv-projekter nemmere og mere effektive.

Herunder har vi samlet lidt mere information om nogle af de produkter som Worx især er kendt for.

#1 - Worx robotplæneklipper

En af de produkter som Worx er absolut mest kendt for er deres robotplæneklippere, og du har måske allerede hørt om Landroid, som er Worx´s serie af effektive robotplæneklippere.

Noget af det der medvirker til at robotplæneklippere fra Worx skiller sig ud fra de øvrige robotter på markedet er at alle varianterne hos Worx gør brug af den samme teknologi og har de samme funktioner.

Mange andre mærker har inddelt modellerne med forskellige funktioner og teknologi, hvor du ofte er nødt til at købe en topmodel, for at få adgang til alle funktionerne.

Worx har alle funktioner i alle modeller, og det er samme teknologi de forskellige modeller gør brug af.

Worx har robotplæneklippere i forskellige størrelser, som passer til forskellige størrelser af græsarealer, men der er altså de samme funktioner i alle modellerne.

Det betyder at det er meget nemt at vælge den rigtige model, for du skal kun tage stilling til hvor stor robotten fra Worx skal være, og ikke hvilke funktioner den skal have.

Worx robotplæneklippere er brugervenlige og kræver ikke nogen opsætning, og det er altså ikke nødvendigt at grave grænsekabler ned eller sætte antenner op, for at robotten ved hvor den skal klippe.

Du skal blot sætte den på et stykke græs, så finder den selv ud af hvilket græs der skal klippes og hvilket der er blevet klippet.

Robotten fra Worx er meget intelligent og ved hjælp af et kamera kan den konstant få informationer om forhindringer som den skal uden om og kanter der skal klippes tæt.

Robotplæneklipperen fra Worx behøver ikke støde ind i forhindringer for at finde ud af at der er en forhindring, og derfor er Worx en af de mest sikre robotplæneklippere set i forhold til dyr og mennesker, som ikke risikerer skader, fordi plæneklipperen kører ind i dig eller pindsvinet i haven.

Worx hjælpe dig dermed effektivt på at passe på både græsplænen og havens mange dyr.

#2 - Worx haveredskaber

Worx haveredskaber er designet til at gøre havearbejde nemmere og mere effektivt og du kan finde haveredskaber til næsten ethvert behov.

Alle haveredskaberne er batteridrevet og du kan bruge det samme batteri til flere forskellige redskaber, hvilket gør det let og enkelt at skifte redskab.

Med Worx batteridrevne haveredskaber er det slut med at skulle rulle ledningen sammen, finde en stikkontakt eller trække en forlængerledning, hver gang du skifter redskab, og det sparer tid.

Samtidig er de mange haveredskaber fra Worx effektive og gør dit havearbejde let og effektivt, så du hurtigere kan sætte dig til rette i havemøblerne og nyde haven.

Uanset hvilket haveredskab du ønsker dig, finder du pris- og brugervenlige haveredskaber, som er holdbare og lavet i kvalitetsmaterialer.

Blandt haveredskaberne fra Worx finder du eksempelvis:

 • Kædesave
 • Græstrimmere
 • Hækkeklippere
 • Plæneklippere
 • Løvblæsere.

Herudover kan du også finde højtryksrensere fra Worx, og til forskel fra mange andre højtryksrensere er disse også batteridrevet og kræver kun at der tilsluttes vand.

Den er let og yderst brugervenlig, og samtidig slipper du for at have en stor højtryksrenser stående i skuret, da Worx højtryksrenser ikke fylder mere end hvad der svarer til selve pistolen fra andre højtryksrensere.

#3 - Elværktøj fra Worx

Worx håndværktøj er kendt for deres holdbarhed og alsidighed og der tilbydes et bredt udvalg af værktøjer, herunder skrue- og boremaskiner, tænger, borhammer og meget mere.

Worx værktøjer er designet til at være lette og ergonomiske, hvilket gør dem nemme at bruge i længere tid ad gangen.

Alt værktøj fra Worx bruger samme type batteri og her kan du blot justere spændingen ved at koble flere batterier sammen.

Alle batterier er på 20 V og ved at koble op til 4 batterier sammen, kan du således opnå en spænding på op til 80 V, når du har brug for noget mere kraft.

Samtidig kan du nøjes med kun at holde vægten af et enkelt batteri, når du ikke har behov for så meget kraft i dine elværktøjer.

Batterierne har den fordel, at de naturligvis kan genoplades, men dette sker meget hurtigt og med den samme oplader.

Så har du koblet flere batterier sammen, kan disse også oplades sammen, hvilket gør processen hurtig, så du kan komme videre med arbejdet.

Du kan finde elværktøj i mange udgaver fra Worx, som for eksempel:

 • Vinkelsliber
 • Rystepudsere
 • Stiksave
 • Skruenøgler
 • Rundsave
 • Sømpistoler
 • Boremaskiner

Værktøjerne fra Worx kan give dig op til 50% længere levetid og 25% mere kraft med motorer, der er lavet i utrolig høj kvalitet.

Udover det smarte batteri og muligheden for at kombinere flere batterier har mange af de forskellige stykker værktøj fra Worx også nogle smarte funktioner, som kan hjælpe dig i dit arbejde, uanset om du er professionel eller ivrig gør-det-selv håndværker.

Funktionerne kan varierer fra enhed til enhed, og når du køber et stykke værktøj fra Worx kan du altid være sikker på at få alsidigt værktøj i overraskende høj kvalitet til prisen, samtidig med at enhederne ofte er lette og derfor bliver du ikke så hurtigt træt i armene.


 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Language: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007