Luftkølere og ventilatorer på lager - Se her!   -   Bliv kølet ned i sommervarmen.

Steamer

Med en steamer kan du holde dit tøj frisk. Damp dræber 99,9% af alle bakterier. Steameren fjerner effektivt cigaret-, mad- og kropslugt.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Steamer

Mere om Steamer

I denne kategori kan du finde en steamer. En steamer kaldes også en tøjdamper og kan bruges til at friske dit tøj op, ligesom et strygejern, men den kan bruges uden bræt.

En håndholdt tøjdamper kan du tage med i kufferten og bruge til at friske dit tøj op på ferien. Bare start damperen, og efter kort tid er du klar til at starte. Den varme damp udglatter straks folder på dit tøj og du slipper for at skulle stille strygebræt op.

En tøjdamper er fremragende til at friske tøjet op, fx dragter mellem rensning på renseri. Desuden fjerner damperen effektivt lugt som fx cigaretrøg - perfekt efter en aften i byen. Du kan trygt bruge steameren på selv sart tøj uden at risikere at ødelægge det.

Man kan også bruge en steamer til at dampe møbler og gardiner. Varm damp har vist sig at dræbe op til 99,9% af alle bakterier. Det betyder, at du kan holde alle tekstiler friske meget længere. Steameren fjerner effektivt cigaret-, mad- og kropslugt.


 

 

Betalingskort

 

 

 

Samlet score: 4.7 af 5

avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Dag-til-dag levering
Alle hverdage, året rundt
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid!
E-mærket
Godkendt siden 2007