Leder du efter FM Nødradio eller Powerbanks?

Apple TV vægophæng

Her finder du løsninger til at montere dit Apple TV på væggen. Du får 360 graders ventilation og undgår kabelrod, nemt og hurtigt.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Apple TV vægophæng

Sanus SA-IWB17 In-Wall Boks til TV Medieafspillere 17tm
Sanus SA-IWB17 In-Wall Boks til TV Medieafspillere 17tm

Gem dit elektronik ind i væggen, bag dit TV
Slip for ledninger, og kabler fremme

Læs mere Fjernlager
Levering: 3-5 hverdage
Senest 29. juli 2024
Apple TV beslag (Universal) One For All
1 Anmeldelser
Apple TV beslag (Universal) One For All
1 Anmeldelser

Universal holder til medieafspiller
Monteres bag på TV

Læs mere På lager
Universal vægbeslag til Apple TV (tyverisikring) Sort
Universal vægbeslag til Apple TV (tyverisikring) Sort

Justerbar størrelse
Indvendig størrelse 121 x 46 x 121 mm

Læs mere Fjernlager
Levering: 3-5 hverdage
Senest 29. juli 2024

Apple TV Vægophæng - Sikker montering med vægbeslag

Her på siden finder du vores udvalg af Apple TV Vægophæng, som sørger for at dit Apple TV monteres sikkert i beslaget.

Du kan finde flere forskellige modeller af Apple TV vægophæng, og modellerne kan passe til forskellige størrelser af Apple TV, hvilket kan have betydning for vægophængets udformning.

Du behøver ikke være urolig ved at købe et off-brand vægbeslag til dit Apple TV, da de alle er udført til at passe til de forskellige modeller af Apple TV, så du kan være tryg ved at dit Apple TV ikke pludselig falder ud af vægophænget.

Hvis du er i tvivl om hvilket Apple TV vægophæng du bør vælge, så læs med herunder, hvor vi har samlet lidt viden om hvad du bør være opmærksom på, når du skal vælge det rigtige beslag til dit Apple TV.

4 ting du bør overveje inden du køber et Apple TV Vægophæng

Der findes mange forskellige modeller af vægophæng til Apple TV og fælles for dem er at de gør det muligt at hænge dit Apple TV op, enten synligt ved siden af dit TV eller mindre synligt bag ved dit TV.

Herunder har vi samlet lidt viden om hvad du kan være opmærksom på, når du skal vælge et vægophæng til dit Apple TV.

#1 - Model af Apple TV Vægophæng

Når du skal finde et Apple TV ophæng, er der flere modeller at vælge imellem, og du kan både finde beslag, hvor du kan placere Apple TV i, eller skabe, som sikrer enheden mod tyveri.

De fleste beslag er små rammer, hvor du kan trykke enheden ind i, og som holder fast om dit Apple TV med små klemmer, disse fås i forskellige udformninger, som er diskrete og enkle.

Fordelen ved beslagene er at du både kan skrue dem fast i væggen eller sætte dem om med dertil egnet dobbeltklæbende tape, og de kan placeres hvor som helst det måtte passe dig.

Placer for eksempel Apple TV vægophænget bag ved tv´et på væggen eller lim det fast på selve tv´ets bagside, eller sat det ved siden af tv´et så det er synligt.

Beslagene giver dig flere forskellige muligheder, og du kan også finde beslag der kan hænge frit, så Apple TV´et får optimal luftcirkulation.

Alternativt kan du vælge et tyverisikret vægophæng, som er en lille boks din enhed kan placeres i.

Det du især skal være opmærksom på når du skal vælge det rigtige vægophæng til dit Apple TV, er modellen af dit Apple TV.

Der findes flere versioner af Apple TV og disse har let forskellige størrelser, og det kan betyde at hvis du vælger et vægophæng der passer til en generation 1 Apple TV, men har en generation 4, så kan vægophænget ikke bruges.

Apple TV fås i følgende modeller:

  • 4K Gen. 1
  • 4K Gen. 2
  • Gen. 1
  • Gen. 2
  • Gen. 4
  • HD

#2 - Farve på Apple TV Vægophæng

Du kan finde Apple TV vægophæng i flere forskellige farver, dog er de oftest brugte farver ofte sort eller transparent.

De fleste mennesker ønsker en diskret ophængning af deres Apple TV og vælger derfor ofte en sort, fordi den passer til farven på TV´et eller en transparent, så selve beslaget bliver mindre synligt.

Valget af farve på dit Apple TV vægophæng afhænger meget af din smag eller indretning i huset, og her kan du nok bedst selv træffe valget, og måske er farven helt lige meget, hvis beslaget alligevel skal sidde skjult bag ved skærmen.

#3 - Apple TV Vægophæng med tyverisikring

Du kan finde Apple TV vægophæng med tyverisikring, hvilket især kan være nyttigt, hvis Apple TV´et skal bruges på steder hvor der kommer eller færdes mange mennesker.

Disse vægophæng beskytter mod tyveri, ved at indkapsle enheden i en boks, som så monteres med tyverisikrede beslag på enten væggen eller bag på skærmen.

Disse beslag gør det meget besværligt for en eventuelt tyv af få fat i Apple TV´et uden at skulle bruge værktøj, hvilket mindsker risikoen for at en tyv vil forsøge at få fat i enheden.

Disse bokse fås i mange udformninger og typer af montering, og det vigtigste er at de gør det så besværligt for en tyv at komme afsted med enheden, som muligt.

Intet er helt sikkert, men jo mere besværligt det er, jo mindre er risikoen for at dit Apple TV bliver taget, samtidig er disse beslag ofte meget diskrete, da de er beregnet til at blive monteret skjult bag ved skærmen.

#4 - Apple TV Vægophæng til indmuring i væg

Ønsker du en mulighed hvor du helt kan skjule dit Apple TV, med et vægophæng, kan du overveje en indmurings løsning.

Disse modeller er ofte en kasse, som du sætter ind i væggen, ved at skære et hul, der passer til kassens størrelse, og herefter dækkes kassen til med en låge i væggens farve.

Disse løsninger vælges ofte til konferencerum eller mødelokaler, men der er intet der forhindrer at du også kan bruge det hjemme i stuen.

Indmuring af Apple TV´et bruges ofte til en mere fast installation og kassen placeres ofte bag i muren bag skærmen, her kan du opbevare mange andre enheder end blot dit Apple TV, og der er plads til at trække ledningerne ud ved siden af lågen.


 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Sprog: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007