Leder du efter FM Nødradio eller Powerbanks?

SmartLine

SmartLine tilbyder et gigantisk sortiment af forskellige Smart Home enheder. Find fx Smart Home LED pærer, LED strips, ladekabler og meget mere.

Filtrér
Sortering

Læs mere om SmartLine

Eksempler på udvalget fra SmartLine

SmartLine er et svensk brand der gør sig gældende inden for smart belysning og opladning af diverse enheder.

Foruden deres værdier om at lave effektive produkter inden for deres kerneområder, så går de meget op i at lave dem så bæredygtige som muligt for miljøets skyld.

Alle deres produkter er pakket ind i papæsker i forsøget på at reducere forbruget af plastik, ligesom mange andre brands gør det for tiden.

Mangler du nye Smart Home LED pærer til dine lamper eller et nyt opladningskabel til din smartphone, så er det med at kigge på vores udvalg fra SmartLine på siden her.

SmartLine har et spændende udvalg af produkter som eksempelvis dem her:

5 typer produkter som SmartLine er kendte for

Hvis du har søgt på nettet efter produkter som fx Smart Home LED pærer eller opladningskabler, så har du set nogle af dens slags produkter fra SmartLine.

Vi kommer herunder ind på de produkter som hører blandt de mest efterspurgte fra deres sortiment.

#1 - SmartLine Smart Home LED pærer

Der findes mange forbrugere der med tiden har anskaffet sig Smart Home LED pærer til deres hjem på baggrund af det gode klare lys, de giver fra sig, men også den gode mulighed for at styre dem.

SmartLine har udviklet med årene et bredt sortiment af Smart Home LED pærer, og de har udviklet deres egen app der bruges til styring af deres pærer.

Deres app hedder Smartline Flow, den er også kendt som SL Flow App, og via dens interface kan du styre de forskellige LED pærer med deres lysstyrke og farvetemperatur.

Du kan også med appén indstille timeren på dem, så du fx kan indstille dem til at tænde, når du skal op om morgenen.

Deres app kan du downloade fra Google Play og App Store, og styringen foregår via Bluetooth-forbindelse.

Fælles for de mange forskellige Smart Home LED pærer fra SmartLine er, at de alle kan give et varmt lys fra sig som er til at skabe en behagelig stemning i hjemmet.

Her er eksempler på typer af Smart Home LED pærer fra Smartline:

Der er forskelle på de forskellige Smart Home LED pærer fra SmartLine på baggrund af deres levetid, lysstyrker og farvetemperaturer.

Derfor kan det anbefales at du bruger tiden på at udforske vores udvalg af SmartLine LED pærer, så du er sikker på at købe en eller flere LED pærer som du kan bruge til dine lamper.

#2 - SmartLine Smart Home stikkontakter

Ligesom der findes Smart Home LED pærer, så findes der også Smart Home stikkontakter.

SmartLine udvikler og producerer også deres egne Smart Home stikkontakter, som du også kan styre med deres egen app SmartLine Flow, som du kan downloade til din smartphone eller din tablet.

Deres smarte stikkontakter bruger Bluetooth-teknologi til at skabe en trådløs forbindelse.

Stikkontakterne fra SmartLine har timer-funktion, så du kan indstille en stikkontakt til et bestemt tidspunkt om, hvornår den skal være aktiv om dagen efter dit behov.

En SmartLine Smart Home stikkontakt findes i to varianter - udendørs og indendørs, så hvis du har brug for en udendørs stikkontakt, så er det naturligvis udendørs-udgaven af en SmartLine Smart Home stikkontakt, du skal gå efter.

#3 - SmartLine fjernbetjeninger

Der findes fjernbetjeninger der kan bruges til fjernstyring af Smart Home LED pærer, så du ikke behøver at slukke dine lamper manuelt.

SmartLine har udviklet fjernbetjeninger til brug af deres egne Smart Home LED pærer, og de kan forbindes trådløst via Bluetooth.

En SmartLine fjernbetjening er meget ligetil at benytte sig af med sine fire knapper.

Med dem kan du nemt justere mellem de forskellige funktioner som fx tænd/sluk og justering af lysstyrke eller farvetemperatur.

Tit med en SmartLine fjernbetjening følger det et magnetisk vægbeslag, så du kan sidde den på væggen som var den en almindelig kontakt.

#4 - SmartLine trådløse Qi opladere

Trådløs Qi opladning er det de fleste forbrugere benytter sig af, når de skal have opladt deres enheder uden at skulle tænke på at tilslutte et opladerkabel til dem.

SmartLine har skabt deres eget svar på trådløse Qi opladere, som ikke fylder så meget, da de er meget tynde.

De er hver især i en tilpasset størrelse der netop passer perfekt til natbordet i dit soveværelse eller til at have på dit skrivebord ude i arbejdet.

Med i en SmartLine trådløs Qi oplader følger der et Micro-USB kabel som du skal bruge for at få strøm i selve opladeren.

Der er forskelle på watt-effekten på de forskellige udgaver af en SmartLine trådløs Qi oplader, hvilket er værd at have med i dine overvejelser.

#5 - SmartLine kabler

SmartLine laver også forskellige kabler som bruges til at oplade forskellige enheder som fx smartphones eller tablets.

Som det ser i øjeblikket har de lavet tre slags kabler som hører til de kabeltyper der er mest benyttet af forbrugere, og der kommer måske flere slags andre kabler med tiden.

Her er de kabeltyper som der findes i SmartLine´s sortiment af kabler:

  • Lightning kabler
  • Micro-USB kabler
  • USB-C kabler

Fælles for alle kabler fra SmartLine er, at de er viklet med et filt materiale.

Det er med til at gøre et SmartLine kabel meget stærkere og mere holdbart, samtidigt med at det ser meget pænt.

SmartLine kabler fås i flere forskellige farver, så der er frit valg på den front.

Produkttype
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
Vælg alle
Leveringstid
Pris (kr)
Min:
Max:

 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Sprog: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007