Opladere

Vi har opladere til ethvert behov, lige fra computeropladere til universal strømforsyninger. Se det store udvalg hos avXperten - Faste lave priser.

Læs mere om Opladere

Imponerende udvalg inden for opladere til alle former for apparater

For langt de fleste elektroniske apparater gælder det, at de er batteridrevne. Dette har utrolig mange fordele. Det betyder at apparaterne kan fungere i lang tid ad gangen, uden at behøve at blive tilsluttet til strøm. Levetiden for batterierne er afhængige af størrelse og type. Det har dog også den bagdel, at batterierne kræver opladning når de løber ud. Her på siden har vi samlet det bedste udvalg af forskellige typer af opladere til dig, uanset om din oplader er gået i stykker, du gerne vil have en ekstra, eller om du af den ene eller den anden grund har brug for en særlig model, så er der noget til dig her. Vi har både opladere til forskellige modeller af apparater, men også opladere som for eksempel passer i bilen eller USB-C-opladere. Blandt denne kategori af opladere finder du også kabler til universel opladning. Det kan derfor sagtens betale sig at gå på opdagelse blandt vores forskellige kategorier af computeropladere.

Frit valg på alle hylder blandt opladere til bærbare computere

Når du køber en bærbar computer, så følger der normalt en oplader med. Men denne oplader holder ikke evigt, og når du skal have dig en ny eller en ekstra kan du med fordel benytte dig af vores brede vifte af produkter. Vi har nemlig noget til de fleste typer af apparater og de fleste prisklasser. For det første finder du de mere gængse opladere, som virker til forskellige former for bærbare PCer. Det er vigtigt at du dobbelttjekker, at din computer er kompatibel med den oplader, som du vælger. Udover de gængse opladere har vi også mere specialiserede versioner. Således udbyder vi blandt andet opladere designet specifikt til Mac, samt opladere til bilen. Særligt den sidste kategori udmærker sig ved deres specifikke formål. Disse opladere kan nemlig forbindes til bilens cigarettænder. På den måde er det muligt at opretholde computerens strømforsyning og i nogle tilfælde endda oplade den, imens man kører. Denne form for oplader er et must for enhver person, som er meget på farten.

Powerstationen er den perfekte enhed til at oplade alle dine elektroniske enheder på engang. 

Opladere til den professionelle

Er du elektriker, laborant, eller arbejder du på andre måder med større elektroniske apparater og maskiner, så er vores kategori af universelle opladere måske lige noget for dig. Her kan vi både tilbyde strømforsyninger til laboratorier, almindelige stikopladere med universalstik samt en universel strømforsyning til bærbare computere. Disse former for opladere er således meget forskellige, og det samme er deres formål. Fælles for dem alle er, at de sparer dig besværet ved at få specialfremstillet en oplader til at passe til et specifikt elektronisk apparat.

USB opladere til ethvert formål

Vores USB opladere er en af de mest fyldige kategorier. Det er den, fordi den generelt også er den mest populære. USB er et ekstremt nyttefuldt stik, fordi det passer i langt, langt de fleste computere og opladerbokse. Opladere til både bærbare pc’er og til smartphones vil i langt de fleste tilfælde enten tilsluttes computeren via en USB-port eller tilsluttes opladerboksen via den samme funktion. Du kan derfor sjældent gå helt galt i byen med en funktionel USB-oplader. Oftest er vores USB-ladere dog bedst kompatible med smartphones. Vores kategorier af USB-opladere indeholder en række af forskellige typer. Der er for eksempel både opladere som trækker 12V, imens du også kan få en oplader, der kan lede hele 220V strøm. De små opladere til 12V er ofte designet til bilen, hvor de passer til cigarettænderen. Med disse kan man oplade sin smartphone under kørslen. Herudover tilbyder vi også muligheden for, at du kan anskaffe dig en Micro USB oplader. Denne type af oplader kommer med et USB stik af samme type, men i en mindre udgave. Denne type stik passer direkte i mange smartphones og også i nogle bærbare computere af nyere dato.

Glem ikke kameraopladeren på rejsen

Noget som mange tilsyneladende glemmer er, at også langt de fleste kameraer har brug for regelmæssig opladning. Men faktisk er der ikke noget mere katastrofalt end et dødt kamera på rejsen, og en oplader til denne maskine bør derfor være noget af det første, som du anskaffer dig. Heldigvis kan vi hjælpe dig med netop dette. Hos os finder du flere muligheder inden for opladere til dit kamera. Dette får du blandt andet ved hjælp af vores universelle kameraoplader. Denne oplader indeholder et udvalg af stik, som er kompatible med langt størstedelen af de forskellige kameramodeller, som findes derude.

Du finder langt det meste hos os

Skulle de ovenstående kategorier ikke have mødt dine behov, så fortvivl ikke. Vi har nemlig endnu flere opladere end bare disse, og dette er langt fra det eneste. På vores hjemmeside finder du nemlig et enormt udvalg af udstyr til næsten alle former for de elektroniske apparater, som indgår i din daglige husholdning. Går du på jagt rundt omkring i menuen vil du hurtigt finde ud af at du behøver en hel række ting, som du måske slet ikke vidste eksisterede. Tjek for eksempel vores adaptere og vores lydkabler ud. Opladere er en nødvendighed i den moderne verden, hvor elektronikken er blevet så fast en del af vores hverdag. Uden opladeren som strømgiver mister vi nemlig tilknytningen til selve verden omkring os. Der er derfor ingen grund til at tøve. Når først din computer- eller telefonoplader er gået i stykker eller er blevet væk, er det faktisk allerede for sent. Anskaf dig derfor hellere en ekstra med det samme - så er du altid på den sikre side, og du kommer aldrig til at stå i en irriterende situation, hvor du har desperat brug for en maskine, der er gået helt død.

Vi har et af Danmarks største udvalg af opladere af enhver størrelse og slags. Her kan du finde opladere til kamera, USB-opladere, opladere til bærbare computere og meget, meget mere. Se også det spændende udvalg af opladere til bilen. Det store udvalg sikrer dig, at du aldrig behøver at frygte at løbe tør for strøm. En anden løsning til opladning af dine enheder er en god og billig powerbank som du også kan finde her på vores webshop.


 

 

Betalingskort

 

 

 

Samlet score: 4.7 af 5

avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007